Descoperă noua poveste olfactivă semnată Annick Goutal!

Despre Annick Goutal

Annick Goutal s-a născut în 1945 în sudul Franţei şi încă din primii ani ai copilăriei şi-a arătat înclinaţia către artă. A început devreme lecţiile de pian, apoi a continuat cu cariera de model la care a renunţat pentru a-şi deschide un magazin de antichităţi. În 1977 a deschis împreună cu o prietenă un magazin cu produse de înfrumuseţare şi astfel şi-a descoperit pasiunea pentru parfumuri. Următorul pas firesc a fost să urmeze şcoala de parfumerie din Grasse. Trei ani mai târziu a fost deschis primul magazin Annick Goutal şi lansat primul parfum.

De-a lungul anilor Annick Goutal a devenit o marcă importantă pe piaţa parfumeriei, fiind foarte apreciată pentru povestea din spatele fiecărei esenţe create. Annick Goutal s-a remarcat prin talentul extraordinar de a transforma emoţiile în parfumuri. Acum esenţele sunt create de fiica sa Camille împreună cu talentatul nas Isabelle Doyen.


Annick-Goutal

Cine poartă Annick Goutal?

Celebrităţi care poartă creaţiile casei: Cameron Diaz, Catherine Deneuve, Leonardo Di Caprio, Michael Douglas, Robert de Niro, Celine Dion, Madonna, Oprah Winfrey, Barack şi Michelle Obama, etc.

Vent de Folie by Annick Goutal

Noul parfum semnat Annick Goutal, te învăluie într-o aromă delicată, diafană şi senzuală în care notele de portocală amară şi geranium sunt îndulcite cu atingeri de coacăze negre şi zmeură proaspătă. Apoi acordurile de mosc alb şi muşchi de stejar te vor face să simţi adierea uşoară ca o mângăiere catifelată.

Inspirat de eleganţa fără compromisuri emanată de femeile din New York, Vent de Folie este este stropul de graţie invizibilă purtată de femeia îndrăneaţă, pasionată, tânără, modernă şi exuberantă.

Vent-de-folie-annick-goutal

vent-de-folie-Annick-Goutal3

Deşi îmi plac parfumurile dulci şi uşor gurmande, astăzi mă simt altfel aşa că voi purta Vent de Folie by Annick Goutal.

Preţ: 499 lei/100ml

Disponibil exclusive în parfumeriile Elysée şi hip-nose.

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

  • RSS20
  • Facebook
  • Google+0
    http://ioanadumitrache.ro/2014/10/22/vent-de-folie-by-annick-goutal">
  • Twitter20
  • YouTube0