Despre cum să găseşti acel “ceva”

Mereu mi-am dorit un job ca-n filme. Un job care să mă facă să mă simt de parcă aş fi într-un film în genul The Devil wears Prada. Poate de aceea mi-am dorit foarte mult să scriu pentru o revistă glossy. Apoi mi-am dat seama că nu vreau să fie neapărat ca în acel film, ci că îmi doresc doar acel ceva care să îmi dea sentimentul că aş fi. Şi am aflat ce este acel ceva: creativitatea care se manifestă în toate formele ei.

Fie că este un brainstorming pentru un photoshooting sau pentru o campanie, o simplă întâlnire la ceai între oameni talentaţi sau un interviu cu o persoană interesantă, sau poate un research care mă captivează până în cele mai mici detalii, mi-am dat seama că acestea sunt lucrurile care energizează şi care mă fac să simt că iubesc viaţa.

Săptămâna trecută, într-o seară călduroasă, am fost la o întâlnire la sediul primitor al agenţiei The Cover din curtea cu brad. Eu, Cristina, Antonia, Jully, Andreea şi fetele de la The Cover – Olivia, Elena şi Isabela. Ajung prima, lucru care nu mi se întâmplă niciodată, dar eram foarte încântată că urma să le revăd pe fete şi să petrecem o seară ca-n filmul sus menţionat. Intru în sala de şedinţe, îmi adjudec repede scaunul roz, iau o cireaşă de pe masă şi ies ca să le aştept pe fete. În scurt ne găsim în jurul mesei discutând despre noul proiect pe care urma să îl demarăm: râdem, glumim şi organizăm calendarul. Însă lipsea ceva. Atunci Olivia aduce noile geluri de duş elmiplant senses touch şi începe agitaţia.

Am pasat de la una la alta sticluţele parfumate şi în scurt timp s-au creat tabere. În cazul meu, ca în orice situaţie, mi-e foarte greu să iau o decizie. Însă, acum m-am hotărât repede: senses touch freshen up  este preferatul meu. Are extract de mango şi acai berry şi îmi aminteşte de o aromă exotică a unui suc băut în bamzarul de lângă Piramidele din Giza. Nu le spun fetelor nimic, dar îmi este dor de Egipt şi de locul acela cu o încărcătură istorică atât de mare. Mă trezesc doar când Jully îmi ia gelul de duş din mână şi o aud exclamând “Ce bine miroaseeee!”. În scurt timp, după ce am plimbat cele trei geluri de duş elmiplant senses touch de la una la alta, taberele erau împărţite, sau aproape împărţite: Cristina un se putea hotărî între aroma senzorială senses touch passion mood cu extract de floarea pasiunii şi ulei esenţial de ylang ylang sau aroma exotică senses touch freshen up  pe care eu şi Jully o adjudecasem, Andreea s-a îndrăgostit de senses touch calming spa o aromă relaxantă cu extract de frangipani şi uleiul de argan, iar Antonia era cea mai nehotărâtă. Parcă le iubea pe toate!

Cinci minute mai târziu călătoriile senzoriale deja începuseră iar noi, celelalte, eram invítate speciale cu bilete 1st class asigurate de noile geluri de duş elmiplant senses touch.

În toată această frumoasă agitaţie am realizat că fac ceea ce iubesc. M-am simţit ca într-un film în care nişte oameni se strâng în jurul unui produs pentru a-i crea o poveste. Doar că în acest caz poveştile existau deja, iar noi doar aveam nevoie acel ceva care să ne trezească simţurile. Acesta este jobul mult visat de mine şi îl am. Sper că şi voi aveţi job-ul mult visat sau măcar acel ceva care să vă facă să simţiţi că îl aveţi.

 

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

16 Comments on Despre cum să găseşti acel “ceva”

 1. Dara
  21 May, 2014 at 07:27 (6 years ago)

  Cat de frumos poti sa scrii! chiar daca este vorba despre un lucru nesemnificativ ca un gel de dus. 🙂

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   22 May, 2014 at 09:10 (6 years ago)

   Multumesc si ma bucur mult ca iti place in continuare cum scriu <3

   Reply
 2. Adina
  21 May, 2014 at 08:16 (6 years ago)

  Ai creat o frumoasa poveste! 🙂 Si da, am si eu parte de sentimentul asta, chiar daca doar de cateva ori pe saptamana, cand deschis dashboard-ul WP si ma apuc de scris!

  Reply
 3. Delia
  21 May, 2014 at 11:15 (6 years ago)

  Ma bucur ca ti-ai gasit jobul de vis 😉 Esti norocoasa! Te pup.

  Reply
 4. Adina
  21 May, 2014 at 13:18 (6 years ago)

  <3

  Reply
 5. danussa
  21 May, 2014 at 14:03 (6 years ago)

  Lucky you <3

  Reply
 6. ArtLiving
  21 May, 2014 at 18:35 (6 years ago)

  ce-mi place mie cum asezi produsele printre cuvinte, mereu citesc o poveste frumoasa!
  Te pup, Ioana!

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   22 May, 2014 at 09:13 (6 years ago)

   Ma bucur din suflet ca iti plac povestile mele, de data aceasta povestea exista, am avut nevoie doar de un stimul…
   Te pup!

   Reply
 7. Macnetize
  21 May, 2014 at 19:59 (6 years ago)

  Ce frumos! A fost o seară minunată, Ioana, așa e și cred că sunt una dintre fericite: iubesc ceea ce fac. Total, nebunește uneori, cu creativitate, cu dăruire, cu totul 🙂 Și nu pot decât să fiu fericită și să râd cu gura până la urechi pentru că în viața mea există oameni atât de frumoși, lângă care am parte de momente atât de frumoase. :*

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   22 May, 2014 at 09:14 (6 years ago)

   Omulet frumos, sunt norocoasa ca te-am intalnit!

   Reply
 8. Matrioshka
  23 May, 2014 at 11:18 (6 years ago)

  Ioana-doll, superb! Pur si simplu superb. Am spus si scris in nenumarate randuri – iubesc povestile. Iar tu esti o povestitoare exact cum imi place mie sa citesc – cu suflet.

  Reply
 9. Lamiita Durac
  9 June, 2014 at 16:54 (6 years ago)

  Urmati-va visul fetelor , aveti multe oportunitati , eu am muncit la Stat 🙁 …. eeeeiiiii nu sunt chiar asa batrana , am DOAR 53 de ani dar imi place sa fiu imi mijlocul vostru , cred ca ar fi fost jobul care mi-ar fi placut ceea ce faceti voi acum , de aceea stau pe capul vostru acum 😀 Va pupic .

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2014/05/21/elmiplant-senses-touch">
 • Twitter20
 • YouTube0