Tie-Me-Up sau prinde-mi pãrul cum poţi tu mai frumos

Dintotdeauna mi-au plãcut accesoriile de pãr. Îmi iubesc pãrul şi îmi place sã îl rãsfãţ cu cele mai bune produse şi cu cele mai frumoase accesorii, dar de la un timp stilul meu s-a schimbat şi ţinutele au devenit mai elegante şi mai sofisticate, aşa cã mi-a fost din ce în ce mai greu sã gãsesc ceva care sã mã reprezinte şi sã mã facã sã mã simt bine.

În Oksana Salon am descoperit un stand elegant cu accesorii deosebite care împodobeau superbele coafuri care se nãşteau acolo. Tie-Me-Up este un brand premium de accesorii pentru pãr şi se distinge prin calitatea şi eleganţa produselor pe care le oferã. În primul rând toate produsele sunt lucrate manual din mãtase naturalã, iar toate modele şi imprimeurile alese sunt ultimele propuneri ale designerilor intenaţionali consacraţi.

Mergând din aproape în aproape, am descoperit cã o veche prietenã se ocupã de acest brand şi mi-a fãcut o deosebitã plãcere sã redescopãr dupã ani o persoanã pasionatã şi cuceritã de ceea ce face. Purtând o fundiţã din mãtase într-o culoare fondantã, prinsã într-un loc total ales la întâmplare, Ioana a început sã vorbeascã despre brandul de care se ocupã de câteva luni. Entuziasmul din voce şi pasiunea cu care vorbea m-au convins cã era într-adevãr cuceritã de micile accesorii pe care le tot schimba şi astfel am înţeles ce cãuta fundiţa aceea în pãrul ei aşezatã total la întâmplare.

Urmându-i exemplul, m-am apucat şi eu sã probez fiecare accesoriu care îmi facea cu ochiul.. şi nu au fost puţine!

Fashion, distinctive, clasic-preţioase, accesoriile Tie-Me-Updau dependenţã prin libertatea mângâietoare în care înfãşoarã pãrul şi atrag privirile, indiferent cã sunt purtate la ţinute smart casual, la costum sau la rochie de seara.Cel mai mult mi-a plãcut colecţia “Love Actually” datoritã culorilor fondante şi delicioase, perfecte pentru aceastã varã: galben pai, mov-lavandã, fistic, mentã, roz pal, turquoise, tangerine sau caisã, iar accesoriul preferat este acest turban roz. Recunosc, nici cel mentã nu este de lepãdat, ci de luat acasã 😀 Aşa cã le-am luat pe amandouã acasã! Dar cum sã nu le iau când se pot purta în atât de multe moduri şi când observ cã atrag priviri pline de invidie admiraţie???

Accesoriile de pãr propuse de Tie-Me-Up sunt simple şi uşor de purtat, de la produsul vedetã al colecţiilor, eşarfa de pãr, la headband-uri subţiri, hair-twist-uri impecabil finisate, fundiţe – toate din mãtase naturalã monocromã sau imprimatã, cu motive florale sau geometrice.

Şi pentru cã nu pot uita de surioara mea nici mãcar când sunt îndrãgostitã, m-am gândit cã şi ea şi-ar dori sã fie rãsfãţatã cu aceste accesorii sofisticate, dar pentru cã noua ei culoare de pãr m-a pus puţin în dificultate, am gãsit o modalitate mai “specialã” de a afla ce i se potriveşte 😀

Tie-Me-Up este  o invitaţie la seducţie. Colecţiile sunt create pentru femeile care ştiu sã se rãsfeţe şi sã se bucure de complicitatea senzualã a acestor accesorii de pãr, care pot fi redefinite într-o descriere mai apropiatã de adevaratul lor rol, ca accesorii de stil.

Accesoriile Tie-Me-Up pot fi gãsite în magazinul online propriu http://www.tiemeup.ro, fashionlab.ro, mycloset.ro, Salon Yvonne şi Oksana Russian Hair and Beauty Salon.

Tie-Me-Up este un brand românesc care aparţine grupului Zet Communications & Media. Produsele sunt lucrate în România, în serii unice/ limitate şi sunt finisate manual.

Vã invit sã vedeţi pozele din Slideshow pentru a vedea toate modelele pe care le-am încercat şi sã rãmâneţi cu ochii pe blog pentru cã vã pregãtim o surprizã!

[slideshow]

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

14 Comments on Tie-Me-Up sau prinde-mi pãrul cum poţi tu mai frumos

 1. Alexantza
  18 July, 2012 at 10:21 (8 years ago)

  Sunt superbe toate accesoriile! De cand m-am angajat la un stand ce comercializeaza accesorii de par, imi vine mereu sa-mi prind ceva in par :))
  Sa porti cu placere turbanele; iti sta foarte bine!

  Reply
  • Hiris
   18 July, 2012 at 11:53 (8 years ago)

   Superbe,imi place faptul ca sunt unicate si lucrate manual,asta inseamna ca sunt facute cu suflet! Completeaza orice tinuta dand un aspect copilaresc dar si senzual in acelasi timp ,eu le adoor!

   Reply
   • Ioana Dumitrache
    19 July, 2012 at 10:37 (8 years ago)

    Si eu la fel! Ma simt speciala si rasfatata cand le port!!!

    Reply
  • Ioana Dumitrache
   19 July, 2012 at 10:37 (8 years ago)

   Multumesc Alexantza! Unde lucrezi, poate iti fac o vizita? 😀

   Reply
  • Ioana Dumitrache
   19 July, 2012 at 10:38 (8 years ago)

   Thank you Francesca! You are lovely!

   Reply
 2. modniza
  18 July, 2012 at 11:48 (8 years ago)

  mie imi place parul tau! si tot ce faci din el,mereu ceva interesant! puppppp

  Reply
 3. Jules
  18 July, 2012 at 15:01 (8 years ago)

  Sunt foarte faine accesoriile, le-am văzut și eu la Ladies Night. Bentițele cu fundițe sunt as cute as they can get! 🙂 Ah, dezvolt adicție pe mătase din cauza ta!

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   19 July, 2012 at 10:38 (8 years ago)

   Iar dai vina pe mine pentru pasiunile tale noi??? >:p

   Reply
  • Ioana Dumitrache
   19 July, 2012 at 10:38 (8 years ago)

   Jully trebuie sa le incerci pe cele din matase!

   Reply
 4. alice wonders
  18 July, 2012 at 22:22 (8 years ago)

  Superbe sunt, mai ales turbanul ala mint. And you have such a cute face <3

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   19 July, 2012 at 10:39 (8 years ago)

   Thank you Alice! Adevarul este ca iubesc turbanul mint!

   Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Tie-Me-Up sau prinde-mi pãrul cum poţi tu mai frumos

 1. […] cã v-au plãcut foarte mult accesoriile pe care vi le-am arãtat aici, special pentru dragele mele cititoare am pus la cale alãturi de Tie-Me-Up un Giveaway mãtãsos, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2012/07/18/tie-me-up-sau-prinde-mi-parul-cum-poti-tu-mai-frumos">
 • Twitter20
 • YouTube0