Review CHI Magnified Volume Şampon & Balsam

Pentru că se apropie mult aşteptatul eveniment COSMOBEAUTY unde veţi găsi standul BeautyONE şi implicit minunatele produse CHI, label.m, Bruno Vassari şi Pevonia Botanica, şi pentru că mai ştiu că vreţi să achiziţionaţi magnificul CHI Silk Infusion, dar şi produsele din aceeaşi gamă, m-am gândit să vin puţin în ajutorul vostru şi să vă mai povestesc despre nişte produse care mi-au furat inima.

Am primit şamponul şi balsamul într-un kit de călătorie cu mini produse CHI (se găsesc pe site) şi în ciuda faptului că aveau doar 60ml fiecare, am avut suficient produs pentru 8 – 9 spălări.

Şamponul CHI Magnified Volume a devenit preferatul meu. Mirosul este divin: bubble gum uşor fructat, curăţă uşor şi fără să irite scalpul şi este nevoie de o cantitate mică-mică de produs având în vedere că este foarte concentrat. Este recomandat pentru toate tipurile de păr, lasă părul moale, strălucitor şi hidratat. Oferă volum la rădăcină şi flexibilitate pe lungime.

Recunosc că el va fi următoarea achiziţie 🙂

Balsamul CHI Magnified Volume are acelaşi miros delicios, hidratează şi îmbunătăţeşte structura firului de păr şi ajută la menţinerea volumui. Este un produs delicat care lasă părul mătăsos şi îl descurcă cu foarte mare uşurinţă. Un plus foarte mare îl dau pentru strălucirea suplimentară pe care o oferă.

Însă, dacă ar trebui să aleg între acest produs şi CHI Infra Treatment, l-aş alege pe cel din urmă. Nu am întâlnit balsam/mască/tratament care să îl depăşească.

Produsele CHI sunt disponibile pe site-ul http://www.luxbeauty.ro, iar dacă folosiţi codul BFF01 beneficiaţi de o reducere de 15%.

 

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

5 Comments on Review CHI Magnified Volume Şampon & Balsam

 1. Delia
  25 April, 2013 at 17:09 (7 years ago)

  hmm, eu mi-as lua CHI Silk infusion numai ca sa il am :)) adica am doua mostre care deja ma tin de o vesnicie si probabil or sa ma mai tina inca pe atat. Mi-este ca o sa cumpar full size si o sa expire pana sa apuc eu sa folosesc macar un sfert…

  Reply
 2. Dobre Alina
  25 April, 2013 at 19:21 (7 years ago)

  Lovely! >3

  Reply
 3. Aluculesei Brindusa
  26 April, 2013 at 08:14 (7 years ago)

  nu am avut onoarea sa folosesc insa dn ce ne prezinti tu m-ai convins ca ar trebui sa le incerc si eu ,multumim mult de prezentare!

  Reply
 4. federova
  26 April, 2013 at 18:27 (7 years ago)

  Ma tenteaza si pe mine samponul asta, bine ca nu pot sa ajung la Cosmobeauty 😛

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2013/04/25/review-chi-magnified-volume-sampon-balsam">
 • Twitter20
 • YouTube0