Un nou salon despre care merită să vă povestesc: Blossom Beauty Salon

Ştiţi că mie îmi place să descopăr saloane şi terapii noi şi că v-am promis să vă povestesc doar despre cele care merită cu adevărat să ştiţi. Pentru că îmi place să mă ţin de cuvânt, astăzi vreau să vă povestesc despre o comoară de salon pe care am descoperit-o săptămâna trecută în Bucureşti, într-un loc foarte îndepărtat de locuinţa mea, mai exact în cartierul Colentina (sper să nu mă înşel).

Blossom Beauty Salon, căci despre el este vorba, este situat pe strada Heliade între Vii, Nr. 29 foarte aproape de staţia de metrou Obor. Recunosc, zona aceea nu îmi este chiar atât de cunoscută, aşa că vă invit să intraţi pe site-ul lor, căci au o hartă foarte uşor de citit la Contact.

Dis de dimineaţă am călcat pentru prima oară pragul Blossom Beauty Salon şi chiar dacă am ajuns cu 15 minute mai devreme (lucru care nu mi se întâmplă absolut niciodată), toată lumea a fost foarte drăguţă şi primitoare cu mine. Am avut timp doar pentru două guri din delicioasa cafea cu care îsi tratează clienţii, căci Nicoleta, nail artistul pe mainile caruia mi-am lăsat unghiile cu inima deschisă, s-a şi apucat de treabă. Nu ştiu cum a înţeles atât de bine ce îmi doresc având în vedere că i-am spus doar că îmi vreau o manichiură simplă cu ojă semi-permanentă dar care să aibă ceva deosebit. 40 de minute mai târziu unghiuţele mele mici erau egale, cuticulele perfecte şi oja neagră semi-permanentă aplicată impecabil. Nicoleta a fost foarte rapidă şi atentă, i-am urmărit cu exigenţă fiecare mişcare, iar voi ştiţi că nu sunt chiar atât de uşor de mulţumit. Câteva minute mai târziu m-am hotărât că vreau un model cu auriu: zebră pentru că am unghiile foarte mici. Imediat a ştiut ce îmi doresc şi a făcut magia de mai jos cu o folie specială. Încă două straturi din top coat-ul semi-permanent Jessica şi eram gata să înfrunt lumea cu o manichiură care va arăta perfect timp de cel puţin două săptămâni.

Mi-a plăcut să observ că  la Blossom Beauty Salon se lucrează numai cu produsele mele profesionale preferate: Jessica, OPI şi Melkior. Nicoleta îmi câştigase deja încrederea aşa că am lăsat emoţiile deoparte şi sutele de întrebări pe care le pregătisem despre tratamentul cu parafină pe care urma să îl fac pentru prima dată. Parafina este o substanţă prelucrată din petrol, care poate fi utilizată atât în tratamentele fizioterapeutice pentru recuperare sau ameliorarea durerilor provocate de tendinite, entorse, rupturi de ligamente, precum şi în procedurile estetice. Mâinile şi picioarele sunt, în general, zonele cel mai expuse ale corpului, însă un tratament cu parafină le poate hidrata în profunzime şi le ofera un aspect plăcut. Tratamentul cu parafină pentru mâini a fost o experienţă plăcută şi relaxantă. Timp de 20 de minută m-am bucurat de senzaţia de căldură care detensiona fiecare zonă încordată din corp, dar care în acelaşi timp acţiona în profunzime pentru a preveni îmbătrânirea. Pur şi simplu îmi părea rău că nu mă programasem şi la un tratament cu parafină şi pentru picioare. Şi ele meritau acelaşi răsfăţ. Deja ştiam pentru ce mă voi întoarece la Blossom Beauty Salon.

Nicoleta, talentatul nail-artist pe care trebuie sa il intalniti macar o data

Apoi am coborât scările salonului şi m-am aşezat relaxată pe scaunul de la scafă. Ce a urmat nu poate fi descris în cuvinte, dar voi încerca: un masaj al scalpului atât de relaxant încât am lăsat telefonul din mână şi pur şi simplu am adormit. M-am trezit doar când Irina m-a întrebat ce fel de coafură doresc. I-am spus că urmează să particip la două evenimente de beauty în seara ce va urma şi că îmi doresc ceva stylish, dar relaxat şi lejer. Nu voiam să pară că m-am străduit prea mult.

Irina, hairstylistul care iti indeplineste toate dorintele

Câteva minute mai târziu m-a surprins din nou,  parcă îmi citise gândurile pe care eu nu le spusesem cu voce tare, când a început coafura cu o împletitură elegantă. Pur şi simplu a fost chimie şi mi-am dat seama că am întâlnit un hairstylist exact pe placul meu. Un hairstylist pe care îl pot recomanda mai departe cu inima deschisă. Rezultatul îl vedeţi mai jos. Eu pot să vă spun doar că frumoasa coafură mi-a rezistat şi a doua zi şi că a fost apreciată de toate doamnele din beauty cu care m-am întâlnit în acea seară.

Chiar dacă salonul Blossom Beauty Salon este situat destul de departe de locuinţa mea, toată experienţa din salon m-a făcut să consider că merită să bat drumul până acolo. Iar voi, cele care locuiţi în zonă sunteţi norocoase că aveţi un loc atât de prietenos, plin de adevăraţi profesionişti pe care îl puteţi vizita ori de câte ori aveţi nevoie. Şi v-am spus că preţurile sunt mai mult decât accesibile? Vă invit să vă convingeţi singure şi să consultaţi lista de preţuri!

 Vă plac rezultatele?

 

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

4 Comments on Un nou salon despre care merită să vă povestesc: Blossom Beauty Salon

 1. Oanna Maria
  31 May, 2014 at 11:41 (6 years ago)

  Eu ti-am admirat coafura de cand ai intrat in sala. Intr-adevar e foarte frumoasa!

  Reply
 2. Daniele
  5 June, 2014 at 07:16 (6 years ago)

  Foarte frumoasa coafura! Ti se potriveste foarte bine. Eu stateam undeva in spatele tau la eveniment si doar la ea ma uitam 🙂

  Reply
 3. Alina
  30 June, 2014 at 21:21 (6 years ago)

  Unghiile sunt executate perfect! Foarte finute si cine ar fi zis ca negrul poate da atat de bine si pe unghii mai scurte?

  Reply
 4. Ana-Maria
  31 January, 2017 at 09:38 (3 years ago)

  Unghiile chiar sunt foarte frumoase, si eu de cele mai multe ori tot pe culoarea neagra merg atunci cand imi fac unghiile.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2014/05/31/blossom-beauty-salon">
 • Twitter20
 • YouTube0