CONCURS! Câștigă un program de remodelare corporală profesională pentru acasă de la Bruno Vassari!

Cu Bruno Vassari m-am întâlnit prima data acum mulți ani când am avut niște probleme cu tenul mai serioase. De atunci am descoperit și tratamentele corporale și produsele anticelulitice și de fermitate pentru acasă care pur și simplu fac minuni, și i-am rămas fidelă.

Acum că am reînceput un program de remodelare corporală cu aparate de ultimă generație, dar am revenit și la împachetările Bruno Vassari din salon pe care le iubesc atât de mult și care îmbunătățesc aspectul pielii după fiecare ședință. Însă, ca în orice domeniu, secretul constă în consecvență, așa că îngrijirea acasă este esențială pentru succesul unui proces. Tocmai de aceea, vreau să vă ofer și vouă cadou programul de îngrijire pentru acasă de la Bruno Vassari pe care îl urmez și eu.

Body Care – O nouă dimensiune în remodelarea corporală!

Noua linie pentru îngrijire, slăbire și efect anticelulitic Body Care de la Bruno Vassari schimbă, reînnoiește și îmbunătățește în mod vizibil aspectul pielii, oferind un tratament complet pentru remodelarea siluetei și combaterea în mod efcient a celulitei.

Gama Body Care are la bază un complex revoluționar de agenți activi ce stimulează termogeneză prin activarea adipocitelor maro care ajută la arderea grăsimilor stocate, eliminând celulita, îmbunătățind elasticitatea și fermitatea pielii și ajutând la slăbirea în centimentri în zonele cu probleme.

Țesutul adipos subcutanat este format în principal dintr-o asociere de celule care acumulează lipide în citoplasmă, ele fiind cunoascute sub numele de adipocite. Până de curând se credea că există doar două tipuri de adipocite, cele albe și cele maro, însă studiile recente au arătat că în corpul uman se găsește și un al treilea tip, adipocitele bej. Acestea, împreună cu cele maro care sunt specializate în arderea grăsimilor (termogeneză), contribuie la reducerea și eliminarea țesutului gras, spre deosebire de adipocitele albe care acumulează lipidele în corp. Astfel are loc o tranziție de la adipocitele albe la cele maro ce stimulează termogeneză, având un efect reductor, anticelulitic și remodelator.

concurs-bruno-vassari-celulita2

CONCURS!

Cum participi:

 1. Dă LIKE paginii Bruno Vassari România.
 2. Dă SHARE acestui articol pe profilul tău de Facebook (postarea să fie publică) cu mesajul “Vreau să câștig un program de remodelare corporală profesională pentru acasă de la Bruno Vassari!”.
 3. Lasă un comentariu la aceasta postare cu link-ul share-ului tău.

Perioada de concurs: 2 – 16 noiembrie 2016.

Câștogătorul va fi anunțat pe 17 noiembrie 2016 la acest post.

Ce câștigi: 3 produse profesionale Bruno Vassari.

Thermo-active Cream

Crema termo-activă reducătoare cu un complex termo-activ care crește temperatura locală, îmbunătățind astfel microcirculația și pregătind suprafața pielii pentru o absorbție optimă a substanțelor active din produsele care se vor aplica în etapă următoare. Are efecte anticelulitice și de slăbire, ajută la stimularea și tonifierea epidermei.

Cellulite Control

O cremă inovatoare care luptă eficient împotriva celulitei, datorită combinației de agenți activi, principalul fiind Lipout, care stimulează trecerea de la adipocite care acumulează grăsimi la adipocite care ard grăsimile (Termogeneză), favorizând arderea grăsimilor, slăbirea și eliminarea celulitei.

Celelalte ingrediente active sunt: Cafeină (inhibă enzima responsabilă de dezvoltarea grăsimilor), Algisium C (hidratează, are activitate lipolitica), Vitamina E (proprietăți antioxidante, hidratează în profunzime).

Premium Firming Cream

Cremă de corp formulată cu agenți activi ce oferă pielii fermitate, elasticitate și un efect revigorant. Principalele ingrediente active care întăresc joncțiunea dermo-epidermică, menținând pielea fermă și tonifiata sunt: TONISKIN (extras din drojdie și stimulează sinteza de molecule la: Colagen IV, Colagen VII, Integrine, glicoproteine necesare pentru repararea și vindecarea țesutului) și CREATINĂ (cu rol foarte important în regenerarea și metabolismul energetic al celulelor).

3

Produsele se pot achizitiona de aici.

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

14 Comments on CONCURS! Câștigă un program de remodelare corporală profesională pentru acasă de la Bruno Vassari!

 1. Serban Elena
  5 November, 2016 at 18:18 (4 years ago)

  share-https://www.facebook.com/elena.racovita.73/posts/1770611556534232?pnref=story

  Reply
 2. Marin Theodora
  6 November, 2016 at 18:51 (4 years ago)

  SHARE-https://www.facebook.com/marin.theodora.5/posts/1144806495608549?pnref=story

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2016/11/02/concurs-bruno-vassari">
 • Twitter20
 • YouTube0