Dragă Moș Crăciun, prietenele mele ți-au lăsat o scrisoare pe blogul meu :)

Ce este mai frumos decât să dăruiești? Poate să primești, ar spune unii. Dar eu nu sunt de acord. Pentru că nimic nu poate egala sentimentul de bucurie pe care îl ai atunci când faci un cadou frumos și mai ales dorit, m-am decis să vin în ajutorul lui Moș Crăciun și să îi spun ce își doresc prietenele mele.

Să știți că treaba cu bad hair day nu este doar un mit, ci o zi în care părul tău nu arată bine chiar îți poate strica ziua. Ce să faci, așa suntem noi, femeile! Tocmai de aceea eu am o regulă: nu ies niciodată din casă cu părul murdar și îl coafez după fiecare spălare. Poate unii veți considera că este un efort suplimentar prea mare, dar eu nu îl văd deloc așa pentru că folosesc produsele de îngrijire și gadgeturile de coafare potrivite. Ba chiar, în maxim 20-30 minute părul meu este uscat și coafat (fie cu peria, fie cu ondulatorul).

În aceste condiții, nu mă miră absolut deloc faptul că prietenele mele apelează la mine ori de câte ori au un eveniment special pentru machiaj și aranjarea părului. și de fiecare dată le demonstrez cât este de simplu să obții un efect asemănător cu cel de la salon chiar și acasă.

 

Așadar, Andreea știu sigur că își dorește un ondulator Babyliss Curl Secret care face bucle perfecte ce rezistă chiar și pe părul lung și greu. Zâmbetul ei este fermecător, iar când o văd cu părul ondulat parcă am în fața ochilor o prințesă.

Moșule, îți las și link ca să știi exact de unde îl poți achiziționa, așa că nu ai nicio scuză. Iar dacă te grăbești puțin, poți profita și de prețurile promoționale.

PS: Fana nr. 1 al acestui ondulator tot eu rămân!

 

Ralucăi știu că i-a picat cu tronc peria Babyliss Liss Brush 3D cu care și îndreptat părul în doar 2 minute și 18 secunde (vezi în clipul de mai jos).

Ce să faci, așa sunt femeile: când au părul drept îl vor ondulat, iar când îl au ondulat îl vor drept. Dar nu este nimic rău în asta, ci important este să ne simțim bine și să fim fericite. Iar când această mică bucurie este doar la un click distanță, de ce să ne privăm de ea? Peria Liss Brush 3D se poate comandat de aici.

Și nu în ultimul rând, știu sigur că mama își dorește o perie rotativă ca a mea. Asta m-ar scuti pe mine de drumuri săptămânale cu peria mea Babyliss I-Pro Rotating Brush 80 la mama acasă.

O poți comanda rapid de aici ca să ajungă până la Crăciun. Dar oricum, nu contează când ajunge, ci că îi o mare bucurie, iar părul ei va arată zi de zi fabulos. Iar o femeie când arată fabulos, se simte fabulos!

PS: sper să nu uiți de mine. Mi-aș dori și eu un Babyliss Easy Waves ca sa îmi îndeplinesc fantezia din copilărie cu părul creponat. Asta doar dacă vei considera că am fost suficient de cuminte.

Oare o fi prea târziu să încep să fiu cuminte de azi?

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

  • RSS20
  • Facebook
  • Google+0
    http://ioanadumitrache.ro/2016/12/23/babyliss-liss-brush-curl-secret">
  • Twitter20
  • YouTube0