Tuesday beauty secret

În weekend mi s-a întâmplat un lucru care m-a făcut să îmi amintesc de un mic truc foarte vechi pe care am început să îl folosesc de când am început să testez sistemul de epilare Philips Lumea despre care v-am scris AICI şi pe care îl puteţi testa şi voi gratuit dacă vă înscrieţi în Campania de AICI.

Pentru că atunci când efectuezi şedinţe de epilare cu IPL trebuie să îndepărtezi părul de pe zonele cu pricina numai prin radere şi deloc prin smulgere, a trebuit să încep să mă rad. Având o piele sensibilă, un timp am fost mereu în căutarea celor mai fine şi mai dense spume de ras pentru femei, ba chiar am încercat una şi pentru bărbaţi (că dacă tot este destul de fină şi delicată cu pielea de pe feţele domnilor, mi-am zis că este suficent de bună şi pentru braţele mele), însă mă deranja mirosul masculin care era destul de pregnant şi rezista destul de mult pe piele. Până la un moment dat când mi-am dat seama de ce am eu nevoie cu adevărat: un produs fin şi frumos parfumat care să fie delicat atât cu pielea, cât şi cu părul. Şi aşa am ajuns să încerc balsamul de păr. Rezultatul mi-a plăcut foarte mult, iar depilarea a fost plăcută. În general balsamul de păr are rolul de a descurca părul. Iar mai apoi, în funcţie de formula sa îl poate face mai moale, mai fin şi mai hidratat.

Am făcut un mic research pe internet şi am observat că nu sunt singura care foloseşte cu succes această metodă. Mă gândesc că în zonele unde părul este mai gros şi mai aspru rezultatul este cu atât mai vizibil.

A mai încercat cineva?

Dacă aţi ratat secretul de frumuseţe de luni, îl găsiţi AICI!

Cum vi s-a părut acest articol? Îi daţi o notă, vă rog? Să zicem că 5 înseamnă – foarte util, iar 1 – deloc util :)

***

Follow me on INSTAGRAM & BLOGLOVIN<3

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

5 Comments on Tuesday beauty secret

 1. mihaela pojogu
  19 November, 2013 at 11:00 (5 years ago)

  Am incercat si eu afland de la Dara, iar eu lama nu o folosesc de fel ;)))

  Reply
 2. Josephine
  19 November, 2013 at 11:40 (5 years ago)

  Nu m-am gandit niciodata la asa ceva :)) Cu siguranta o sa incerc 😀

  Reply
 3. Beabubi Beatrice
  19 November, 2013 at 16:16 (5 years ago)

  Chiar nu stiam… 5!!! 😀

  Reply
 4. Andreea
  20 November, 2013 at 12:47 (5 years ago)

  ;)) Si eu am pielea sensibila pe coapse, iar atunci cand folosesc lama de ras, ma irit foarte tare. Am incercat acum vreun an balsamul in acest scop deoarece imi uitasem spuma de ras in camera (eu locuiesc in camin), si nu numai ca depilarea a decurs foarte usor, dar si pielea a ramas mai catifelata.

  Reply
 5. Ana-Maria
  20 November, 2013 at 16:49 (5 years ago)

  O sa incerc si eu 😀 5 clar.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2013/11/19/tuesday-beauty-secret">
 • Twitter20
 • YouTube0