Unde mi-e motivaţia?

Un singur lucru vreau şi eu sã se întâmple în fiecare zi: sã fac cel puţin 30 minute de mişcare, de orice fel numai efort fizic sã fie. De ceva timp nu mai îmi iese şi mã enervez şi mã frustrez iar starea de spirit nu este una tocmai bunã.

Sãptãmâna trecutã nu am ajuns deloc la salã, iar cu rolele nu am mai ieşit pentru cã mama şi-a accidentat un deget de la piciorul drept şi ar fi fost o torturã pentru ea sã-şi îndese degetul avariat în gheata rolei. Stabilisem cã ieşim în fiecare seara câte 30 de minute sã ne plimbãm. Ne-a ieşit într-o vineri, exact când a fost deschiderea Jocurilor Olimpice. Apoi am luat o pauzã peste weekend, iar luni dimineaţa ea s-a avariat când a luat pisica în braţe. Parcã toate stelele s-au aliniat prost.

Nici nu ai pe unde sã ieşi cu rolele în Dr. Taberei: peste tot numai gropi, maşini sau câini. Noroc cã trotuarul din faţa blocului meu este lung şi lat.

Azi e marţi şi tot mi-a fost lene sã merg pânã la B.energy. Nici mâine nu cred cã ajung. Îmi expirã abonamentul şi nici asta nu mã motiveazã. Astãzi am mers de la Cişmigiu pânã la Drept pe jos şi când am ajuns în faţa blocului mi-am luat nişte bomboane Rafaello 😐

Cred cã trebuie sã mai dau o raitã prin magazine şi sã mã uit la mai multe clipuri cu Inna. Vai cât de bine aratã!

Vã las cã se face prea târziu şi nu mai apuc sã îmi spãl pãrul. Astãzi încep un tratament super-mega tare (cel puţin aşa este lãudat) contra cãderii pãrului. Culmea, a început sã îmi cadã şi pãrul şi am zis sã iau mãsuri înainte ca lucrurile sã scape de sub control. Revin cu impresii, sper sã îşi merite banii.

Deci, mi-a vãzut cineva motivaţia?

sursa foto

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

6 Comments on Unde mi-e motivaţia?

 1. Alice wonders
  14 August, 2012 at 21:32 (7 years ago)

  Mda, cunosc… asa-s si eu. Si-am primit niste vesti in ultima vreme, de-mi vine tot sa imi trag patura peste cap, nu sa ies la alergat. Unde mai pui ca prin 13 septembrie ma mananca toti cainii…

  Reply
 2. Dya
  14 August, 2012 at 21:38 (7 years ago)

  M-am regasit si eu printre randurile tale…asa eram si eu la inceput. Mereu cand ziceam ca ma apuc de sport intervenea ceva..orice cat de nesimnificativ ar fi fost pentru mine era un motiv sa renunt.
  Asta pana am spus ca nu se mai poate….trebuie sa privesti sportul ca pe un stil de viata. Trebuie sa mananci…trebuie sa dormi….trebuie sa faci sport. Cu greu mi-a intrat si mie in cap, dar pana la urma am reusit si daca mi-am propus ca in x zile pe saptamana sa fac 1 ora sport acu o fac. Fara motive…fara ocolisuri. Orice problema poate astepta inca o ora dupa ce ma ocup de mine.
  Motivatie cred ca ai…toate avem pentru ca vrem sa aratam bine, deci asta e motivul. Insa iti lipseste ambitia..trebuie sa fi mai “barbata” 🙂 Daca vrei poti.
  Pupici si bafta :*

  Reply
 3. Aghinitei Maria
  15 August, 2012 at 03:54 (7 years ago)

  Cred ca fost de vina si canicula, de aceea a fugit motivatia. Cat costa tratamentul ?

  Reply
 4. Simona
  15 August, 2012 at 10:08 (7 years ago)

  Greu cu motivatia asta. Eu am reusit sa fac de luni pana vineri 30 de minute de pe DVD-ul lui Carmen Bruma. Dar am eliminat tot ce facea ca aceste 30 de minute sa fie dificil de efectuat. Ma refer la faptul ca le fac acasa, dimineata. ma trezesc la 07.00, in loc de 07.30 si chiar ma bucur ca in loc sa dorm 30 de minute in plus, fac ceva util pentru mine, mult mai util si mai sanatos decat 30 de min de somn. Ideea este ca mie mi se pare dificil sa merg la sala, sa ma schimb, sa fac exercitii, apoi s afac dus, sa ma schimb iar si sa merg acasa. Timp pierdut aiurea. Pierd pe putin 2 ore, ori dimineata nu e program de aerobic, asta inseamna ca trebuie sa merg dupa 18.00, si sa ajung in fiecare seara la 20 .00 sau chiar 20.30. In plus, seara apar tot felul de lucruri neprevazute, ba un film, ba un suc cu amicii, ba o cina in familie etc etc. Dimineata, in schimb, nu ma deranjeaza nimeni, e timpul meu, si numai al meu :).

  Reply
 5. Lucia
  15 August, 2012 at 11:10 (7 years ago)

  Mi-am adus aminte ca am si eu role si m-am “dat” cu ele prin casa mai devreme :)) *fun*fun*, abia astept sa le scot in parc. In alta ordine de idei, eu de luni am inceput sa vin pe jos de la munca, 2 statii de metrou, fac cam 30 min. Sper sa ma tina treaba asta :).

  Reply
 6. Lavi
  17 August, 2012 at 12:05 (7 years ago)

  Motivatia mea creste simtitor cand ma imbrac in costum de baie si ma privesc in oglinda. E cel mai simplu si cel mai eficient.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2012/08/14/unde-mi-e-motivatia">
 • Twitter20
 • YouTube0