Slăbiciunea mea: brandurile profesionale de machiaj franţuzeşti. Astăzi, MaqPro Paris

Dacă îmi deschizi trusa de machiaj şi vei arunca o privire fugitivă, vei observa că majoritatea produselor sunt franţuzeşti. Nu a fost o selecţie voluntară, ci una mai degrabă intuitivă. Pur şi simplu am ales doar produselor brandurilor în care aveam încredere. Iar astăzi unul nou se alătură familiei din make-up case-ul meu: MaqPro. Dar să vă zic cum s-au petrecut lucrurile, căci dacă şi voi sunteţi la fel de sceptice din fire ca şi mine, veţi savura povestea.

Ora 18:00. Vizitez pentru prima dată noul Beauty Coffee Shop Oksana din strada Şepcari nr. 19 (chiar vis  vis de magazinul Cocor, lângă Glow). Împletituri ruseşti şi produse de machiaj franţuzesti – îmi spun că aceasta trebuie să fie ziua mea norocoasă. Am o slăbiciune pentru împletiturile ruseşti, iar Oksana şi fetele din salonul ei sunt nişte adevărate artiste. Deja lăsasem puţin garda jos şi eram dornică să aflu mai multe despre brandul de machiaj care se mândreşte cu o paletă de peste 250 de nuanţe de fond de ten. Ha! Sunt sigură că şi pe voi v-a cuprins scepticismul. Vă imaginaţi pe mine…

MaqPro Paris este un brand franţuzesc creat de celebrul make-up artist Michel Deruelle acum mai bine de 30 de ani. Dacă numele fondatorului nu vă spune nimic, aflaţi că între anii 1957-1997 a fost key make-up artist în peste 65 de filme. Pe scurt, a prins acea perioadă a cinematografiei când se făceau probe de machiaj timp de 3 zile, iar machiajele actorilor constau în sculpting cu nuanţe de mov sau negru şi multă pudră albă. Este absolut evident că în aceste condiţii, cunoscând foarte bine care erau nevoile make-up artiştilor, s-a decis să creeze un brand care să ofere nişte produse special menite să uşureze această muncă.

După 30 de ani de la înfiinţare brandul MaqPro Paris se poate mândri cu faptul că oferă make-up artiştilor din toată lumea peste 4000 de produse, dar şi posibilitatea de a personaliza şi crea propriile produse conform nevoilor specifice. Iar veştile bune nu se opresc aici: datorită tehnologiilor moderne aceste produse sunt uşor de folosit chiar şi de către neprofesionişti. Ai nevoie doar de puţină îndemânare şi puţin exerciţiu.

Să vă spun care au fost produsele care mi-au atras mie atenţia în mod special. În primul rând, fondurile de ten cremoase şi cele HD, dar şi paletele de corectoare. Cred că încă nu am trecut de perioada în care sunt extrem de pasionată de corecţii, iar asta se vede.

În al doilea rând, trebuie musai să încerc MaqPro Make-up Mixer – un produs versatile care promite să făcă 4 chestii extrem  de utile: poate fi o bază excelentă de machiaj, apoi dacă îl diluăm putem modifica gradul de acoperire al fondurilor de ten sau intensitatea fardurilor de pleoape, poate fi folosit ca agent de legătură în crearea unor nuanţe noi şi folosit ca demachiant. Sună magnific, nu?!

Un alt produs pe care trebuie să îl am în trusă şi care m-a convins de la prima demonstraţie este soluţia de curăţare a pensulelor cu uleiuri speciale de îngrijire. It’s a must, credeţi-mă!

Eu de abia aştept să realizez un machiaj numai cu produsele MaqPro Paris şi să am ocazia să testez fiecare produs din perspectiva make-up artistului. V-ar plăcea să vedeţi un machiaj MaqPro pe blog?

Ahhh, şi era să uit ce era mai important: MaqPro Paris este un brand prietenos atât cu make-up artiştii, cât şi cu bloggerii oferindu-le 35% reducere din preţul de listă la toate produsele din portofoliu.

PS: Era să uit să vă arăt magnifica mea coafură semnată Oksana. Superb, nu?

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

6 Comments on Slăbiciunea mea: brandurile profesionale de machiaj franţuzeşti. Astăzi, MaqPro Paris

 1. Camelia Andrasescu
  6 April, 2014 at 09:56 (6 years ago)

  Foarte frumoasa coafura! De produse, ce sa zic, pot fi ceea ce ai nevoie la un moment dat. Sincea sa fiu, poate parea superficial, sau mai stiu eu cum, dar pentru mine, care nu sunt make-up artist si lucrez doar pe mine, pe langa calitatea unui produs, conteaza ca ambalajele sa fie dragute, sa-mi fie drag de ele, altfel nu le cumpar!
  PupicI!

  Reply
 2. Dara
  6 April, 2014 at 19:16 (6 years ago)

  Nu auzisem de produse pana acum. Par interesante.
  Impletitura este superba!!!

  Reply
 3. Valentina
  2 May, 2014 at 14:46 (6 years ago)

  Ai o nuanta superba la par ! In februarie ai utilizat Nectra Color..dar acum? parca este o nuanta mai calda

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   2 May, 2014 at 15:08 (6 years ago)

   Valentina de obicei aleg sa ma vopsesc la salon pentru ca nu pot face asta singura acasa, asa ca aleg vopsele profesionale.
   Preferatele mele sunt CHI nuanta 7C sau IColor cu care Liza de la Hair Wellness mi-a facut o combinatie intre 7444 si 734.
   Sper ca te-am ajutat!

   Reply
   • Valentina
    4 May, 2014 at 08:25 (6 years ago)

    Multumesc frumos !

    Reply
 4. Alina
  4 May, 2014 at 19:30 (6 years ago)

  cred ca e prima data cand vad un brand care acorda o reducere atat de mare pt bloggeri. Coafura e divina, pupici .

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2014/04/06/maqpro">
 • Twitter20
 • YouTube0