De ce m-aş înscrie la Şcoala de Beauty Blogging by L’Oréal Paris

În primul rând trebuie să vă spun că vă mai puteţi înscrie doar până maine la ora 12:00, aşa că vreau să le felicit pe cele care deja au acceptat provocarea şi s-au înscris, şi vreau să le încurajez pe cele care încă nu au făcut-o să nu mai stea pe gânduri prea mult.

După cum bine ştiţi deja, în 2012 am câştigat prima ediţie a acestei competiţii aşa că nu ar mai fi fair play să mă înscriu. Însă vă spun cât se poate de sincer că aceasta mi se pare cea mai faină ediţie de până acum şi că mi-aş dori să pot avea oportunitatea de a mă înscrie.

banner-blake

În general eu nu mă înscriu la concursuri sau competiţii  pe care ştiu că nu le pot câştiga. Nu sunt genul  care să o facă doar de dragul experienţei. Însă cu Şcoala de Beauty Blogging by L’Oréal Paris lucrurile stau total diferit. În această competiţie te înscrii tocmai pentru experienţă. Dacă vei câştiga înseamnă o recunoaştere mare, dar chiar şi dacă nu vei câştiga vei avea parte de experienţe care te vor ajuta să te dezvolţi ca beauty blogger şi ca scriitor/comunicator/formator der opinie. Vei beneficia de feedback-ul şi expertiza unor specialişti pe care în mod normal nu le-ai putea accesa pe cont propriu. Vei ieşi din zona ta confort şi vei experiementa şi alte faţete ale blogging-ului. Dacă vrei, bineînţeles. Nu te obligă nimeni să faci nimic din ceea ce nu îţi doreşti.

Eu mi-am dorit dintotdeauna să fiu cât mai bună în ceea ce fac şi consider că participarea mea la prima ediţie a Şcoalii de Beauty Blogging by L’Oréal Paris m-a forţat puţin să evoluez într-un ritm mai alert şi sunt recunoscătoare pentru asta.

Şcoala de Beauty Blogging by L’Oréal Paris este o bună oportunitate de a te face remarcată în comunitatea de beauty blogging şi în domeniul de beauty în general. Sau voi credeaţi că doar reprezentaţii  L’Oréal Paris vor urmări activitatea voastră? În niciun caz! Foarte multe alte branduri vor urmări cu interes evoluţia bloggerilor din competiţie în vederea colaborărilor viitoare, aşa că miza este mult mai mare decât pare în realitate.

Eu am încercat întotdeauna să văd tabloul în ansamblul lui şi toate acţiunile întreprinse să facă parte dintr-un plan cât de cât bine pus la punct. Asta nu înseamnă că nu au apărut surprize frumoase pe parcurs de care m-am bucurat la maxim. Iubesc să fiu beauty blogger şi sunt sigură că şi voi!

Înainte de a încheia vreau să menţionez pe scurt câteva lucruri care s-au întâmplat după câştigarea primei ediţii a Şcoalii de Beauty Blogging by L’Oréal Paris: am beneficiat de un premiu care mi-a oferit un layout nou pentru blog, exact aşa cum l-am visat; am fost luată în vizor de alte branduri foarte mari cu care am ajuns să colaborez excepţional, am câştigat un premiul în 2013 la Gala Digital Divas secţiunea Best Beauty Blog, am ajuns să colaborez cu revista mea preferată The ONE pentru că mi-a fost remarcată activitatea de pe blog (unul dintre cele mai mari visuri pe care mi le-am îndeplinit prin intermediul blogului), am mai câştigat un premiu la Gala Digital Divas şi anul următor, am fost sigurul blogger invitat într-un press trip internaţional, am apărut într-un spot online pentru un brand preferat, am fost invitată la brunch-uri şi intâlniri exclusiviste cu oameni pe care îi admir foarte mult şi colaborez cu brandurile mele preferate. Mai bine mă opresc pentru că nu vreau să se înţeleagă greşit, ci vreau doar să vă inspir să vă urmaţi visul, să daţi tot ce puteţi mai bun din voi şi să absorbiţi cât mai multe informaţii folositoare în cadrul webinariilor la care veţi participa dacă vă veţi înscrie.

Mult succes! Înscrierile se fac AICI.

PS: dacă doriţi puteţi citi articolul Ce am învăţat în timpul Şcolii de Beauty Blogging by L’Oréal Paris – Sfaturi pentru bloggeri.

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

2 Comments on De ce m-aş înscrie la Şcoala de Beauty Blogging by L’Oréal Paris

 1. camelia c
  23 April, 2015 at 17:48 (4 years ago)

  M-am inscris si eu, pentru experienta, care mi s-a parut de neratat. Acum sa vedem si daca voi fi printre cei 30 de bloggeri selectati, desi nu stiu cate sanse am, pentru ca blogul este inca la inceput.
  M-a atras mult ideea de a invata mai multe despre cum poti crea un continut de calitate pentru cititorii tai si cred ca m-ar ajuta foarte mult sa evoluez, dar, intr-un fel, as mai fi asteptat un an, ca sa am mai multa experienta si mai multe sanse.

  Reply
 2. Georgiana Sabina
  23 April, 2015 at 20:22 (4 years ago)

  Si eu m am inscris , nu eram sigura daca sa o fac sau nu , am ezitat la inceput dar am zis ca , chiar daca nu voi fi aleasa macar incerc ca n are ce sa se intample , am intrat in fiecare zi pe site ul lor si vedeam cu numarul participantilor creste si asta nu poate decat sa ma bucure pentru ca fetele ca si mine , vor sa invete mai multe , acum cine stie , sper sa fiu acceptata , ar fi ceea mai mare onoare , ar fi o experienta unica.pupici

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2015/04/23/scoala-de-beauty-blogging-by-loreal-paris">
 • Twitter20
 • YouTube0