Melkior beauty news!!!

Nu mai este nevoie să vă repet cât de mult îmi plac mult produsele Melkior. Şi pentru că sunt sigură că şi vouă, am simţit că este datoria mea să vă anunţ care sunt noutăţile ce vă aşteaptă la început de primăvară în magazine.

Kylie Jenner nude lips

Cu siguranţă mezina clanului Kardashian nu este modelul vostru în viaţă, însă nu puteţi nega faptul că look-ul ei statement este mişto. Ştiu, nu am mai folosit niciodată pe blog cuvântul mişto, dar chiar nu am găsit altul mai potrivit pentru a descrie modul în care îşi conturează şi îşi colorează buzele Kylie.

Creion contur de buze MELKIOR 19,90lei

Dacă nu aţi încercat până acum să purtaţi măcar o dată buze nude în stilul KJ, atunci puteţi folosi noile nuanţe ale creioanelor pentru conturul buzelor de la la Melkior, Brown şi Rose Nude. Eu am mai încercat şi alte creioane de buze Melkior şi vă spun din experienţă că sunt pigmentate, oferă acoperire, sunt rezistente şi destul de cremoase. Formula are la bază ceară şi Vitamina E pentru protecţie şi hidratare.

Preţ 19.90 lei

Produsul poate fi comandat online de AICI.

Fun & classy

Dacă mă întrebaţi pe mine care este produsul de machiaj indispensabil unei femei cu siguranţă aş spune ca rujul, însă restul femeilor vor spune că dermatograful este produsul must-have. Şi asta pentru că puţine sunt cele care ies din casă fără să îşi contureze măcar discret linia pleoapelor inferioare sau superioare.

Creion de ochi khol MELKIOR 19,90lei

Cred că la aceste femei s-au gândit cei de la Melkior când au creat noile nuanţe Shiny Brown şi Purple de care doamnele cu ochi albaştri, verzi  sau căprui se vor îndrăgosti pentru că le vor accentua nuanţa irisului şi vor aduce o notă de senzualitate în cazul tuşei de maro, sau de culoare dacă vor aplica un strop de mov.

Vestea bună este că dermatografele Melkior pot fi aplicate şi pe conjunctiva pentru că sunt foarte rezistente şi nu există riscul apariţiei alergiilor.

Preţ 19.90 lei

Produsul poate fi comandat online de AICI.

 

Mani-cure express

Lacul tău preferat de unghii s-a îngroşat şi nu îl mai poţi aplica fără cusur aşa cum o făceai de obicei? Nu te alarma pentru că îl poţi salva cu noul Diluant pentru lac de unghii de la Melkior care reglează consistenţa ojei. Cum se foloseşte? Se adaugă câteva picâturi de diluant în lacul de unghii şi se agită bine. Se aşteaptă 20 de minute înainte de a aplica lacul de unghii. Atât este de uşor!

Produsul poate fi comandat online de AICI.

Şi dacă unghiile tale sunt îmbrăcate într-o nuanţă fabuloasă, ar fi păcat să nu arate la fel şi cuticulele. Tocmai de aceea Melkior a creat Apa emolientă care înmoaie şi pregăteşte cuticulele pentru a fi înlăturate cu uşurinţă. Se bazează pe o formulă îmbogăţită cu vitamina A, E şi F. Se aplică produsul pe conturul cuticulelor şi se masează prin mişcări circulare până ce produsul se absoarbe complet, apoi împingeţi cuticulele.

Preţ 24,90 lei

Apa emolienta, Diluant oja MELKIOR 24,90lei

Ce noutăţi Melkior vă tentează cel mai mult?

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

  • RSS20
  • Follow by Email14
  • Facebook
  • Google+0
    http://ioanadumitrache.ro/2016/02/23/melkior-beauty-news/">
  • Twitter20
  • SHARE0
  • YouTube0