Despre conceptul de Pop-up Spa şi de unde poţi cumpăra produse Elemis

Povestea de dragoste dintre tenul meu şi brandul britanic de skin care ELEMIS a început într-un decor de poveste, mai precis la Ida Spa, unde am avut parte de cele mai placute terapii spa de până atunci. Nu am făcut niciodată un secret din faptul că tratamentele faciale nu sunt preferatele mele. Şi acest lucru nu se datorează doar maniei mele de a controla absolut tot ce se întâmplă cu mine şi în jurul meu, ci mai ales unei sensibilităţi a tenului foarte greu de ţinut sub control. Nu-mi place să mi se atingă faţa, nu-mi place să-mi fie aplicate multe produse, prefer terapiile simple cu produse eficiente şi rezultate care să dureze în timp. Nu vreau să descopăr facialul –minune, dar ale cărui rezultate să poată fi menţinute doar prin vizite dese la salon sau spa. În niciun caz! Vreau tratamente concentrate ale căror rezultate sunt vizibile rapid şi pe care să le pot menţine şi acasă cu produsele potrivite.

Nu-mi plac nici specialiştii care le ştiu pe toate şi care ştiu ei ce este mai bine pentru tine fără a te întreba măcar care este dorinţa ta. Îmi plac terapeuţii bine pregătiţi şi dornici să îţi ofere informaţiile necesare pentru a corecta obiceiurile greşite, lucru care automat va conduce la îmbunătăţirea condiţiei pielii tale.

Dar să ne întoarcem la ELEMIS. Nu trebuie să credeţi că este un brand bun doar pentru că este britanic, sau că aşa o spun numeroasele studii clinice sau de laborator, sau chiar reclamele proprii. Nu. Voi trebuie să vă convingeţi singure, şi cel mai bine ar fi pe propria piele. Să vă povestesc cum am ajuns eu la această concluzie.

elemis

După ce am bătut ţara-n lung şi-n lat alături de colega mea Bianca Nuţu cu proiectul Spa On The Road, şi am descoperit cele mai exclusiviste spa-uri şi cele mai deosebite terapii din România, pot spune că am avut ocazia să încerc multe branduri spa. Însă doar trei sunt cele care au făcut ca experienţele să fie unele cu adevărat speciale. Şi acum ştiu că atunci când calc pragul unui spa al cărui meniu de terapii este construit şi desăvârşit cu ajutorul produselor oricăruia dintre cele trei branduri preferate, voi avea parte de o călătorie senzorială de neuitat. Şi chiar dacă aşteptările au fost întotdeauna mai mari, niciodată nu mi-au fost înşelate. Iar unul dintre acele trei branduri este chiar ELEMIS.

Însă aceasta este doar povestea mea. Voi trebuie să aveţi propria experienţă cu produsele celebrului brand britanic, iar acum este foarte simplu să faceţi acest lucru şi nu trebuie să mergeţi la un spa pentru a beneficia de rezultatele şi efectele unui astfel de facial, căci ELEMIS – cel mai influent şi mai puternic brand britanic de produse spa şi anti-aging – tocmai a inaugurat primul POP – UP SPA în Romania, chiar în inima centrului comercial Băneasa Shopping City.

ELEMIS-Pop-Up-Spa

Acest Pop-Up Spa Elemis este situat la etajul 1 al mall-ului, aproape de zona de food court. Spatial de doar 9mp integrează trei zone specializate care vizează partea de diagnoză, de tratament şi de vânzare a produselor. Oh da, ai citit bine: acum poţi achiziţiona produsele tale preferate din mall.

Eu musai voi merge pentru o diagnoza în Skin Lab-ul Pop-Up Spa-ului care se realizeaza cu ajutorul celei mai moderne tehnologii de mapare şi analiză 3D prin care tenul este scanat şi apoi ai parte de o reprezentare grafică a feţei pentru a putea primi o consultaţie dermatologică personalizată.ELEMIS-Pop-Up-Spa-Skin-Lab În urma acestei analize profunde vei afla concret ce se întâmplă în profunzimea pielii tale (cât este de sensibil tenul, cu ce fel de imperfecţiunile te confrunţi, echilibrul dintre lipide şi apă, starea porilor, concentraţia de pete pigmentare care încă nu sunt vizibile cu ochiul liber şi stresul cauzat de razele solare) şi care este strategia/planul de tratament cu adevărat eficient pentru pielea ta.

ELEMIS-Pop-Up-Spa3Apoi cu siguranţă mă voi opri pentru 30 de minute în zona de tratament. Îmi surâde idea de a rezolva în doar 30 de minute una dintre cele mai arzătoare probleme ale tenului meu descoperite în urma diagnozei 3D. V-am zis doar că nu mai trebuie să mergeţi neapărat la un spa pentru a beneficia de un ritual spa relaxant, cu aceleaşi rezultate eficiente de hidratare, calmare, fermitate sau lifting.

În plus, puteţi pleca cu produsele ELEMIS acasă pentru că în POP-UP SPA veţi găsi toate produsele brandului, iar un consultant instruit în Londra va fi acolo pentru a vă îndruma în alegerea celui mai eficient ritual pentru acasă.

ELEMIS-Pop-Up-Spa1

Rezervările se fac la numărul de telefon: 0732 093 709 sau pe email la contact@elemisromania.ro. Însă dacă aveţi noroc, puteţi merge şi fără rezervare. Eu una, nu mă risc

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

  • RSS20
  • Facebook
  • Google+0
    http://ioanadumitrache.ro/2015/09/19/pop-up-spa-elemis">
  • Twitter20
  • YouTube0