Ultima zi în care mai poţi vota blogul meu la Digital Divas Awards!

Ufff, perioada de votare a început pe 12 mai şi se încheie astăzi, iar eu nici nu ştiu cum am putut lăsa pe ultima sută de metri rugămintea mea de a mă vota.

Digital Divas este un eveniment controversat, dar singurul dedicat exclusiv femeilor care activează în mediul online, aşa ca mine. Mie personal îmi place evenimentul şi o să vă spun de ce: îmi plac conferinţele şi temele abordate, îmi place partea de networking pentru că strânge în acelaşi loc sute de bloggeriţe sau femei din online pe care abia aştept să le cunosc personal iar acest eveniment în oferă această oportunitate şi îmi place Gala de premiere.

Voi ştiţi că eu sunt genul de persoană care încearcă să vadă partea bună a lucrurilor (în absolut orice!) şi care nu se lasă măcinată de invidie, ci din contră dacă aud o poveste de succes, încerc să mă inspir şi eu din succesul persoanei respective pe care o iau drept un exemplu: dacă ea a putut, voi reuşi şi eu. Mama mi-a zis întotdeauna că dacă nu are 3 mâini şi 2 capate în plus, atunci clar pot şi eu. M-a învăţat bine mama mea. M-a învăţat să fiu o persoană tolerantă, ambiţioasă şi să privesc oamenii cu admiraţie şi nu cu invidie. Mulţumesc, mama!

În 2013 am câştigat primul premiu la secţiunea Best Beauty Blogs în cadrul Galei Digital Divas Awards. Deşi am luat locul III, m-am bucurat foarte mult pentru mine şi pentru noi (adică voi, cititoarele acestui blog). Am fost singura bloggeriţă din noua generaţie premiată la această secţiune, şi în ciuda faptului că mă simţeam onorată să urc pe podium alături de nume precum Dana Sota şi Liliana Ionescu (9 ani beauty editor al revistei Tabu), recunosc că sufeream alături de colegele mele. Podiumul trebuia să fie al nostru.

În 2014 am câştigat din nou. Yuhuu! Bucurie mare. Acelaşi premiu, aceeaşi secţiune. M-am bucurat că munca mea a fost apreciată din nou de un juriu de specialitate.

DIGITAL-DIVAS-AWARDS 2

În 2015, contează şi părerea voastră în acordarea premiilor. 50% din nota finală reprezintă voturile voastre. Când am intrat în aplicaţia de votare mare mi-a fost uimirea să văd că am fost nominalizată la 3 categorii: Best Beauty Blog, Digital Diva of the Year şi People’s Choice.

Wow, ce surpriză frumoasă! Nominalizările voastre m-au luat prin surprindere şi vă mulţumesc …nici nu ştiţi cât de mult. Doar faptul că v-aţi gândit la mine când aţi făcut acele nominalizări sunt o realizare ce nu poate fi cuantificată.

Acum, în ceasul al XI-lea , vă rog să mă votaţi. Se mai poate vota doar astăzi.

La secţiunea Best Beauty Blog (şi cea mai importantă pentru mine) găsiţi blogul meu sub denumirea: The BFF Blog by Ioana Dumitrache.

La secţiunile Digital Diva of the Year şi People’s Choice mă gasiţi simplu cu numele Ioana Dumitrache.

Vă mulţumesc foarte mult pentru sprijin şi mă întorc la scris articolul pe care îl pregătesc pentru astăzi!

Votează blogurile preferate AICI!

DIGITAL-DIVAS-AWARDS

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

2 Comments on Ultima zi în care mai poţi vota blogul meu la Digital Divas Awards!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

  • RSS20
  • Facebook
  • Google+0
    http://ioanadumitrache.ro/2015/05/19/ultima-zi-in-care-mai-poti-vota-blogul-meu-la-digital-divas-awards">
  • Twitter20
  • YouTube0