Cum a fost întâlnirea cu cititoarele :)

Nici nu ştiu cum a trecut acest weekend minunat şi foarte încărcat, dar în sfârşit pot respira şi eu relaxată pentru a vă povesti cum a fost la prima întâlnire cu cititoarele. Doresc să încep prin a vă  mulţumi pentru prezenţa voastră de sâmbătă la evenimentul organizat de Vitantis Shopping Center şi totodată să le mulţumesc şi lor pentru că m-au invitat. Sper că v-aţi simţit bine alături de noi şi că v-a făcut plăcere să ne vedem.

Alături de Cristina, Camelia şi Mona am organizat un mic semnar de frumuseţe în care au fost prezentate cele mai noi tendinţe în manichiură (Cristina), sfaturi de îngrijire a tenului (Camelia), tips&tricks de îngrijire a părului (Mona) iar eu m-am ocupat de partea de machiaj.

Prezentarea mea (care am înţeles că a fost cam lungă) a debutat cu principalele tendinţe în machiaj pentru acest sezon (le puteţi citi aici), apoi a urmat o parte în care am expus principalele greşeli în machiaj iar înainte le-am întrebat şi pe fete care ar fi în opinia lor cea mai mare greşeală şi am fost plăcut surprinsă când atât Mona, cât şi Cristina & Camelia au votat alegerea greşită a fondului de ten deoarece următoarea parte a prezentării mele a constat tocmai într-un mic ghid de alegere corectă a fondului de ten. În final mi-am încheiat prezentarea cu câteva sfaturi despre cum trebuie sa te machiezi în diferite situaţii: job, business meeting, interviu, cocktail şi eveniment special. Eu sper că invitatele au primit informaţii utile şi că le-am putut capta atenţia.

După ce s-a terminat partea de seminar, am premiat participantele cu cadouri oferite din partea Centrofarm şi Mariounnaud. Îmi pare rău că au fost fete care s-au înscris şi nu au venit, dar cu singuranţă au intervenit lucururi importante.

Acum vă las cu fotografii de la eveniment pentru că sunt sigură că de abia aşteptaţi să le vedeţi. Click pe poze ca să le vedeţi mari şi frumoase 😀

Mulţumesc Diana pentru frumoasele fotografii <3

 

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

9 Comments on Cum a fost întâlnirea cu cititoarele :)

 1. Andreea D.
  21 May, 2013 at 06:53 (7 years ago)

  Mulţumesc pentru primirea călduroasă la eveniment!
  Ai fost o drăguţă şi s-a văzut că ai venit pregătită (nu numai pentru întrebările despre machiaj dar şi pentru întrebările despre păr).
  Felicitări!

  Reply
 2. Clarra
  21 May, 2013 at 07:12 (7 years ago)

  Deci Ioana, esti SUPERBA! esti cea mai frumoasa persoana pe care o cunosc! emani fericire, bucurie, incredere! felicitari!

  Reply
 3. Roxana aka. Camelia
  21 May, 2013 at 08:07 (7 years ago)

  Felicitări! 🙂 Ai fost foarte draguţă, ai susţinut prezentarea cu o naturaleţe desăvârşită şi ne-ai oferit informaţii utile şi sfaturi demne de luat în considerare! La cât mai multe articole şi prezentări!

  Reply
 4. Adina
  21 May, 2013 at 08:17 (7 years ago)

  A iesit foarte frumos, Ioana! te pup.

  Reply
 5. Ale
  21 May, 2013 at 10:35 (7 years ago)

  Esti foarte frumoasa, imi place la nebunie rochita… Esti superba :*

  Reply
 6. Ana Maria Tatucu
  21 May, 2013 at 12:46 (7 years ago)

  foarte frumos !! chiar imi pare rau ca am ajuns….

  Reply
 7. so delicate
  22 May, 2013 at 08:46 (7 years ago)

  la cat mai multe evenimente de acest gen

  Reply
 8. Dara
  24 May, 2013 at 09:51 (7 years ago)

  Cat de frumusica ai fost. Si machiajul si rochita imi plac tare mult.

  Reply
 9. Lucica Lazar
  1 November, 2013 at 08:28 (6 years ago)

  sunteti niste frumoase :-*

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2013/05/20/cum-a-fost-intalnirea-cu-cititoarele">
 • Twitter20
 • YouTube0