Zero gravitaţie – descoperă noua mascara AVON!

Când aud AVON îmi vin în minte două lucruri: cosmeticele pe care le foloseam în liceu şi campaniile sociale foarte faine pe care le fac. Dar acum vom discuta despre prima parte, adică despre cosmetice.

Nu am mai testat produsele Avon de foarte multă vreme, însă îmi amintesc că mascara mea preferată era SuperShock. O revoluţie tehnologică la acea vreme, ce mai!

Astăzi Avon inovează din nou cu o tehnologie de ultimă generaţie numită Zero Gravity şi care se traduce printr-o formula foarte uşoară precum aerul care nu încarcă deloc genele – mascara AeroVolume.

Formula AeroVolume este îmbogăţită cu fibre care oferă volum individual fiecărei gene, iar periuţa în formă de stea distribuie produsul uniform, pentru o arcuire perfectă şi o privire plină de expresivitate.

Mascara AeroVolume va fi disponibilă începând cu data de 6 martie 2014 și poate fi comandată prin intermediul Reprezentanților AVON şi, online pe http://www.avon.ro.

Pret 17,99 lei

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

1 Comment on Zero gravitaţie – descoperă noua mascara AVON!

 1. Flory Florentina
  11 February, 2014 at 10:41 (6 years ago)

  Super. Mie mi-au placut intotdeauna produsele lor. Unele chiar isi merita banutii, fie ei putini. 🙂 Sper sa am ocazia sa testez rimelul pt ca imi face cu ochiul. 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2014/02/11/aerovolume-avon">
 • Twitter20
 • YouTube0