Un epilator de nouă generaţie

Jessica-Alba-BraunEu am nevoie de un epilator de nouă generaţie, căci cel pe care îl folosesc acum mi-a fost dăruit de către mama mea când aveam 13 ani şi este tot un Braun. Funcţionează şi acum, dar parcă este cam bătrânel şi de mult voiam să îl înlocuiesc cu unul nou care să fie mai rapid şi care să doară mai puţin. Tocmai de aceea am luat în vizor noul Braun Silk-épil 9 ce tocmai a fost lansat în România.

Pe lângă faptul că are un design foarte drăguţ şi practice, mă bucur să descopăr că are un cap cu 40% mai lat care promite că va prinde mai multe fire de păr odată și că le va îndepărta dintr-o singură mișcare. În plus, tehnologia revoluționară Micro Grip Tweezer – cu pensete mai lungi și mai largi creşte performanța epilării.

Silk-epil 9 Purple under waterÎnsă mai are o chestie care îmi place foarte tare şi pe care bătrânelul meu epilator nu mi-o oferea: se poate folosi sub duş. Sau în cazul meu în cadă în timpul unei băi lungi şi relaxante. Zic relaxare pentru că nu mă aştept la aceeaşi senzaţie de durere ce necesita o pauză după fiecare minut căci noul Braun Silk-épil 9 are încorporat sistemul de masaj High Frequency ce emite vibrații active care, combinate cu capul pivotant Skin Adapting, asigură stimularea pielii pentru o epilare mai blândă. Printr-o folosire regulată, epilarea devine inevitabil mai puțin dureroasă. Dacă aşa va fi, rămâne de văzut!

braun-silk-epil9 braun-silk-epil-9

Preţ Braun Silk-épil 9: 655 lei

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

1 Comment on Un epilator de nouă generaţie

 1. Iulia
  1 April, 2015 at 17:52 (5 years ago)

  Pentru cineva care merge de 8 ani la salon, sună incredibil de tentant! 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2015/04/01/braun-silk-epil-9">
 • Twitter20
 • YouTube0