TUTORIAL| Grungy look cu noua placă Babyliss Pure Metal 2 în 1

Astăzi vorbim din nou despre îngrijirea și stilizarea părului. Și nu doar pentru că este un subiect care mă pasionează foarte tare, ci pentru că primesc zilnic foarte multe întrebări de la voi.

Pentru că eu sunt de părere că este o mare diferență între un păr curat și unul curat și coafat, aleg întotdeauna să îmi aranjez părul după fiecare spălare, fără excepție. Înainte mi-era mai ușor să mă opresc la salon după sală că să îmi spăl și să îmi coafez părul, dar de când a intrat în viața mea peria rotativă Babyliss I-Pro Rotating Brush 800 (review & video aici) am mai rărit vizitele la salon. Am devenit mare fană a brandului Babyliss când am descoperit ondulatorul Curl Secret (video aici) cu care am reușit să îmi fac și eu bucle de tip waves și care să reziste pe părul meu lung și greu. Așa că de atunci am vrut musai să testez toate produsele lor, iar pe cele cu care m-am înțeles cel mai bine le-am introdus în ritualul meu de aranjare a părului.

Să ne înțelegem: nu sunt o persoană prea îndemânatică la capitolul păr, dar am descoperit că nici nu este nevoie să fiu.

Cu siguranță v-ați dat seama că stilul meu este unul foarte feminin și că prefer părul coafat lejer (să nu pară că m-am străduit prea mult) sau buclele cu aer retro. Ei bine, de la ultima tunsoare pe care mi-a făcut-o Liza, pur și simplu am avut un switch de stare și m-am îndreptat spre un look mai dur, grungy, accesorizat cu detalii din piele și pălărie. Un look pe care l-am adoptat fără să îl studiez înainte și care m-a făcut să îmi doresc părul drept tot timpul. Dar foarte drept!

Așa am ajuns să testez noua placă Babyliss Pure Metal 2-in-1. În primul rând trebuie să vă spun că este disponibilă în 2 nuanțe: argintiu și rose gold. Pasionatele acestei culori deosebite vor fi încântate să aibă în colecție (sau trusă pentru că este un produs ce se adresează în primul rând profesioniștilor) acest gadget care nu doar arată spectaculos, dar face și chestii spectaculoase.

Eu pentru început am exersat îndreptatul părului, o problemă care nu m-a preocupat niciodată, așa că nu aveam prea multă îndemânare. Veți observa și singure din clipul de mai jos. Primul lucru care m-a impresionat la placa Babyliss Pure Metal 2-in-1 este că fiecare șuviță pe care o îndreaptă capătă o strălucire aparte. Like Wow! Știți că pentru mine este foarte important ca părul să arate sănătos și strălucitor și nu mă așteptam la un asemenea efect de la o placă de păr. Se pare că acest lucrur se datoreaza tehnologiei cu ioni și faptului că poți seta care dintre cele 5 trepte de temperatură ți se potrivește în funcție de grosimea părului. În plus, învelișul ceramic îndreaptă părul instant.

Această placă este 2 în 1 pentru că nu doar îndreaptă părul, ci face și cele mai frumoase bucle. Să vă uitați la video-ul meu deoarece pentru un moment am avut impulsul de a-mi ondula părul și am făcut câteva bucle. Iar căpăcelele speciale pentru bucle ușurează viața oricărei neîndemânatice.

Mai multe informații despre Babyliss Pure Metal 2 in 1 găsiți aici.

Nu uitați să dați LIKE sau SHARE acestui video dacă v-a plăcut și să vă abonați la canalul meu!

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

1 Comment on TUTORIAL| Grungy look cu noua placă Babyliss Pure Metal 2 în 1

 1. Madalina Bustiuc
  26 October, 2018 at 13:24 (2 years ago)

  Buna! Imi poti spune cu ce te dai pe par inainte sa il indrepti? Multumesc!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2017/04/24/review-placa-babyliss-pure-metal-2-in-1">
 • Twitter20
 • YouTube0