Noutãţi de la Vichy

Miercuri seara, la Sky Bar Dorobanti, într-o atmosfera roz, dar foarte chic a fost lansat cel mai nou produs marca Vichy – Idealia – o cremã care îşi propune să ofere tuturor femeilor posibilitatea de a avea pielea ideală, pielea la care au visat dintotdeauna.

Conform unui studiu unic în lume efectuat de Vichy, la care au participat femei de pe 4 continente, s-a aflat cã pentru cele mai multe femei pielea idealã înseamnã: culoare uniformã, minim de riduri şi ten neted.

Hmmm.. ştiţi ce înseamnã pielea idealã pentru mine? Eu îmi doresc un ten neted, cu pori cât mai mici şi care sã nu luceascã. Vreau sã aibã aspectul pe care îl are dimineaţa dupã o noapte de somn odihnitor şi care aratã perfect efectele ritualului riguros de îngrjire… efectul acela care dispare imediat dupã ce te speli pe faţã 🙁 Ştiţi despre ce vorbesc, nu?

Ei bine, se pare cã Idealia ajutã pielea feţei sã devinã mai luminoasă şi uniformă, ridurile sunt diminuate şi formarea noilor riduri este încetinită, iar relieful pielii devine mai catifelat.

Ingredientul secret este Kombucha, un concentrat puternic de ceai negru, recunoscut din vechime de cãtre medicina asiaticã pentru proprietãţile sale antioxidante şi tonifiante. Kombucha are un puternic efect anti-îmbătrânire şi este obţinut printr-un procedeu biotehnologic unic şi exclusiv.

 

Idealia este disponibilã în douã formule: pentru ten uscat şi pentru ten normal – mixt, ambalajul este de tip borcan (lucru care nu prea mã încântã, ca sã fiu sincerã) şi are 50ml, iar preţul este de aproximativ 100 lei. Se recomandã utilizarea ei de cãtre persoanele între 25 şi 45 (poate şi 50) de ani.

Mã tenteazã sã încerc aceastã cremã, dar din pãcate am primit varianta pentru ten uscat care nu mi se potriveşte 🙁

Idealia nu este singura noutate de la Vichy

În 2012 VICHY se redefinește printr-o nouă vitalitate și exprimă acest lucru printr-o nouă comunicare, puternică și fragilă în același timp, mesaje optimiste, imagini care fac pielea să radieze de sănătate, și noi ambalaje, mai elegante și mai feminine.

Sub semnul V-ului

VALORI

Pentru Vichy, nimic nu este predefinit. Oricare ar fi natura pielii, defectele sale, trecutul său, o piele bine îngrijită se poate transforma și poate atinge un ideal de frumusețe.

VIZIUNE

Vichy perpetuează și în zilele noastre entuziasmul fondatorului său, Dr. Haller, și  continuă, după mai bine de 80 de ani de la lansare, să reinventeze dermatocosmetica.

VIAȚA

Apa de la izvorul Lucas sau Apa termală Vichy se află în centrul tuturor produselor noastre. Născută acum 2000 de ani în inima vulcanilor din regiunea Auvergne, bogată în minerale binefăcătoare, această apă a vieții uimește în continuare cu proprietățile sale dermatologice excepționale.

VIRTUOZITATE

Progres, virtuozitate, expertiză. Laboratoarele Vichy folosesc toată gama de ingrediente și texturi, reușind asocieri imposibile și obținând rezultate uimitoare.

VOLUPTATE

Dincolo de respectarea unor reguli farmaceutice stricte, Vichy propune o concepție hedonistă a dermatocosmeticii. Texturile senzoriale participă la eficacitatea formulelor și fac aplicarea mai plăcută.

 Şi ultima veste: actrița și manechinul Marie-Ange Casta (22 ani), sora mai mică a celebrei Letiția Casta, devine muza Vichy, fiind ambasadoarea celei mai noi lansări – Idealia.

Cu ochii săi mari, verzi și trăsături fine, Marie-Ange Casta este chintesența prospețimii. Este imaginea strălucirii, prospețimii și frumuseții, întruchiparea “pielii ideale”.

Cam atât. Acum ştiţi toate noutãţile! 😀 Vã las cu pozele!

Cu Iuliana, Katynel, Mirela si Aleka

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

3 Comments on Noutãţi de la Vichy

 1. cristinatacaciu
  21 April, 2012 at 09:06 (8 years ago)

  ft dragut! crema mi se pare un moft,dar cum eu am o gramada de mofturi,nu m-as supara sa o incerc :))

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   23 April, 2012 at 13:20 (8 years ago)

   Crema aceasta chiar ma tenteaza si pe mine, dar as avea nevoie de varianta pentru ten mixt 🙂 Te pup!

   Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Noutãţi de la Vichy

 1. […] povestit aici despre lansarea noii creme marca Vichy, Idéalia.  Acest produs este disponibil în douã formule: […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2012/04/20/noutati-de-la-vichy">
 • Twitter20
 • YouTube0