Sunteţi curioase să vedeţi ce premiu fabulos a primit câştigătoarea provocării B.U. My Secret Mission?

În perioada aprilie-mai v-am invitat să intraţi şi voi în aplicaţia B.U. My Secret Mission şi să vă transformaţi în agenţi secreţi pentru  5 săptămâni în care trebuia să o ajutaţi pe fata B.U. să îl cucerească pe băiatul visurilor ei. Pe lângă distracţia asigurată de aplicaţia interactivă de pe Facebook, cu siguranţă v-au plăcut foarte mult şi premiile săptămânale. Eu mărturisesc sincer că aşteptam cu sufletul la gură să văd dacă mă număr printre câştigătoare la fiecare sfârşit de săptămână. Nu am fost atât de norocoasă, dar sper că voi vă număraţi printre ele.

Însă premiul cel mare a fost cel mai tentant: un makeover total şi o şedinţă foto profesionistă ce a apărut în revista GLAMOUR din luna iulie.

Marea câştigătoare se numeşte Georgiana şi are 17 ani. Este o fată frumoasă şi veselă, şi se vede că s-a distrat foarte bine la şedinţa foto organizată de echipa revistei. Nu-i aşa că noul look i se potriveşte de minune?

ioana dumitrache (1)

coperta GLAMOUR iulieDacă vreţi să aflaţi mai multe despre marea câştigătoare a provocării B.U. My Secret Mission trebuie doar să cumpăraţi revista GLAMOUR!

Iar referitor la aroma B.U. My Secret, să ştiţi că este in continuare una dintre preferatele mele. Dacă vă plac aromele proaspete, fructate şi uşor dulci, atunci cu siguranţă trebuie să intre în colecţia voastră de parfumuri.wobbler BU_my_secret pt Cristina

 

 

Vă invit să rămâneţi cu ochii pe pagina de Facebook B.U. România pentru că suprizele nu s-au încheiat!

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

3 Comments on Sunteţi curioase să vedeţi ce premiu fabulos a primit câştigătoarea provocării B.U. My Secret Mission?

 1. Beauty By Irina
  18 July, 2015 at 13:57 (5 years ago)

  Foarte tare 🙂 Felicitari castigatoarei!Pupici

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2015/07/17/sunteti-curioase-sa-vedeti-ce-premiu-fabulos-a-primit-castigatoarea-provocarii-b-u-my-secret-mission">
 • Twitter20
 • YouTube0