#MaratonulRemodelării: programul meu de îngrijire anticelulită și rezultatele obținute

Cele 42 de zile de #MaratonulRemodelării by elmiplant se cam apropie de final, iar eu sunt bucuroasă că am avut o perioadă de îngrijire anticelulită atât de intensă. Vă scriu aceste rânduri chiar din vacanța la mare plănuită special cu ocazia zilei mele de naștere. Astăzi va fi prima oară după mulți ani (să fie vreo 8 sau 9, chiar) când voi purta un costum de baie din două piese. Și deși lupta cu celulita și cu kilogramele nu s-a încheiat, sunt mulțumită de rezultatele obținute până acum și am de gând să mă bucur din plin de această vară.

Programul meu de îngrijire anticelulită a constat în folosirea zilnică a următoarelor produse (ce sunt și preferatele mele): crema cu efect termo-activ pentru masaj Cellufight! și uleiul cu efect termo-activ Cellufight!, crema exfoliantă pentru duș Cellufight și gelul Slim No Gym din gama BodyShape. Online puteți comanda aceste produse de aici, dar se pot achiziționa și din farmacii, supermarketuri și hypermarketuri.

Eu foloseam aceste produse prin rotație, în funcție de context și le aplicam de de două ori pe zi, în general după duș. De exemplu, îmi place să aplic crema cu efect termo-activ chiar înainte de sală. În combinație cu pantalonii de neopren acestea mă fac să transpir foarte tare, iar pielea are un aspect foarte plăcut după antrenament.

Uleiul de masaj îl folosesc întotdeauna cu un dispozitiv de masaj asemănător cu cel mai de mai jos. Este foarte important să vă masați bine cam 10 minute în fiecare zi pentru a obține rezultate vizibile.

Când trebuia să plec undeva și mă grăbeam, foloseam gelul Slim No Gym care lasă pielea fină, uscată și hidratată. Are un miros mai plăcut și mult mai discret decât celelalte două produse, așa că nimeni nu mi-ar putea ghici secretul.

Crema exfoliantă pentru duș este un produs care activează circulația sanguină și pregătește pielea pentru masajul anticelulitic, așa că este un pas important în îngrijirea anticelulită.

Pentru a obține rezultate vizibile, adică o piele mai netedă, mai fermă și câțiva centimetri în minus, trebuie să fiți consecvente în programul vostru de îngrijire. Tocmai de aceea #MaratonulRemodelării by elmiplant se întinde pe 42 de zile și reprezintă doar startul spre o piele mai frumoasă, cu mai puțină celulită sau chiar deloc.

Eu mai am de muncit până voi scăpa de tot de aspectul de coajă de portocală în totalitate, însă sunt mulțumită că toate eforturile mele sunt vizibile. Iar acest lucru mă face să continui programul de îngrijire la fel de intens ca până acum. Cu pași mici, răbdare și efort susținut voi ajunge acolo unde îmi doresc. Sau cel puțin, cu fiecare zi voi fi mai aproape de obietivele mele.

Nu vreau să închei această postare fără să vă spun cât de mult m-au inspirat participantele la întâlnirea organizată de elmiplant și în care am discutat despre trucurile noastre anticelulită. Îmi pare rău că a trebuit să aleg doar 7 persoane, căci mi-ar fi plăcut ca discuțiile noastre să se întindă pe și mai multe ore și să cunosc și mai multe dintre voi, cele care mă citiți de atâta timp. M-am emoționat să vă cunosc, dar m-am și bucurat să descopăr că sunteți așa ca mine: niște femei normale, cu probleme obișnuite, preocupate să își trăiască viața cât mai frumos.

Maria (Special Koko) ne-a oferit tuturor celor prezente la eveniment câteva lecții foarte importante, însă cea despre iubirea de sine cred că a fost cea cu care am rezonat cel mai bine. Chiar a pus punctul pe i când a subliniat că a fi mulțumit cu tine indiferent de cum arăți poate fi considerat un lucru nepotrivit de cei din jurul tău și că uneori este vina noastră că îi judecăm pe ceilalți pentru lucruri de-a dreptul neimportante și superficiale. Așa că hai să învățăm de la acești oameni să ne iubim mai mult, fără să simțim nevoia să îi comentăm pe alții. Să fim mai puțin duri cu noi și cu cei din jurul nostru înseamnă că suntem pe drumul spre o viață mai fericită și mai împlinită, în care nu ne facem griji pentru lucruri nesemnificative.

Iar Dana Rogoz, ambasadoarea elmiplant nu doar că ne-a primit în casa ei, dar ne-a împărtășit și cum este pe partea cealaltă a baricadei: să arăți bine datorită unei moșteniri genetice minunate și cum este să menții aceste rezultate după o sarcină, cum să te pregătești pentru vacanță sau ședințe foto și ce alte lucruri mai face ea pentru a se simți bine în pielea ei. Și ghiciți ce? Și ea folosește dispozitivul Acela de masaj din plastic împreună cu produsele cu efect termo-activ elmiplant!

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

2 Comments on #MaratonulRemodelării: programul meu de îngrijire anticelulită și rezultatele obținute

 1. Alexandru
  31 October, 2017 at 21:20 (3 years ago)

  Minunat ca exista femei puternice care trec peste orice greutate. Felicitari tine-o tot asa! Daca pe viitor ai vrea sa schimbi antrenorul/antrenoarea de sala stiu pe cineva care chiar te ajuta sa ai rezultate.

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   1 November, 2017 at 12:33 (3 years ago)

   Multumesc, dar nu stiu cum poti sa spui “stiu pe cineva care chiar te ajuta sa ai rezultate”? Mi se pare o lipsa totala de respect fata de omul care m-a ajutat sa slabesc peste 40kg si fata de munca mea. Adica vrei sa spui ca nu am avut rezultate?
   PS: ti-am scos link-ul, stiu pentru ce ai lasat comentariu pe acest blog si nu imi place sa ma simt folosita. Mai ales de oamenii care desconsidera munca altora.

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2017/07/10/maratonulremodelarii-programul-meu-de-ingrijire-anticelulita-si-rezultatele-obtinute">
 • Twitter20
 • YouTube0