Cuceritã de aroma unei flori imaginare

Prima mea dragoste adevãratã nu a fost un bãrbat, ci un parfum. Este ciudat sã spun asta, dar de şapte ani iubesc acelaşi parfum şi în tot acest timp niciun altul nu m-a sedus nici mãcar pentru un minut.

Însã, aroma unei flori speciale a reuşit sã trezeascã nişte emoţii noi, sau poate de prea mult timp adormite, pe care le-am înţeles abia câteva zile mai târziu.

Aroma senzualã, dar extrem de realã a parfumului Dahlia Noir m-a învãluit delicat cu o mângâiere suavã de trandafir, iris şi mimozã care m-a atras într-un dans parfumat unde un cockteil de sentimente noi mã încercau constant: curiozitate, dorinţã, plãcere, agonie sau chiar extaz.

Alunecând uşor printre notele de mandarină sau piper roz şi bucurându-mã de o libertate fãrã margini deja observ cum mã transform într-o altã femeie, mai hotãrâtã şi mai apropiatã de aceastã ţesãturã olfactivã care, pânã de curând, îmi era necunoscutã.

În tot acest timp sentimentul de libertate imi oferã confortul de care am nevoie pentru a aluneca cu sufletul deschis spre aroma de care îmi doresc din ce în ce mai tare sã nu mã mai despart.

Sedusã într-un mod cât se poate de subtil, apariţia notei de bazã învãluite în vanilie dulce anunţã subjugarea mea eternã faţã de aceastã floare imaginarã care, în viziunea lui Riccardo Tisci, întruchipează o femeia misterioasă şi atipică – îmbinarea perfectã dintre pericol şi delicatete, sacru şi profan.

Chiar dacã Dahlia Noir by Givenchy este o floare imaginarã, aroma parfumului este una cât se poate de realã şi unicã pentru fiecare femeie care se lasã mângãiatã de notele sale deosebite.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=rzOP5DvHnKs%5D
Parfumul a fost lansat în cadrul unui eveniment exclusivist gãzduit de Galeriile Artmark în prezenţa a peste 200 de invitaţi. Atmosfera elegantã şi plinã de mister a fost o întoarcere la originile parfumeriei franţuzeşti excepţionale şi a luxului absolut, amintind de primul parfum creat de Humbert de Givenchy în anul 1957.

Şi vreţi sã ştiţi care este partea frumoasã a poveştii? Parfumul de care m-am îndrãgostit acum şapte ani aparţine tot casei Givenchy 😀

Ţinuta mea a fost accesorizatã cu geanta Liana pe care am descoperit-o cu doar câteva ore înainte de eveniment într-o scurtã vizitã la noul sediu Ideal Boutique de pe Splaiul Unirii Nr. 6.

credit foto: Jully

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

9 Comments on Cuceritã de aroma unei flori imaginare

 1. Aghinitei Maria
  18 September, 2012 at 08:26 (8 years ago)

  Imi place de cum am citit descrierea lui. Parfum de trandafiri…,gata e placut pt. mine caci iubesc trandafirii.

  Reply
 2. Georgiana
  19 September, 2012 at 23:02 (8 years ago)

  Cat de frumoasa e gentuta!! 🙂

  Reply
 3. DaNa
  20 September, 2012 at 18:34 (8 years ago)

  Tocmai ti-am descoperit blogul si imi place ce vad!Voi reveni cu placere!♥

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   22 September, 2012 at 14:52 (8 years ago)

   Iti multumesc Dana, te astept cu drag! 😀

   Reply
 4. Doria Manafu
  15 January, 2013 at 14:10 (7 years ago)

  esti foarte feminina.te admir mult .

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   16 August, 2013 at 21:01 (7 years ago)

   Multumesc, draga Doria! Esti o draguta :*

   Reply
 5. Cristina
  16 August, 2013 at 13:27 (7 years ago)

  Si mie imi plac foarte mult parfumurile florale, dar nu ma pot hotara doar la unul. Casa mea de suflet este Lancome.Dar ma regasesc si in Givenchy. Chiar m-ai facut curioasa si voi incerca Dahlia Noir.
  Parfumurile mele preferate (pana acum :)) sunt: Miracle – Lancome; La vie est belle – Lancome; Narciso Rodrighez – For her.
  Cred ca ti-ar placea si tie.

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   16 August, 2013 at 21:01 (7 years ago)

   Nu am mirosit Narciso Rodriguez, dar cele de la Lancome sunt pe placul meu. Chiar m-ai nimerit! 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2012/09/18/cucerita-de-aroma-unei-flori-imaginare">
 • Twitter20
 • YouTube0