Veşti bune pentru cosiţele noastre

Sunt foarte încântatã sã vã anunţ cã în sfârşit gama completã de îngrijire a pãrului de la Moroccanoil este disponibilã în România.

Produsele Moroccanoil au devenit celebre datoritã texturii uşoare, rezultatelor cu aspect foarte natural şi datoritã felului unic în care se absorb instant în pãr, fãrã sã lase reziduuri. Formulele exclusive nu numai cã lasã pãrul strãlucitor şi fin, dar îmbunãtãţesc starea pãrului pentru un aspect mai sãnãtos şi mai frumos cu fiecare utilizare. De asemenea, este şi brandul preferat al vedetelor!

sursa foto

sursa foto

sursa foto

Topline România a dedicat brandului un stand întreg în cadrul expoziţiei Cosmetics Beauty Hair şi vã aşteaptã pe toatã perioada târgului cu demonstraţii live, informaţii şi eşantioane la standul 85/87 din pavilionul C2. Tot acolo a avut loc şi lansarea celor şapte noi produse.

Geta Voinea şi Angelo Fraccica (Trainer Internaţional Moroccanoil) au fãcut demonstraţii live pentru beauty editorii prezenţi la eveniment şi pentru publicul larg, arãtând efectele rapide pe care produsele le au asupra diferitelor tipuri de pãr.

Vã spun sincer cã pânã acum nu eram mare fanã Geta Voinea, însã dupã demonstraţia cu produsele Moroccanoil (a folosit inclusiv produse de styling de la Moroccanoil care însã nu sunt încã disponibile la noi în ţarã), îmi doresc foarte tare sã îi calc pragul salonului.

Folosind foarte mult fixativ a reuşit sã îi facã Andreei douã coafuri deosebite în mai puţin de 30 minute, manevrând pãrul atât de uşor de parcã ar fi fost vatã de zahãr. Sincer vã spun cã am rãmas impresionatã.

Deoarece Moroccanoil este un brand de lux, produsele sunt disponibile doar în magazinele Topline şi în saloanele atent selecţionate din ţarã. Gama proaspãt lansatã este formatã din şapte produse speciale pentru fiecare tip de pãr.

Şamponul reparator hidratant (89lei) se adreseazã pãrului slãbit şi deteriorat. Are o formulã uşoarã care va reconstrui firul de pãr slãbit cu ajutorul uleiului de argan bogat în antioxidanţi, cheratinei reconstructive şi acizilor graşi, redându-i strãlucirea, elasticitatea şi hidratarea de care are nevoie. Deoarece este are o formulã fãrã parabeni, sulfaţi sau fosfaţi nu va produce multã spumã şi nu va fi agresiv cu scalpul. Este potrivit şi pentru pãrul vopsit pentru cã oferã protecţie culorii.

Pentru rezultate excepţionale se recomandã utilizarea împreunã cu balsamul (87ei) din aceeaşi gamã care va uşura descurcarea şi coafarea pãrului. Balsamul poate fi aplicat şi la rãdãcina firului de pãr.

Pentru o hidratare intensã puteţi folosi masca hidratantã destinatã pãrului normal spre gros (143lei) care ajutã la regenerarea structurii celulare a pãrului pentru a revitaliza firele lipsite de viaţã şi strãlucire.

Moroccanoil a venit şi în întâmpinarea persoanelor cu pãrul creţ şi ondulat, oferind o cremã care hidrateazã, hrãneşte şi îmblânzeşte firele rebele (134lei) facilitând coafarea şi oferind o strãlucire plinã de viaţã.

Iar pentru noi, femeile mai puţin norocoase cu pãr cât se poate de drept şi anost, a fost creatã cremã hidratantã pentru coafare (134lei), destinatã tuturor tipurilor de pãr.

Produsul meu preferat în momentul de faţã este spray-ul pentru finisare Glimmer Shine (107lei). Oferã o strãlucire deosebitã, dar voi detalia cu altã ocazie.

Produsul vedetã este tratamentul Moroccanoil – un produs de styling şi finisare care se absoarbe instant în pãr pentru a ajuta la crearea unui pãr strãlucitor şi luxuriant, perfect mãtãsos, fortifiat şi elastic pentru a suporta mai bine toate etapele coafãrii. Uleiul de argan stã la baza formulei unice care este îmbunãtãţitã şi cu ulei de ricin şi avocado. Eu l-am încercat şi vã spun sincer cã am rãmas impresionatã, iar voi ştiţi deja cã la capitolul produse de îngrijire a pãrului sunt destul de greu de impresionat. Vestea bunã este cã acum veţi gãsi în magazinele Topline şi in saloanele selecţionat şi varianta Light a acestui tratament destinat special pãrului subţire sau deschis la culoare.

Pãrul meu dupã folosirea tratamentului Moroccanoil

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

3 Comments on Veşti bune pentru cosiţele noastre

 1. Allesandra
  22 September, 2012 at 17:17 (8 years ago)

  Foarte tentante,dar din pacate sunt scumpe pentru bugetul meu acum.Foarte frumos parul tau!

  Reply
 2. Rokoll@
  23 September, 2012 at 12:48 (8 years ago)

  Unde pot gasi si eu aceste produse de cumparat?

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   23 September, 2012 at 13:31 (8 years ago)

   Buna!

   Se gasesc in magazinele Topline, gasesti adresele lor aici: http://www.toplineshop.ro/contact.php
   Si in saloanele partenere Topline, dar nu stiu sa iti spun care sunt acestea pentru ca sunt foarte multe.

   O zi frumoasa!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2012/09/22/vesti-bune-pentru-cositele-noastre">
 • Twitter20
 • YouTube0