Experienţa mea în calitate de cursantă la Academia Xtreme Lashes România

Dacă m-aţi întreba vreodată care este artificiul meu preferat de frumuseţe v-aş răspunde fără să clipesc că extensiile de gene fir cu fir. Port extensii de gene fir cu fir Xtreme Lashes din luna august 2013, deci întrebarea dacă afectează sau nu genele naturale este lipsită de sens, altfel nu ar mai avea pe ce să îmi fie aplicate. Eu am fost o norocoasă doarece m-am lăsat încâ de la început pe mâinile Ralucăi Popescu, unul dintre cei doi traineri Xtreme Lashes din România. Şi norocul a ţinut cu mine în continuare căci am avut-o aproape şi atunci când am hotărât să urmez cursurile Academiei Xtreme Lashes, dar recunosc că aş fi bătut drumul tocmai până la Oradea pentru a face cursurile cu Timea Podraczki dacă ar fi fost necesar. Raluca şi Timea sunt cei mai buni stilişti de gene din România şi singurii traineri care pot susţine cursurile Academiei la standardele impuse de brandul Xtreme Lashes la nivel mondial. Să fiu sinceră, mă simt privilegiată că am avut ocazia să le cunosc!

De ce mi-am dorit să devin stilist de extensii de gene?

Acest domeniu a luat un avânt foarte mare în ultima perioadă, iar serviciile oferite de stiliştii de gene au devenit din ce în ce mai căutate. Femeile îşi doresc să fie frumoase tot timpul fără a dedica procesului de  înfrumuseţare prea mult timp şi mai ales, să arate cât mai natural posibil. Chiar eu mă regăsesc în ce v-am scris mai sus, şi chiar dacă sunt make-up artist să ştiţi că asta nu înseamnă că tot timpul apelez la machiaj sau că port zilnic machiaje elaborate care să arate cea mai bună faţă a mea. Din contră, machiajul meu de zi cu zi este unul foarte simplu: BB Cream, pudră, fard de obraz şi uneori un fard bej satinat pe pleoape. Prefer să port extensiile de gene care se văd foarte natural şi să ma amuz când sunt întrebată ce mascara folosesc.

Mi-am dorit să devin stilist de gene pentru că este un domeniu frumos, apropiat (dar atât de diferit) de cel al machiajului, care îmi permite să lucrez în continuare  cu doamnele, şi care este şi bănos având în vedere că vorbim despre un serviciu de lux. Mi-am dorit să lucrez în continuare pentru mine şi să îmi fac programul aşa cum doresc pentru a avea mai mult timp pentru prieteni şi familie, dar şi pentru activităţile care îmi fac plăcere. Şi nu în ultimul rând, mi-am să acopăr perioadele în care activitatea pe make-up este mai redusă. În domeniul extensiilor de gene nu există perioade moarte ca în machiaj.

Pe scurt, mi-am dorit business-ul meu.

Academia-Xtreme-Lashes 1

De ce am ales eu Academia Xtreme Lashes?

Înainte de a fi stilist de extensii de gene sunt în primul rând, clientă şi consumatoare a acestui serviciu. Aşa că bineînţeles că mi-am dorit pentru mine cel mai bun serviciu care să îmi ofere rezultatele pe care mi le doresc şi care să nu îmi afecteze în niciun fel genele. Aici nu este loc de compromisuri, iar eu nu sunt dispusă să fac vreunul.

Jo Mouselli, fondatoarea brandului Xtreme Lashes, este inventatoarea extensiilor de gene. Ea împreună cu soţul ei (chimist) au dezvoltat acest sistem de aplicare şi produsele necesare. Iar restul brandurilor doar copiază sistemul Xtreme Lashes şi încearcă să facă produse cu rezultate asemănătoare, dar fără succes. De ce spun că fără succes? Nu pentru că aş fi eu îndoctrinată a acestui brand, doar ştiţi cât de sceptică sunt din fire. Şi tocmai datorită scepticismului meu documentările mele au fost şi mai riguroase decât de obicei şi astfel am aflat că în continuare Xtreme Lashes este lider mondial în domeniul extensiilor de gene şi cam singurul brand premiat în cele mai prestigioase competiţii de frumuseţe. Pe scurt, am aflat că este singurul brand relevant din acest domeniu şi singurul care şi-a construit produsele pornind de la premisa că sănătatea genelor este cea mai importantă.

Academia-Xtreme-Lashes 2

De am ales să devin stilist de extensii de gene Xtreme Lashes şi cum a fost la curs.

Am avut la dispoziţie mai bine de un an de zile pentru a mă hotărî dacă să devin stilist de extensii de gene şi dacă să aleg cursurile Academiei Xtreme Lashes şi vă mărturisesc că nu aveam niciun dubiu în privinţa brandului, ci doar în privinţa mea.

Dar faptul că produsele Xtreme Lashes (de la gene şi până la adezivul special cu tehnologia Flex Fusion) pot fi folosite doar de stiliştii Xtreme Lashes şi doar după ce au absolvit cursurile Academiei, m-a făcut să iau această decizie. Vreau, nu vreau să fac cursurile la ei, dacă vreau să ofer viitoarelor mele cliente un serviciu premium care să le menţină sănătatea genelor , lucru pe care îl face doar cu produsele acestui brand, trebuie să urmez cursurile acestei academii.

Însă mi-am dat seama că este că am făcut o alegere bună. Se pare că este singurul curs de pe piaţă care durează 3 zile, în cadrul căruia faci multă practică sub îndrumarea celor doi cei mai buni stilişti de extensii de gene din România şi care se încheie cu un examen riguros în urma căruia poţi să nu iei diploma dacă nu lucrezi după standardele brandului.

Dar cel mai mult mi-a plăcut că am învăţat design de extensii de gene. Cea mai mare greşeală pe care o poţi face şi în machiaj, şi în hairstyling dar şi în domeniul extensiilor de gene este să aplici un design care să nu i se potrivească purtătoarei. Din păcate celelalte şcoli unde înveţi aplicarea extensiilor de gene nu ţin cont de acest aspect extrem de important şi îşi învaţă cursanţii să aplice extensiile după ureche, fără a-i învăţa că este important să se ţină cont de fizionomia ochilor, mărimea lor, culoarea irisului şi fizionomia feţei.

Academia-Xtreme-Lashes 4

Şi mai mult decât atât, cursul îţi oferă cunoştinţe solide despre anatomia ochilor şi bolile pe care le putem întâlni în această zonă, strategii de marketing şi dezvoltare a business-ului. E foarte fain cursul, chiar mi-a plăcut şi m-a făcut să mă simt că am intrat într-o familie de specialişti unde pot beneficia de sprijin ori de câte ori am nevoie.

Academia-Xtreme-Lashes 3

De ce să alegeţi voi Academia Xtreme Lashes?

 • Dacă vreţi un job cu un program flexibil care să vă permită să aveţi grijă de copii (puteţi lucra chiar de acasă) sau să dedicaţi mai mult timp activităţilor pentru care nu aveţi timp în mod obişnuit.
 • Dacă vă doriţi un business al vostru ce poate fi dezvoltat foarte frumos şi fără riscuri de investiţii.
 • Dacă venitul actual nu acoperă volumul cheltuielilor.
 • Dacă vreţi o meserie pe care să o puteţi practica oriunde în lume, căci diploma de stilist Xtreme Lashes este recunoscut mondial.
 • Dacă locul de muncă vă nemulţumeşte şi opţiunile pe care le aveţi sunt puţine.

Mai multe informaţii despre Academia Xtreme Lashes găsiţi pe site-ul oficial.

În acest moment eu sunt în perioada de practică, iar pe 10 decembrie voi susţine examenul pentru diploma şi voi învăţa tehnica 2D. Să-mi ţineţi pumnii!

 

Şi pentru că sunt sigură că sunteţi curioase cum mă descurc, vă arăt al treilea set aplicat de mine 😀

extensii-de-gene-ioana-dumitrache

 

Promit sa urmeze o continuare a acestui articol in care va dau toate detaliile: cat dureaza cursul, cat costa, ce invatati, etc!

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

5 Comments on Experienţa mea în calitate de cursantă la Academia Xtreme Lashes România

 1. Monica - Pisica albastra
  2 December, 2014 at 12:03 (6 years ago)

  Am fost mult timp curioasa eu insami depre acesta procedura. Iar acum, dupa ce sunt mandra posesoare al unui set de extensii de gene Xtreme Lashes by Ioana Dumitrache 😀 ma declar absolut fascinata de rezultate si, mai important, de cat de natural si in acelasi timp de impact arat genele!
  Frica mea cea mai mare e ca vor arata fals, plasticos. Dar extensiile au un design atat de special incat, in momentul in care imi cade vreuna si o gasesc, o studiez atent multe minute si ma minunez cum de au putut sa reprouca cei de la Xtreme Lashez atat de bine aspectul natural al unei gene: mai groasa la baza, mai fina spre varf, curbata perfect.
  Si da, potsa confirm cand cad extensiile una cate una, cad numai ele, nu si genele naturale. Am fost foarte atenta la acest aspect! :)))
  Semnat: o pisica cu gene fâl-fâl si o atentie aproape compulsiva pentru detalii :)))))))

  Reply
 2. Delia
  2 December, 2014 at 15:15 (6 years ago)

  Intotdeauna mi-a facut cu ochiul treaba asta. Adica automat arati de 3 ori mai bine chiar si fara restul machiajului.
  Succes in continuare!

  Reply
 3. Toxic Cupcake
  3 December, 2014 at 09:03 (6 years ago)

  M-as face stilist de gene doar ca sa am mereu gene lungi si frumoase. Genele schimba cu totul aspectul fetei, iar daca par si naturale este mai mult decat perfect!

  Reply
 4. Dana
  3 December, 2014 at 13:14 (6 years ago)

  Uoa! Nu cumva ai nevoie de modele pe care sa faci practica? :)) Ma ofer! :))

  Reply
 5. Adriana
  9 December, 2014 at 09:34 (6 years ago)

  Super! Felicitari! Mi-am pus si eu o data si mi-au placut foarte mult. N-am mai avut nevoie de mascara 🙂
  Si…subscriu la ce a zis Dana. Daca ai nevoie de modele (pt gene sau orice altceva), poti sa apelezi la mine 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2014/12/02/academia-xtreme-lashes">
 • Twitter20
 • YouTube0