Îndrăzniţi să fiţi aşa cum vă doriţi!

Vi s-a întâmplat vreodată să vreţi să vă îmbrăcaţi într-un anumit fel sau să purtaţi un accesoriu sau o nuanţă de ruj mai îndrăzneţe, dar să renunţaţi rapid la idee doar pentru că aţi fi atras prea mult atenţia asupra voastră? Şi de fapt nu ideea de a atrage toate privirile vă descuraja, ci faptul că vi se părea că nu meritaţi toată acea atenţie sau că nu vă puteţi ridica la nivelul aşteptărilor celor din jur. Spuneţi sincer, vi s-a întâmplat? Căci mie mi s-a întâmplat. Şi nu doar o dată.

Îmi amintesc că tocmai terminasem anul I de facultate şi aplicasem pentru o vizită de studiu la Bruxelles. Am avut norocul ca dintre aproape 500 de studenţi din toată ţara să mă număr printre cei 30 aleşi. Eram un mix interesant de tineri frumoşi, deştepţi şi ambiţioşi. Ţin că îmi pregătisem câte o ţinută pentru fiecare instituţie europeană ce urma să fie vizitată şi că planificasem totul până în cele mai mici detalii. Însă undeva pe parcurs mi-am pierdut din curaj şi m-am simţit intimidată de fetele mai mari din grup. Brusc nu-mi mai veneau bine pantofii cu toc, rochiile erau nepotrivite şi mă simţeam în ţinutele mele pregătite cu atâta grijă, exact ca o fetiţă care umbla prin casă în hainele mamei. Nici nu este de mirare că am făcut şi o intoxicaţie alimentară. Şi aceasta nu este singura situaţie în care nu m-am mai simţit în largul meu să fac ceea ce îmi doresc şi să fiu aşa cum simt că vreau să fiu.

Ei bine, anii au trecut şi uşor-uşor lucrurile s-au schimbat. Şi prin proiectul My Body Journey am reuşit în sfârşit să înţeleg cine sunt, să mă accept cu bune şi cu rele, dar cel mai important, am reuşit să fiu sinceră cu mine şi să pot spune cu voce tare ce iubesc la mine şi ce îmi doresc eu cu adevărat să schimb. Este o călătorie de redescoperire care m-a ajutat să înţeleg că nu trebuie să mă integrez în niciun peisaj, ci că şi eu însămi sunt o culoare ce contribuie şi construieşte imaginea de ansamblu. Am învăţat că nu am nevoie de acceptarea celor din jur sau de vreo validare a acţiunilor mele, ci că pur şi simplu trebuie să trăiesc fiecare moment exact aşa cum simt. Şi asta s-a întâmplat şi zilele trecute în timpul unui infotrip în Covasna despre care deja v-am povestit pe blog. Într-una dintre dimineţi am simţit că îmi doresc să îmbrac o fustă conică burgundy cu un pulover din caşmir roz, dresuri de mătase şi botine cu toc. Cu siguranţă nu mă încadram în peisaj cu ceilalţi colegi ai mei, dar fiecare eram liberi de a ne exprima cum dorim. Iar eu aşa mă simţeam bine, frumoasă şi că aşa vreau să îmi amintesc de mine în locurile acelea. Şi ştiţi ceva? Chiar nu-mi doream să mă integrez în peisaj, pentru că acela nu era peisajul meu. Şi acum am rămas cu nişte fotografii în care arăt şi mă simt frumoasă şi cu nişte amintiri exact aşa cum îmi doresc. Chiar sunt mândră de mine când pot rămâne eu şi îmi sunt fidelă principiilor şi dorinţelor mele indiferent de situaţie.

Libresse Roll.Press.Go-2

Am simţit simţit nevoia să împărtăşesc cu voi lucrurile de mai sus deoarece îmi place mult noua campanie Libresse PINKDAY prin care femeile sunt încurajate să fie îndrăzneţe, curajoase şi să nu se teamă să îşi îndeplinească orice moft sau poftă.

Şi asta nu este tot pentru că Libresse face primul pas: dacă vei cumpăra în perioada 15 octombrie – 30 noiembrie produse Libresse cu etichetă promoţională şi înscrii codul unic pe http://www.libresse.ro sau prin SMS la 1812 ai şansa să câştigi zilnic câte 100 euro sau marele premiul în valoare de 5000 euro!

Eu cu siguranţă voi cumpăra în această perioadă câteva pachete de Libresse Roll. Press. Go. – absorbantele mele preferate cu ambalaj resigilabil permite aruncarea la coş rapid şi discret, oriunde m-aş afla – că să îmi sporesc şansele de câştig!

Mai multe detalii găseşti pe site-ul Campaniei Libresse PINKDAY. Mult success!

libresse-pinkday

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

  • RSS20
  • Facebook
  • Google+0
    http://ioanadumitrache.ro/2015/11/03/libresse-pinkday">
  • Twitter20
  • YouTube0