Poze frumoase şi întâmplãri funny de la Şcoala de Make-up Anca Rãdulescu

Şcoala de Beauty Blogging L’Oreal Paris România a fost o experienţã frumoasã. Chiar dacã s-a aflat la prima ediţie iar lucrurile nu au mers strunã întotdeauna, sunt sigurã cã voi cititoarele nu aţi simţit în niciun moment curcubeul de stãri prin care treceam uneori: curiozitate, nerãbdare, frustrare, enervare ca apoi sã mã cuprindã o stare de extaz.

Au fost patru sãptãmâni colorate şi pe lângã toate lucrurile frumoase care s-au întâmplat a fost şi invitaţia de a participa la o lecţie de stil în machiaj, un scurt Master Class ţinut de Anca Rãdulescu, cea care semneazã machiajele Mihaelei Rãdulescu. Între timp lucrurile s-au schimbat puţin şi aşa am ajuns miercurea trecutã sã calc pragul Şcolii de Make-up Anca Rãdulescu pentru a fi machiatã de una dintre cursantele ei. La început ideea nu prea m-a încântat gândindu-mã cã oricum fac eu destule experimente pe mine, dar m-am relaxat şi mi-am spus aşa cum îmi spun mereu cã orice experienţã are partea ei bunã şi din fiecare pot învãţa câte ceva.

Una dintre pãrţile bune a fost cã am cunoscut-o personal pe Adiana, unul dintre blogurile mele preferate din competiţia Şcoala de Beauty Blogging, iar pe Cristina şi pe Pixie le ştiam deja foarte bine, dar îmi face mereu plãcere sã le revãd.

Anca este o prezenţã plãcutã şi deschisã, tânãrã şi sensibilã. Cu siguranţã nu ai spune cã are o fatã de 17 ani sau o experienţã de 15 ani pe piaţa de beauty din România. Doar experienţa, portofoliul şi pozele pe care le veţi vedea pe blogul Cristinei o trãdeazã.

De mine s-a ocupat Adela, o tânãrã extrem de pasionatã şi deschisã alãturi de care m-am simţit foarte bine cele aproximativ 90 de minute petrecute pe scaunul ei. Rezultatul final mi-a plãcut mult. Buzele mi s-au pãrut puţin cam mari, dar chiar şi aşa nu arãtau deloc vulgare. Recunosc cã mi-ar fi plãcut sã experimentez o transformare totalã sau un machiaj cat eyes, dar şi acest rezultat a fost pe placul meu.

Mi-a plãcut sã descopãr cã se lucreazã numai cu produse profesionale (MUFE, Make-up Atelier) sau de lux (Chanel, Dior) şi tot atunci am descoperit un nou brand profesional – Numeric PROof.

Machiajul pe care îl veţi vedea în pozele de mai jos sã ştiţi cã este realizat de o persoanã care machiazã doar de o lunã. Pânã şi Pixie a fost impresionatã, iar ea se lasã greu impresionatã în astfel de cazuri.

Vreau sã vã spun cã m-am simţit tare bine în cele 3 ore petrecute acolo. Nici nu ştiu când au trecut. Pur şi simplu m-am relaxat total, mã simţeam ca într-o zi de vineri când apropierea weekend-ului te cuprinde. Era miercuri. În general dacã mediul este prietenos cu mine şi eu sunt prietenoasã cu el 🙂 Relaxarea a fost maximã, iar spiritul meu jurnalistic mã pãrãsise complet. Am rugat-o pe Anca sã îmi spunã care este produsul ei preferat, dar în schimb ea mi-a spus trei: Pudra HD MUFE (sunt total de acord şi eu o iubesc), Rimelul Hypnose Drama Lancome şi Blush-ul cremã Orgasm Nars. În rest, discuţiile au decurs normal, ca între fete: despre alimentaţie, produse, desen şi tehnici.

Dacã sunteţi interesate de cursurile de machiaj ţinute de Anca Rãdulescu sã ştiţi cã sunt acreditate de Ministerul Muncii şi Ministerul Educatiei, iar mai multe informaţii puteţi gãsi pe site. Nu ştiu cum este ca profesor pentru cã nu am asistat deloc la partea didacticã, dar Adela vorbea cu admiraţie despre ea şi pe un ton prietenos.

Pozele pe care le vedeţi mai jos sunt fãcute de soţul Ancãi şi fratele Mihaelei, Florin Rãdulescu, o prezenţã tare simpaticã.

Am rugat-o pe Pixie sã facem şi noi o pozã frumoasã care sã marcheze prietenia noastrã de 15 ani şi pe care sã o putem arãta mamelor noastre, dar rezultatul îl vedeţi mai jos.

Si un mic slide show cu toate pozele 🙂

[slideshow]

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

11 Comments on Poze frumoase şi întâmplãri funny de la Şcoala de Make-up Anca Rãdulescu

 1. Raluca L.C.
  27 July, 2012 at 11:45 (7 years ago)

  Ce frumoasa esti Ioana! Super experienta! Mi-ar placea sa fac fac si eu, cine stie, in editiile urmatoare.

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   27 July, 2012 at 12:01 (7 years ago)

   Multumesc Raluca! Sa stii ca merita sa participi si orice experienta are partea ei buna! 🙂

   Reply
 2. Adiana
  27 July, 2012 at 12:05 (7 years ago)

  Imi plac maxim sprancenele tale. Ai cum sa o intrebi pe Adela ce culoare a folosit? Ai sprancene de vedeta aici 😀

  Reply
  • Adela
   27 July, 2012 at 16:32 (7 years ago)

   Adiana , am folosit cele doua nuante de fard pe care le contine kit-ul de sprancene de la paris ax :)”

   Reply
  • Adelina
   27 July, 2012 at 16:34 (7 years ago)

   Probabil ca daca as sta in Bucuresti, as fi tentata sa imi pun bani deoparte si sa fac cursul Ancai 🙂 Mi-a placut mult machiajul tau!

   Reply
 3. Adela
  27 July, 2012 at 16:35 (7 years ago)

  Ioana , esti tu foarte dragutza !:) mi-a facut mare placere sa machiez un chip atat de frumos 🙂 multumesc si pentru prezenta la atelier si pentru toate cele spune in articol ! Te pup

  Reply
 4. pixie
  27 July, 2012 at 16:35 (7 years ago)

  😀 pai ce vrei sa zici…ca alea nu sunt poze de album? ;;)

  Reply
 5. Andreea's Land
  28 July, 2012 at 13:56 (7 years ago)

  Ce machiaje frumoase v-au facut tie si Cristinei! Toate sunteti frumoase,va pup:*

  Reply
 6. Maria
  26 June, 2013 at 13:25 (6 years ago)

  Pe obrazul drept intr-o poza ai 2 alunite si intr-una au diparut, ca prin minune !

  Reply
  • Ioana
   26 June, 2013 at 15:57 (6 years ago)

   Este meritul fotografului, nu am make-up artistului. Urasc cand mi se scot alunitele! Imi plac, mi se par sexy!

   Reply
 7. Beauty by Coco
  26 June, 2013 at 18:07 (6 years ago)

  Superbe fotografiile, esti foarte frumoasa, expresiva si luminoasa.
  Imi place mult mult si rochita ta 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2012/07/27/poze-frumoase-si-intamplari-funny-de-la-scoala-de-make-up-anca-radulescu">
 • Twitter20
 • YouTube0