Vreau sa împărtăşesc cu voi câteva momente speciale

Astăzi este duminică, însă ceea ce vreau să vă povestesc s-a întâmplat marţi, la sediul Şcolii de machiaj Adhara Make-up Academy (Str. Tudor Vianu, Nr. 10). Poate nu ştiaţi însă eu am o relaţie specială cu acest centru de studiu al cărui îndrumător este talentatul şi reputatul make-up artist Marian Tănase, cunoscut în lumea machiajului ca Tase. Şi am ales Adhara Make-up Academy din trei motive foarte bine întemeiate pe care orice persoană care activează sau doreşte să activeze în acest domeniu le-ar lua în calcul: trainerul şcolii – pentru că sunt puţine persoane în acest domeniu care au darul de a preda şi de a-i instrui pe ceilalţi; produsele de machiaj Numeric PROof pe care dacă ştii să le foloseşti deja eşti cu un pas înaintea celorlalţi make-up artişti şi vă voi explica imediat de ce şi Pensulele de machiaj KIM care nu mai au nevoie de niciun argument, doar faptul că sunt dovada unei tradiţii de 100 de ani în producerea de pensule profesionale, spune absolut tot.

Adhara Make-up Academy este un centru de studiu atipic pentru că nu oferă susţinere didactică doar cursanţilor şcolii, ci tuturor make-up artiştilor care îi calcă pragul fie că o fac pentru achiziţionarea de produse Numeric PROof sau KIM, fie că au în minte un proiect special. De asemenea, este singura şcoală de machiaj din ţară care a înfiinţat un club (ca un cerc de lectură) educativ destinat tuturor make-up artiştilor prin organizarea periodică de masterclass-uri  gratuite având teme diferite.

Marţi m-am întors cu drag la Adhara Make-up Academy, însă recunosc că a fost şi o moment special deoarece am avut ocazia să îi cunosc personal pe Bertrand Bogart, CEO Numeric Proof Franţa şi una dintre persoanele care au înfiinţat brandul, care a povestit despre principiile şi tehnologiile care au fost incorporate în produsele brandului, dar şi pe Eytan Melamed, CEO C&M Quality Brushes LTD KIM Brushes, care mi-a spus povestea fascinantă a brandului şi cum fiecare pensulă este realizată manual de către o persoană care este instruită 5 ani pentru a putea face acest lucru.

Recunosc că am aflat multe secrete din spatele brandurilor Numeri PROof şi KIM în cadrul unor interviuri speciale pe care le voi publica aici pe blog.

După ce am discutat cu cei doi invitaţi speciali am concluzionat două lucruri importante: dacă ştii să foloseşti produsele Numeric PROof (căci ai nevoie de o instruire serioasă, acesta fiind şi motivul pentru care nu am publicat prea multe review-uri ale produselor până acum pe blog – căci eu încă învăţ să le folosesc corect şi la adevăratul potential) eşti cu un pas înaintea tuturor celorlalţi make-up artişti, şi că doar folosind un brand de pensule care nici după 100 de ani de la înfiinţare  nu face rabat de la calitate poţi oferi un serviciu cu adevărat premium clienţilor tăi.

După cum am mai spus Adhara Make-up Academy (Str. Tudor Vianu, Nr 10) are uşa deschisă pentru toţi make-up artiştii, indiferent dacă doresc să urmeze cursul de specializare care durează 5 luni, că au nevoie de informaţii sau că doresc să încerce produsele Numeric PROof sau KIM …şi nu numai, căci Adhara Make-up Academy este unul dintre puţinele branduri friendly cu bloggerii oferindu-le reducerea de 15% a make-up artiştilor la toate produsele din portofoliu. Aşa că dragi colege bloggeriţe, spor la shopping!

Pentru shopping online: http://www.adhara.ro

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

2 Comments on Vreau sa împărtăşesc cu voi câteva momente speciale

 1. Dee's Boudoir
  30 March, 2014 at 19:00 (6 years ago)

  Ce veste buna!
  Dar cum dovedim ca suntem bloggeri? Adica, spunem doar numele blogului, atat?

  Reply
 2. Lamiita D.
  31 March, 2014 at 08:46 (6 years ago)

  Succes drgele mele blogherite , ma bucur ca puteti sa ne transmiteti si noua din tainele frumosului

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2014/03/30/adhara-make-up-academy-numeric-proof">
 • Twitter20
 • YouTube0