Încã un brand 100% românesc cu care ne putem mândri

Vã spun încã de la început cã este vorba despre NISSA, un brand care îmi era extrem de familiar, dar despre care mi-am dat seama cã nu ştiam aproape nimic.

Mama se îmbracã de la NISSA, hainele sunt pe stilul ei, de foarte bunã calitate şi ştie sigur cã acolo îşi va gãsi mereu mãsura potrivitã. Deşi am mers de foarte multe ori cu ea la cumpãrãturi, întotdeauna am admirat de pe margine hãinuţele aşezate frumos pe umeraşe fãrã sã probez. Vã mãrturisesc cu sinceritate cã magazinul meu preferat era cel din Afi Cotroceni pentru canapeaua aceea mare şi elegantã cu care m-am împrietenit de-a lungul sesiunilor de cumpãrãturi. Acum nu mai este acela magazinul meu preferat deoarece am descoperit cã cel din Piaţa Romanã are şi un Outlet la subsol unde se gãsesc piese din ediţiile anterioare la preţuri mult mai mici.

Pentru cã mama se îmbrãca de la NISSA mereu am asociat brandul cu eleganţã, rafinament şi o vârstã de +40 de ani. Nu am ştiut cã au piese pânã la mãrimea 52 sau modele extrem de tinereşti.

Brandul se adreseazã unui segment de vârstã cuprins între 25 şi 50 de ani, identificându-se cu femeiã modernã, activã, preocupatã de imaginea ei, optimistã şi rafinatã. Ei bine, aici cu segmentul de vârstã ar trebui sã se mai gândeascã puţin – eu am 24 de ani, iar mama mea are 52 iar noi ne simţim foarte bine în hainele NISSA.

Spun noi, pentru cã astãzi am purtat prima mea rochiţã semnatã de ei şi m-am simţit femininã, elegantã, admiratã pe scurt, aşa cum aş dori sã mã simt în fiecare zi.

Existã 14 magazine în ţarã pe care le puteţi vizita în Cluj, Iaşi, Piteşti, Braşov, Constanţa, Craiova şi Bucureşti, dar puteţi vizita şi magazinul online.

[slideshow]

Şi apropo, am vãzut colecţia F/W’12 şi este superbã – chic, classy şi foarte tinereascã!

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

6 Comments on Încã un brand 100% românesc cu care ne putem mândri

 1. Cristina
  7 August, 2012 at 23:36 (8 years ago)

  Foarte frumoasa rochita ta de azi:)

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   8 August, 2012 at 11:25 (8 years ago)

   Multumesc 😀

   Reply
 2. Miu Miu
  8 August, 2012 at 10:26 (8 years ago)

  Sunt superbe rochitele de la Nissa 🙂

  Reply
 3. miha.ela
  8 August, 2012 at 16:20 (8 years ago)

  Superbe, unele au niste imprimeuri, divine!!!

  Reply
 4. roxdumitrache
  8 August, 2012 at 19:13 (8 years ago)

  Draga mea, ma bucur sa vad cat de mult ai indragit creatiile NISSA pe care eu le-am apreciat inca de la aparitia acestui brand si pe care tu m-ai incurajat mereu sa le port. Oricare ar fi prilejul pentru care te afli in cautarea unei tinute, poti fi sigur ca vei gasi modelul potrivit si mai ales masura dorita. Sunt elegante, bine lucrate si versatile, putand combina intre ele piesele din aceeasi gama pentru a obtine o tinuta noua. Merita sa va convingeti si voi iar eu astept sa vad noua colectie!

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Încã un brand 100% românesc cu care ne putem mândri

 1. […] înalte sau scunde, cu tenul bãlai sau cu pielea precum ciocolata. O iniţiativã a unor case de creaţie ce au lansat colecţii pentru fetiţe aidoma cu cele pentru mamele lor, m-a purtat cu gândul cu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2012/08/07/inca-un-brand-100-romanesc-cu-care-ne-putem-mandri">
 • Twitter20
 • YouTube0