Cea mai cool cremă cu protecţie solară pentru copii. Te anunţă singură când trebuie aplicată din nou!

Nu o dată mi s-a întâmplat să observ din întâmplare pe stradă, copii mici însoţiţi de părinţi fără să poarte la soare pălăriuţe sau să-mi dea măcar împresia că pe pielea celor mici a fost aplicată vreo cremă cu filtru solar. Ca să nu mai spun că la mare, după ora 12:00 când mă pregăteam să părăsesc plaja observam micuţi care încă se jucau în nisip cu pălăriuţe şi bluziţe cu mânecă scurtă de data asta, dar fără să le fie aplicată o cremă care să-i protejeze.

Ok, crema cu filtru împotriva radiaţiilor ultraviolete nu este cool. Este albicioasă, lipicioasă şi oricum copilul se aşează în nisip şi jumătate de plajă se va prinde de el. Însă un părinte responsabil nu trebuie să ţină cont de aceste lucruri şi nu trebuie să devină comod atunci când vine vorba de propriul copil.

Dacă încă mai aveţi îndoieli asupra efectelor nocive ale razelor ultraviolete ale soarelui vă invit să citiţi articolul Tot ce trebuie să ştii despre bronz şi factorul cu protecţie solară.

FUN in the SUN cu NIVEA Sun Kids Spray colorat de protecţie solară SPF 50

NIVEA SUN KIDS CARING SUN SPRAY SPF 30 150ml Height: 15,5cmVestea bună este că părinţii se pot relaxa totuşi când vine vorba de sănătatea pielii copiilor lor dacă folosesc produsul potrivit. NIVEA Sun Kids Spray colorat de protecţie solară SPF 50 este un produs nou foarte uşor de aplicat care protejează eficient pielea sensibilă a copiilor chiar şi împotriva arsurilor solare şi a deteriorării pielii pe termen lung. Emulsia este colorată în albastru, o adevărată distracție pentru cei mici. În momentul în care culoarea devine albă, emulsia trebuie aplicată din nou, pentru o maximă siguranță. Produsul oferă protecţie imediată şi are o rezistenţă la apă de lungă durată pentru ca micuţul tău să se bucure, fără griji, de soare, oriunde ar fi.

 

How cool is that? 😀

 

Preţ: 45,99 Lei, 200 ml, SPF 50

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

  • RSS20
  • Facebook
  • Google+0
    http://ioanadumitrache.ro/2015/05/04/nivea-sun-kids-spray-colorat-de-protectie-solara-spf-50">
  • Twitter20
  • YouTube0