Review&Swatch MAKEUP Factory Eye Shadows

Timp de aproape două luni am testat fardurile MAKEUP Factory. Aceste produse le-am primit spre testare, însă voi știți că acest lucru nu va altera calitatea informațiilor pe care le ofer prin acest articol.

MAKEUP Factory este un brand nemțesc înființat în 2005 de către ARTDECO Cosmetic Group (de ARTEDECO și BEYU mai auzisem) și este destinat atât make-up artiștilor, cât și publicului larg. Fabrica de lângă Munchen este dotată cu cele mai noi utilaje și se folosește de un nivel înalt de expertiză astfel încât a fost supranumit Mercedesul producătorilor de make-up din Germania.

Eu am primit spre testare 6 farduri din 4 game diferite:

Mono Eye Shadow nuanțele 20, 38 și 43

Mat Eye Shadow nuanța 60

Duo Eye Shadow nuanța 08

Luxury Metallic Eye Shadow nuanța 36

 

După cum spuneam am avut la dispoziție două luni pentru a testa aceste produse, timp în care le-am încercat atât în machiajele mele, cât și în machiajele pentru cliente.

Textură și pigmentație

Primul lucru pe care l-am observat la aceste produse a fost intensitatea culorilor, mai ales la fardul din gama Mat. Cel mai prăfos (în sensul că a avut puțin fall-out) este cel din gama Luxury Metallic, însă toate au o textură fină, ușor cremoasă care facilitează atât aplicarea cât și amestecarea cu alte farduri și nuanțe. Absolut toate fardurile sunt foarte pigmentate, iar culorile devin la fel de intense de la a doua aplicare.

 

 

 

 

 

 

 

Rezistență

Am testat aceste farduri în 3 moduri:
1. direct pe pleoapă fără nicio bază sau fond de ten
2. peste fond de ten și un strat subțire de pudră
3. peste bază de fard de pleoape

Pentru primele două variante fardurile nu au rezistat mai mult de 2-3 ore (lucru pe care eu îl pățesc cu oricare fard profesional), însă atunci când l-am aplicat peste bază machiajul a rezistat perfect până la demachiere, iar în cazul mireselor până a două zi.

Concluzie

Îmi plac foarte mult aceste produse, mai ales nuanțele 38 și 43 care sunt foarte versatile și pe care le folosesc și la iluminarea pomeților și le-am integrat deja în trusa mea de make-up. Ca poziționare pe piață le-aș integra undeva între MAC și Seventeen (mă refer doar la farduri).

Mai doresc să încerc și fondurile de ten, pudrele și neapărat pudra teracotă!

Produsele MAKEUP Factory pot fi achiziționate din magazinul Pro Beauty Shop (Bd. Regina Maria, Nr 2) sau de pe site-ul lor http://www.probeautyshop.ro.

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

4 Comments on Review&Swatch MAKEUP Factory Eye Shadows

 1. paula
  21 October, 2013 at 14:22 (7 years ago)

  Imi plac unghiutele din poze… Fardurile nu stiu ce sa zic.. am mai auzit de ele in amabalaj arata dragut dar in rest nu ma determina sa le incerc :D.. Multumim pt parerea ta :*

  Reply
 2. Macy
  21 October, 2013 at 14:31 (7 years ago)

  Dragute fardurile, imi place in special nuanta 43, doar ca pe mana nu se prea vede :))

  Reply
 3. Dara
  22 October, 2013 at 08:55 (7 years ago)

  Imi plac mult 38 si 43. Si ce ai tu pe unghii si mai mult! 🙂

  Reply
 4. Diana
  22 October, 2013 at 10:09 (7 years ago)

  eu am avut o baza de machiaj de la ei si am fost f multumita de ea, asa ca o sa mai trec pe la ei, sa vad daca auriurile sunt la fel de frumoase ca in pozele tale!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2013/10/21/review-swatch-makeup-factory-eye-shadows">
 • Twitter20
 • YouTube0