Câteva cuvinte despre femeia Sì și despre noul parfum Armani Sì Rose Signature Eau de Parfum

Femeia Sì este liberă, fericită, pasională și plină de viață. Este sensibilă, dar puternică în același timp. Iubește viața și se iubește pe ea însăși. Este o femeie modernă ce vede în feminitate un atu. Îmi place să cred despre mine că mă identific perfect cu femeia Sì, mai ales că această aroma emblematică nu mi-a fost niciodată indiferentă. Fie că am ales clasicul Armani Sì, fie că m-am îndreptat spre o creație în ediție limitată, mereu a existat o parte din mine care a spus “Sì”.

Și ce îmi place foarte mult este că indiferent dacă sunt în vestiar la sală, într-un supermarket sau la o întâlnire cu prietenele, sigur se găsește cineva să mă întrebe dacă port Armani Sì. Pentru că da, aroma ce are la bază armonia chypre și nelipsita vanilie, este inconfundabilă chiar și pentru persoanele care nu au descoperit încă Armani Sì Rose Signature Eau de Parfum.

Varianta în ediție limitată lansată pentru primavera anului 2017, Armani Sì Rose Signature Eau de Parfum, îmbină armonios acordurile mandarină, coacăze negre, trandafir turcesc și trandafir de mai, cu bazele de vanilie, paciuli și ambretta. Aroma rezultată este delicată, feminină și proaspătă ca o zi însorită de primăvară.

V-am spus că este disponibilă doar în magazinele Kendra?

 

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

2 Comments on Câteva cuvinte despre femeia Sì și despre noul parfum Armani Sì Rose Signature Eau de Parfum

 1. Ana
  3 March, 2020 at 08:40 (4 months ago)

  Imi place articolul tau despre parfumuri, am si eu acasa un parfum Armani si cautam un site de unde sa cumpar parfumuri, am gasit pe foxi.ro cateva parfumuri care imi plac, daca ai vreo recomandare in afara de Armani pe care il am deja, as fi bucuroasa sa o aud.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2017/03/16/armani-si-rose-signature-eau-de-parfum">
 • Twitter20
 • YouTube0