HOT! label.m Radiance Oil – singurul tratament pentru par care reuneste cele mai puternice ingrediente!

Pentru cã ştiu cã vã plac noutãţile la fel de mult cum îmi plac şi mie, astãzi vã prezint un nou produs de îngrijire a pãrului cu o funcţie inovativã anti-îmbãtrânire.

Radiance Oil de la label.m, este singurul produs anti-aging pentru îngrijirea pãrului care conţine cele mai hidratante ingrediente: ulei de Argan, Acid Hyaluronic, caviar alb şi extract de Baobab african.

Ingredientele reunite în acest ulei sunt recunoscute pentru capacitatea de a repara, restructura şi reda tinereţea firului de pãr, împiedecând electrizarea şi pierderea strãlucirii.

Acidul Hyaluronic şi uleiul de Argan din Maroc hidrateazã intens şi reparã membrana celularã deterioratã, în timp ce extractul de baobab african aduce o infuzie de vitamina C, alãturi de calciu şi fier.

Ingredientul vedetã al uleiului Radiance este caviarul alb, care are puterea de a reduce decolorarea şi de a combate semnele de îmbãtrânire ale pãrului: degradarea, pierderea pigmentului de culoare şi ruperea firului de pãr. Acest produs este cu adevãrat special, caviarul alb fiind mult mai preţios decât cel negru, deoarece icrele sunt recoltate de la sturioni cu o particularitate geneticã extrem de rarã.

Radiance Oil poate fi folosit indiferent de tipul sau lungimea firului de pãr, iar formula sa fãrã parabeni şi sulfaţi asigura repararea şi redarea tinereţii podoabei capilare.

Ai grija de sanatatea si tineretea parului tau cu Radiance Oil de la label.m! Descopera Terapia cu ulei de Argan si Caviar, secretul unui par regenerat, care straluceste de sanatate!

Preţ 130 lei

Îl gãsiţi pe http://www.luxbeauty.ro, iar dacã folosiţi codul BFF01 aveţi 15% reducere! De asemenea, în perioada 26-28 aprilie îl puteţi achiziţiona de la Târgul Cosmobeauty de la Sala Palatului.

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

3 Comments on HOT! label.m Radiance Oil – singurul tratament pentru par care reuneste cele mai puternice ingrediente!

 1. micsa speranta
  4 April, 2013 at 12:27 (7 years ago)

  Buna.multumim. ce par superb.pupici

  Reply
 2. Lucica Lazar
  4 April, 2013 at 20:25 (7 years ago)

  CRED CA ESTE BUN DUPA CUM NI-L PREZINTI 🙂
  MULTUMIM :-*

  Reply
 3. Homegirl
  15 April, 2013 at 11:51 (7 years ago)

  Eu il dau pe al meu la 100 lei. L-am primit cadou si nu am ce sa fac cu el pentru ca nu am nicio problema cu parul.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2013/04/04/radiance-oil-label-m">
 • Twitter20
 • YouTube0