Review No7 Beautiful Skin Vitality Eye Roll-On

Sensiblu a relansat în luna octombrie a anului trecut produsele No7 de îngrijire a tenului sub noua denumire „Beautiful Skin”. No7 a luat naștere în 1935 și a fost promovată ca fiind „calea modernă către frumusețe”, fiind astăzi cea mai bine vândută gamă de produse cosmetice și de îngrijire a pielii din Marea Britanie.

Vestea bunã vine de la No7 care combină cunoștințele de specialitate cu inovația și rezultatele dovedite prin teste clinice, dar și prin testări pe voluntari, pentru a se asigura că obține cele mai eficiente formule. Toate produsele No7 sunt hipoalergenice și testate dermatologic.

Acum cã v-am fãcut o idee generalã despre gama Beautiful Skin, doresc sã adug în atenţia voastrã un produs care a intrat în rutina mea de îngrijire de aproximativ douã luni şi de care nu vreau sã mã despart prea curând: No7 Beautiful Skin Vitality Eye Roll-On.

Acest produs sub formã de roll-on are o formulã revitalizantã care alungă instant orice urmă de oboseală, ochi umflaţi sau cearcăne. Conţine Eyenliss – o peptidă patentată descoperită, îmbunătăţeşte circulaţia sângelui în timp ce extractul de perlă  conferă un plus de luminozitate.

De asemenea, textura este foarte lejerã şi pãtrunde foarte rapid în piele, iar datoritã particulelor irizate pe care le conţine (vezi poza de mai jos) oferã o luminozitate proaspãtã privirii în doar 2 minute care se menţine de-a lungul întregii zile.

Folosesc Skin Vitality Eye Roll-On dimineaţa şi înainte de aplica machiajul şi pot sã vã spun cã îndepãrteazã pungile de sub ochi, semne ale oboselii sau ale unui somn neodihnitor, aproape instant, oferind o senzaţie plãcutã de prospeţime datoritã efectului rãcoritor.

Acesta este un produs roll-on deosebit pentru cã are nu o biluţã pentru masaj, ci trei pentru a asigura un activarea ingredientelor active din formulã, dar şi pentru o relaxare specialã a zonei sensibile de sub ochi.

Pentru persoanele interesate de ingrediente am pus lista mai jos.

 

Preţ: 65,9 lei

Produsul este disponibil numai în farmaciile Sensiblu

 

————————————————————————————————————————————-

Dacã v-a plãcut acest review  nu uitaţi sã îmi spuneţi acest lucru printr-un comentatiu, like sau share, dacã mai aveţi întrebãri puteţi folosi de asemenea cãsuţa de comentarii sau adresa de email ioana@ioanadumitrache.ro şi dacã nu v-a plãcut aştept sã îmi spuneţi de ce

Nu uitaţi sã vã înscrieţi la Giveaway:

Name Day Giveaway!

Sã vã abonaţi la Newsletter (gãsiţi cãsuţa de abonare în coloana din dreapta)

Sã mã urmãriţi pe:

Facebook – https://www.facebook.com/IoanaDumitracheBlog

Twitter – https://twitter.com/IoanaDumitrache

Pinterest – http://pinterest.com/ioanadumitrache/

Şi nu uitaţi de codul de 15% reducere “BFF01” la produsele CHI, label.m, Bruno Vassari şi Pevonia Botanica pe site-ul http://luxbeauty.ro/

 

 

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

2 Comments on Review No7 Beautiful Skin Vitality Eye Roll-On

 1. Acsinte Lorena Isabela
  18 January, 2013 at 10:38 (7 years ago)

  Tare bun si pentru ine 😀

  Reply
 2. Ioana Radulescu
  13 March, 2013 at 17:44 (7 years ago)

  Eu folosesc Vichy… Interesant, cu prima ocazie voi incerca produse No7.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2013/01/17/review-no7-beautiful-skin-vitality-eye-roll-on">
 • Twitter20
 • YouTube0