Crema de zi hidratantă adjuvantă SPF 30 de la Eucerin

Pentru cã sunt o susţinãtoare împãtimitã a folosirii produselor cu factor de protecţie solarã atât în timpul anului, dar mai ales vara (vezi articolul despre importanţa protecţiei solare şi melanom), astãzi vreau sã vã prezint un astfel de produs, dar care este destinat persoanelor care se confruntã cu acnee.

Deoarece tenul afectat de acnee are nevoie de o îngrijire adecvată acestei probleme, trebuie sã avem în vedere pe lângã factorul de protecţie solarã cã este nevoie şi de hidratare şi de ingrediente cu efect anti-bacterian.

Citind prezentarea acestui produs, m-am gândit sã îl aduc în atenţia voastrã, poate ajutã pe cineva.

Crema de zi hidratantă adjuvantă SPF 30 de la Eucerin îi asigură tenului care se confruntă cu probleme confortul zilnic de care are nevoie, alături de protecţia solară atât de necesară în timpul verii – datorită SPF 30 şi UVA -, mai ales luând în considerare sensibilitatea solară dezvoltată în urma medicaţiei anti-acneice clasice. Datorită ingredientului Gluco-glycerol pielea este hidratată în profunzime, iar formula specială ce conţine Licochalcone A, Decandiol şi L-Carnitină asigură reglarea sebumului, funcţia antiinflamatoare şi antibacteriană. Factorul de protecţie împiedică pătrunderea razelor nocive UV în piele şi împiedică hiperpigmentarea postinflamatorie. Formula sa fără ulei şi fără parfum respectă nevoile delicate ale pielii, iar textura impactă se absoarbe rapid în piele, înlăturând aspectul lucios şi lăsând-o suplă şi netedă.

Puteţi folosi crema şi ca adjuvant în tratamentul medicamentos al acneei – a fost creată de către specialiştii Eucerin luând în considerare pielea uscată în urma terapiei împotriva acneei şi a fotosensibilităţii.

Preţ informativ: 69 lei

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

1 Comment on Crema de zi hidratantă adjuvantă SPF 30 de la Eucerin

 1. Cristina
  29 May, 2012 at 17:08 (8 years ago)

  Lasa tenul gras si de aceea nu imi place, plus ca are un miros ciudatel, ca de aspirina asa… Dar efectele cele mai bune le mine au fost cu Serumul Eucerin tot din aceasta gama. A facut minuni!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2012/05/29/crema-de-zi-hidratanta-adjuvanta-spf-30-de-la-eucerin">
 • Twitter20
 • YouTube0