Philips Lumea – epilare definitivã la mine acasã …sau la tine acasã :)

Doamnelor astãzi iar vin în faţã dvs. cu o inovaţie în materie de frumuseţe, însã aceasta invovaţie îmi pune un zâmbet atât de larg pe chip încât îmi pare atât de rãu cã nu îl puteţi vedea şi voi.

Ce mã încântã atât de tare încât sã nu îmi şteargã zâmbetul deşi ştiu cã nu are cine sã îl vadã? Rãspunsul este simplu: noul sistem de epilare cu lumina intens pulsată (IPL), care te ajută să-ţi păstrezi pielea catifelată până la 6 săptămâni – Philips Lumea.

Ce este epilarea cu IPL?

Tehnologia inovativă IPL inhibă creşterea părului nedorit, prin aplicarea de pulsaţii delicate de lumina foliculilor de păr. Această tehnologie este derivată din tehnologia saloanelor profesionale, iar Philips a adaptat-o pentru ca tu să o poţi folosi la tine acasă, uşor şi în siguranţă.

„Lumina intens pulsată acţionează asupra firelor de păr aflate în stadiu de creştere. În acest stadiu, concentraţia de melanină, responsabilă pentru pigmentarea firului de păr, are cel mai crescut nivel. Concentraţia melaninei este, de asemenea, cel mai important factor în eficacitatea acestui tratament. Impulsul luminos încălzeşte firul de păr şi rădăcina acestuia, iar melanina absoarbe lumina emisă. Acest proces stimulează foliculii de păr să intre în faza de latentă. Între tratamente, firele de păr cad natural şi creşterea lor este inhibată. Impulsul luminos acţionează direct asupra firului de păr, fără a afecta pielea. Aparatul poate fi folosit în siguranţă, în propria locuinţă, cu respectarea instrucţiunilor de folosire din manual”, spune medicul specialist dermatolog, Ana Fâcă.

Cum este mai bine: acasã sau la salon?

Eu am încercat sistemul IPL mai întâi la salon. Însã trebuie sã faci minim 6 şedinţe la un interval de o lunã, deci în aproape jumãtate de an reuşesc şi eu sã vã primele rezultate …timp în care plãtesc între 50 şi 200 de euro pe şedinţã (în funcţie de zona pe care se aplicã tratamentul). Cam costisitor pentru buzunarul meu, aşa cã am renunţat.

Dacã alegeţi sã faceţi acest lucru acasã, trebuie sã ştiţi cã Philips Lumea nu este primul produs de acest apãrut pe piaţa din România, însã este singurul cãruia nu trebuie sã îi schimbi lãmpile dupã un anumit timp şi care nu are alte costuri ascunse deoarece face parte din categoria produselor high-end de acest tip. Deci îl cumperi şi îl foloseşti ani întregi fãrã probleme. Poate fi folosit şi de cãtre bãrbaţi.

Sistemul Philips Lumea este o soluţie completă care îţi oferă numeroase avantaje. Este confortabil şi uşor de folosit pentru că utilizarea sistemului presupune un tratament nedureros, se foloseşte fără fir şi este uşor de transportat. Este eficient, rezultatele se văd rapid, după numai 4-6 tratamente repetate o dată la 2 săptămâni părul se va reduce semnificativ, iar apoi tratamentele trebuie efectuate din ce în ce mai rar, la un interval de 6 săptămâni, în funcţie de ritmul creşterii firului de păr. Nu necesită alte accesorii suplimentare.

Ce rezultate vei obţine?

Repetând procedura ori de câte ori este nevoie (perioada de timp dintre utilizări variază în funcţie de ritmul individual al creşterii firului tău de păr), densitatea părului tău va scădea progresiv până la minim şi re-creşterea firelor de păr va fi prevenită.

Philips Lumea inhibă creşterea părului nedorit fără a provoca iritaţii neplăcute sau efectul inestetic de fir crescut sub piele. Îl achiziţionezi o dată şi apoi te poţi bucura de un aparat cu  efect de durată.

Avantajul faţã de aparatele clasice de epilare cu IPL este c poţi folosi Philips Lumea indiferent dacă părul tău de pe corp este blond închis, castaniu sau negru.

Cum îl folosesc?

Este foarte simplu de utilizat! În doar 3 paşi ai efectuat deja procedura:

 1. Înaintea utilizării sistemului de epilat Philips Lumea, rade zonele dorite (axile, picioare, braţe, zona inghinală, buza superioară, bărbie, perciuni etc.) până la îndepărtarea completă a părului. Astfel, te asiguri că energia produsă de pulsaţiile de lumină este canalizată în cel mai eficient mod asupra foliculilor de păr. După primele 4-5 tratamente, pe măsură ce creşterea părului este inhibată, nu mai este nevoie de raderea iniţială cu lama.
 2. Setează intensitatea luminii aparatului la nivelul recomandat tipului tău de piele şi culorii firului de păr.
 3. Aplică pulsaţiile de lumină asupra pielii, acestea vor produce „adormirea” rădăcinii firelor de păr, inhibând creşterea. În plus, filtrul UV integrat acţionează doar asupra firelor de păr, neafectând pielea, iar inelul de siguranţă al aparatului previne pulsarea neintenţionată.

Eu sunt foarte, foarte încântatã cã voi testa acest aparat deoarece sunt o persoanã comodã şi neîndemânaticã şi întotdeauna aleg epilarea cu cearã la salon, procedurã care este destul de dureroasã şi care te ţine şi cu picioarele acoperite cel puţin 10 zile pânã firul de pãr este suficient de lung pentru a putea fi smuls de cearã.

Eu primãvara şi vara port numai rochii, aşa cã vã daţi seama cât de greu îmi este sã stau neepilatã 10 zile. Însã nu mai este cazul, pentru cã noul sistem de epilare cu IPL Philips Lumea promite sã încetineascã ritmul de creştere al firului de pãr cu 6 sãptãmâni! Fãcând un calcul simplu, asta ar însemna ca eu sã mã epilez doar de 2 ori toatã vara. Cum ar fi?! <3

Parcã timpul ar sta în loc!

Imaginea campaniei este superba Laura Cosoi care a încercat prima acest acest sistem de epilare şi este foarte încântatã de rezultate: „Timpul nu este niciodată de ajuns când alergi de la şedinţe foto la filmări. Şi totuşi, vreau şi trebuie să arăt mereu perfect. Cu Philips Lumea chiar reuşesc! Îmi păstrează pielea atât de fină până la 6 săptămâni, încât uit cu totul de grija epilării! E simplu, confortabil şi total nedureros – o plăcere pentru mine şi pielea mea”.

Pentru orice întrebare legată de Philips Lumea, poţi intra pe http://www.philipslumea.ro sau http://www.facebook.com/philipscare, unde vei găsi informaţii utile despre produs, iar medicul dermatolog îţi stă la dispoziţie pentru orice întrebare.

De asemenea, în curând eu voi reveni cu un articol în care vã voi relata experienţa mea cu Philips Lumea şi vã invit sã le citiţi şi pe ale colegelor mele alãturi de care testez acest minunat aparat:
Adina Necula
Pãpuşa Ruseascã
Fashion in my eyes
Lioara Bradu

Preţuri:
Philips Lumea SC2003: 2,330 Ron (cu accesoriul special pentru zonele sensibile de pe faţã)
Philips Lumea SC2001: 1,863 Ron

Ştiţi cum spunea Marilyn Monroe: Give a girl the right pair of shoes and she can conquer the world. Eu aş mai adãuga cã are nevoie şi beauty gadget-ul potrivit pentru a putea purta relaxatã  şi mândrã acea pereche de pantofi 🙂

Aaaaa…şi sã nu uit, staţi cu ochii pe blog pentru cã vã pregãtesc o mega surprizã 😀

Se poate cumpara de AICI.

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

37 Comments on Philips Lumea – epilare definitivã la mine acasã …sau la tine acasã :)

 1. Aluculesei Brindusa
  9 April, 2013 at 08:10 (7 years ago)

  MUltumim mult de articol,cred ca orice femeie ar fi incantata de asa bijuterie.Eu insa sunt foarte incantata!

  Reply
 2. Pirvan Manuela
  9 April, 2013 at 08:30 (7 years ago)

  Multumim pentru articol, astept cu nerabdare parerea ta despre acest produs pentru ca sunt interesata sa il achizitionez.

  Reply
 3. tone monica
  9 April, 2013 at 08:43 (7 years ago)

  mare lucru ar fi daca functioneaza..ca am maare nevoie..

  Reply
 4. Iulia
  9 April, 2013 at 08:45 (7 years ago)

  Draga mea, pot spune ca esti o norocoasa!! Sistemul mi se pare extraordinar, ca sa nu mai spun ca orice femeie isi doreste sa simta cat mai rar durerile sedintei de epilat. Te pup si astept surpriza. 😀

  Reply
 5. Maria
  9 April, 2013 at 08:50 (7 years ago)

  Astept sa citesc experienta ta, chiar sunt curioasa de rezultate!

  Reply
 6. valy b
  9 April, 2013 at 09:07 (7 years ago)

  Eu am citit ca, la un moment dat, acele impulsuri se termina. Asa ca….nu stiu cat de eficient este.

  Reply
 7. Aghinitei Maria
  9 April, 2013 at 10:42 (7 years ago)

  Este f. bun, mai ales pt. zonele mai sensibile, dar trebuie sa-ti permiti sa-l cumperi!!!

  Reply
 8. Alina - Beatrice
  9 April, 2013 at 19:12 (7 years ago)

  Doamne, asemenea aparat a fost creat pt mine! Mi-ar placea la nebunie sa am candva ocazia sa il incerc…mi s-a luat de toate metodele “traditionale” de epilat, imi mananca f mult timp! 🙁
  Abia te astept sa revii cu detalii! Pupici!

  Reply
 9. Vanyna
  9 April, 2013 at 19:24 (7 years ago)

  Wow!Dupa cate beneficii are,eu cred ca isi merita banii!E o investitie.Abia astept sa revii cu un review 🙂

  Reply
 10. sas.oana.75@facebook.com
  10 April, 2013 at 04:49 (7 years ago)

  Si asa usor sa scapam de sedintele de epilat????Ar fi prea frumos asa;) si daca s-ar aduna banii dati de-a lungul timpului la saloane….ar fi dublul pretului aparatului…cel putin….poate chiar face minuni aparatul:)

  Reply
 11. Ada Cojocar
  10 April, 2013 at 05:14 (7 years ago)

  Mi se pare genial aparatul! 😀 abia astept parerea ta!

  Reply
 12. Adriana
  10 April, 2013 at 06:51 (7 years ago)

  Si eu astept parerea ta cu nerabdare! Oricum nu mi-l permit dar nu-i bai 😀 Noi sa fim sanatosi!

  Reply
 13. Andreea
  10 April, 2013 at 09:34 (7 years ago)

  Astept review-ul, pentru ca de mult timp ma uit dupa un asemenea aparat… 🙂

  Reply
 14. elisa21
  10 April, 2013 at 16:17 (7 years ago)

  super..pe mine m-ai convins..e perfect <3

  Reply
 15. Maria
  10 April, 2013 at 16:22 (7 years ago)

  Ioana spune-mi te rog de unde pot achizitiona acest epilator. Chiar eram hotarata sa imi iau unul de la Remington dar daca spui ca acestuia nu trebuie sa ii schimb becurile, poate este o varianta mai buna. Mersi! Astept raspuns

  Reply
 16. Yioana m
  10 April, 2013 at 16:23 (7 years ago)

  Suna foarte bine, daca ar da si rezultate ar merita sa faci o investitie intr-un astfel de aparat. Eu cel putin mi-am facut epilare cu IPL la axila si sunt super multumita, dar m-ar fi costat 1200 de euro sa ma fac si pe picioare complet, asa ca suna tentant. Astept review-ul tau!

  Reply
 17. tudor
  10 May, 2013 at 18:54 (7 years ago)

  nu este c-am scump ? :)))

  Reply
 18. Mariana Fota
  14 May, 2013 at 15:12 (7 years ago)

  Buna ziua!
  Sunt intersata de achizitionarea epilatorului Philips Lumea SC2003 , unde as putea sa il gasesc.

  Multumesc,
  O zi buna tuturor!

  Reply
  • Ioana
   15 May, 2013 at 08:04 (7 years ago)

   Buna!

   Online il gasesti pe emag.ro 🙂

   Reply
 19. giani
  16 May, 2013 at 15:27 (7 years ago)

  acum 30min l-am comandat si daca face ce ai zis tu mai sus isi merita toti banii!abia astept sa il folosesc! va pup si va multumesc!

  Reply
 20. giani
  16 May, 2013 at 15:29 (7 years ago)

  mai vroiam sa inrteb ceva: parul nu o sa mai creasca deloc dupa 6-7 sedinte?

  Reply
 21. Lavinia
  26 June, 2013 at 05:13 (7 years ago)

  eu tocmai mi-am achizitionat Philips Lumea SC2003 si sunt foarte incantata. A costat 299 euro, dar inca nu am apucat sa il folosesc decat o singura data. Pot sa va spun sincer ca face toti banii!

  Reply
  • Lorena
   28 June, 2013 at 08:31 (7 years ago)

   De unde ai comandat aparatul la acest pret?

   Reply
   • Ioana
    28 June, 2013 at 09:06 (7 years ago)

    Lorena, il gasesti pe emag si cred ca si in magazinele Altex, Domo, etc. Eu l-am primit spre testare 🙂

    Reply
 22. Lorena
  28 June, 2013 at 08:30 (7 years ago)

  E extraordinar ce face acest aparat! Lavinia, de unde ai cumparat aparatul cu doar 299 euro?

  Reply
 23. cristina
  24 January, 2014 at 11:24 (6 years ago)

  Buna,

  Poti sa-mi spui opinia ta dupa folosirea aparatului??cum ti se pare? este eficient?? (pareri sincere).Multumesc

  Reply
 24. Katy
  10 May, 2014 at 17:03 (6 years ago)

  Ioana, dupa un an de zile cred ca te-ai lamurit daca are sau nu eficacitate aparatul asta. Normal ar fi sa scrii o parere, altfel eu cred ca te-a dezamagit complet. Ei?

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   11 May, 2014 at 09:10 (6 years ago)

   Ba din contra, sunt din ce in ce mai indragostita de el. AI dreptate, merita un review!

   Reply
 25. camelia
  12 May, 2014 at 11:30 (6 years ago)

  buna fetelor poate cinrva sa imi spunda daca la cumparat si daca este ok are rezultate ? va pup perci mult o zi buna

  Reply
 26. Violeta
  23 May, 2014 at 15:39 (6 years ago)

  Buna fetelor,
  Am cumparat acest produs acum o luna si va pot spune foarte sincer ca “Da” merita fiecare banut.Dupa numai o luna si cateva zile de cand il folosesc parul intradevar creste foarte incet,foarte rar,in unele zone chiar deloc.
  Nu stiu cat timp vor tine acele impulsuri dar un lucru stiu sigur,ca in vara asta nu-mi voi mai face griji ca nu am timp de epilat 🙂

  Reply
  • daciana
   29 July, 2014 at 07:59 (6 years ago)

   Buna Violeta,

   Spuneai ca esti multumita de aparat.Asta era in luna mai.Acum cum este…totusi au mai trecut ceva luni.Sunt foarte interesata de acest aparat si vreau sa stiu daca intr-adevar merita.

   Merci

   Reply
 27. RAMONA MEREUTA
  7 July, 2014 at 19:27 (6 years ago)

  intrebare: functioneaza pentru orice zona a corpului?

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   8 July, 2014 at 06:35 (6 years ago)

   Modelul pe care il am eu nu poate fi folosit si pe fata, dar exista un model mai nou Philips Lumea ce poate fi folosit chiar si pe fata,

   Reply
 28. Andreeabub
  12 July, 2014 at 07:24 (6 years ago)

  Buna!imi doresc foarte mult acest aparat…am vazut ca su t 3 tipuri diferite…la cel mai ieftin spune ca nu are un mr limita de pulsatii..,vreau sa stii care este cel mai bun si care merita sa fie cumparat.va multumesc frumos:*

  Reply
 29. RODY
  8 October, 2014 at 13:13 (5 years ago)

  Buna! Eu am pe picioare vinisoare (capilare) movalii.Pot sa folosesc Philips IPL SC 1991/00 ?? deoarece mi-e cam teama si sa nu-l cumpar degeaba! Si…inca o intrebare…alunitele cum se pot proteja? exista ceva anume cu care pot fi acoperite?Multumesc!

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   8 October, 2014 at 19:02 (5 years ago)

   Draga mea nu cunosc raspunsul, dar promit sa ma documentez si sa revin cu mai multe informatii. Te pup!

   Reply
 30. alexandra
  22 November, 2014 at 11:31 (5 years ago)

  aveti idee cat tine minunea asta ??? adica ,chiar este definitiva sau dupa un timp incep sa creasca firele de par ca inainte ????

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2013/04/09/philips-lumea">
 • Twitter20
 • YouTube0