The Beauty Blogger Resolutions Tag

Am văzut la Anca acest Tag şi mi-a plăcut maxim, aşa că fără să fiu provocată m-am apucat singură să îl fac. Sper ca articolul să vă ajute cunoaşteţi mai bine omul din spatele acestui blog.

 

Cu care dintre articolele scrise anul trecut te mândreşti cel mai tare?

Mă mândresc cu aproape toate articolele mele, ba chiar şi cu unele pe care nu le-am publicat încă. Încerc să nu public ceva care nu mă mulţumeşte, deşi au existat momente în care am publicat unele lucruri pentru că era nevoie să fie spuse.

Acum în minte îmi vin interviurile cu Alexandru Abagiu, Oana Cuzino şi fondatoarea brandului Apivita, Rujul lunii, review-urile diferite faţă de cele pe care se găsesc pe alte bloguri după o structură pe care mi-am perfecţionat-o în timp şi care am văzut că a început să fie împrumutată fără acordul meu, articolul despre Ombre Hair şi mai ales cele din Top 10 cele mai citite articole în 2013.

 

Care este articolul de care eşti cel mai puţin mândră?

Primele două care mi-au venit în minte sunt acesta (care din păcate a fost interpretat prost de mare majoritate) şi acesta. Simt că îmi strică feng shui-ul blogului şi le-am încadrat în categoria nu se va mai repeta.

 

Cum poţi deveni un blogger mai bun?

Perseverenţă, repere bune, idei originale, activitate susţinută, respect pentru public şi subiecte interesante.

 

 

Unde simţi că nu poţi avansa?

Limitele ni le impunem singuri. Eu mi-am propus de la început să avansez, aşa că este un obiectiv care mă însoţeşte permanent.

 

Câtă pasiune pui în blogul tău?

Atâta cât reuşesc să transmit cititorilor. Mai multă nu merit să susţin că pun.

 

Ce lecţii ai învăţat din blogging?

Că întotdeauna trebuie să scrii despre subiecte interesante şi originale daca vrei să menţii interesul publicului, că oricât m-ar deranja pe mine că bloggeriţele se inspiră unele de altele fără nici măcar o menţiune (să nu mai zic că nu se obişnuieşte să se ceară acordul) acesta este mersul lucrurilor şi că roata poate fi inventată doar o singură dată, aşa că restl este copy cat. Că atunci când primeşti sau când ai, trebuie să mai dai şi înapoi sau măcar să oferi. Că părerile sunt împărţite şi că trebuie respectată opinia fiecăruia. Calitatea contează, dar va atârna mai greu dacă se oferă şi în cantitate mai mare.

 

În ce momente ai fost inspirată/creativă?

Sunt extrem de creativă atunci când nu pot scrie şi este extrem de frustrant. Am mai observat că sunt extrem de creativă atunci când fac brainstorming-uri cu alte bloggeriţe (de exemplu: Cristina, Jully, Andreea sau Larisa).

 

Ce proiecte ai dus la final?

Am dus destule proiecte la final, însă mai puţine decât îmi doream. Aş vrea să menţionez săptămânile tematice, rujul lunii (puţin abandonat), #DecemberBeautyBloggersMeeting care a ajuns deja la a doua ediţie, întâlnirile periodice cu cititoarele prin care doresc să le ofer răsfăţurile de care am şi eu parte şi ideea de a susţine blogurile de beauty aflate la început sau care au nevoie de susţinere.

 

Cum îţi poţi organiza mai bine timpul?

Nu pot. Am perioade în care stilul de lucru este haotic şi am perioade în care sunt exagerat de planificată. În ambele situaţii dau un randament bun. Este loc de mai bine normal, dar vreau să mă bucur din plin şi de lucrurile din offline.

 

Ai permis fricii să ia control asupra acţiunilor tale?

Nici măcar când am fost ameninţată că sunt dată în judecată pentru un articol publicat pe acest blog. Ba din contră mi-a gâdilat puţin orgoliul şi m-a făcut să fiu şi mai conştientă de faptul că trebuie să am mare grijă ce scriu pe blog şi că fiecare afirmaţie trebuie asumată în totalitate.

 

Care consideri că sunt obiceiurile la care trebuie să renunţi?

Am tendinţa de a mă apuca de lucruri şi de a amâna finalizarea lor pentru un moment mai oportun. Vreau să finalizez cât mai multe lucruri începute şi să vă rog ca la fiecare sfârşit de săptămână sau de lună să mă trageţi de mânecă şi să mă întrebaţi Ioana câte lucruri ai lăsat neterminate săptămâna/luna asta?. Promiteţi?

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

2 Comments on The Beauty Blogger Resolutions Tag

 1. Anca
  8 January, 2014 at 19:55 (6 years ago)

  Ce ma bucur ca l-ai facut! 😀 Imi place mult de tot dar nu l-am dat mai departe pentru ca am simtit ca-i nitel cam tarziu si nu o sa vrea nimeni sa mai vorbeasca de rezolutii dupa Revelion.

  Reply
 2. Ioana Dumitrache
  9 January, 2014 at 11:00 (6 years ago)

  Eh, eu nu am publicat nici preferatele de anul trecut, asa ca o voi tine toata luna ianuarie cu cele ce trebuiau postate in decembrie
  :))

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2014/01/08/the-beauty-blogger-resolutions-tag">
 • Twitter20
 • YouTube0