7 produse esențiale pentru un machiaj glam

Sezonul petrecerilor este oficial redeschis, iar eu în calitate de make-up artist nu pot decât să mă bucur pentru că agenda mi se umple cu programări. Însă pentru acele dintre voi care aleg să nu apeleze la serviciile unui make-up artist, m-am gândit să ofer câteva sfaturi și să vă împărtășesc câteva dintre trucurile mele pentru a vă ajuta să vă realizați un machiaj glam pentru o ocazie specială singure, chiar la voi acasă. Am ales o serie de produse ușor de găsit și la prețuri foarte accesibile pe care poate deja le aveți în trusa voastră de machiaj.

 1. Baza de machiaj pentru ten

Produs recomandat: Baza de machiaj Max Factor Facefinity All Day Primer

Sfat: Aplică această bază imediat după ce ți-ai curățat și hidratat tenul și așteaptă minim 5 minute înainte de a aplica fondul de ten. Această bază va menține tenul mat pentru mai multe ore, va face machiajul să reziste mai mult, iar fondul de ten se va aplica mult mai ușor și va arăta mult mai natural.

 1. Fond de ten

Produs recomandat: Fond de ten corector Vichy Dermablend

Sfat: Îți recomand acest produs pentru că se potrivește tuturor tipurilor de ten. Aplică-l cu un burețel umezit pentru un rezultat natural și pentru o acoperire lejeră, sau cu o pensulă de tip buffer pentru a obține un grad ridicat de acoperire. Pe zona cearcănelor aplică-l cu degetul inelar prin mișcări ușoare de tapotare și nu vei mai avea nevoie de anticearcăn.

 1. Pudră

Produs recomandat: Rimmel London Stay Matte

Sfat: Fixează fondul de ten cu pudră pentru ca machiajul să reziste mai mult. Dacă dorești să ai un ten perfect mat tapotează cu burețelul pudră pe zonele dorite. Dacă vei folosi o pensulă, evită mișcările circulare. Nu uita: mișcările circulare dispersează produsul, mișcările de tapotare fixează produsul.

 1. Baza pentru fardul de pleoape

Produs recomandat: Bourjois Eye Primer 24H

Sfat: Pentru ca machiajul ochilor să reziste pe toată durata petrecerii îți recomand să aplici o bază rezistentă la transfer care va intensifica culorile și va ajuta fardul să adere mai ușor pe pleoapă, astfel încât nu ai nevoie de prea multă îndemânare la capitolul machiaj.

 1. Fard strălucitor

Produs recomandat: Wet n Wild Icon Glitter

Sfat: După ce ai aplicat baza pentru ochi, aplică un fard în nuanța glitterului sau a pigmentului strălucitor ales, iar apoi tapotează cu degetul fardul fix în centrul pleoapei mobile. Astfel vei crea efectul de tridimensionalitate, iar machiajul va căpăta un aer glam. Nu aplica glitterul cu pensula pentru că se va întinde pe toată fața și va fi foarte greu de îndepărtat.

 1. Tuș pentru ochi

Produs recomandat: L’Oreal Paris Superliner Superstar

Sfat: Dacă nu ai îndemânarea necesară să îți aplici singură gene false, atunci trebuie musai să îți conturezi ochii cu tuș negru. Tușul de tip carioca este cel mai ușor de folosit. Dacă vrei să îți iasă perfect simetric codițele de tuș urmărește linia genelor inferioare în linie ascendentă. Practic, tu continui cu tuș linia genelor de jos și apoi unești cu linia de contur a genelor de pe pleoapa superioară.

 1. Spray fixator de machiaj

Produs recomandat: Skindinavia Makeup Finishing Spray

Sfat: Acesta este un produs profesional și vi-l recomand tocmai pe acesta pentru că este considerat cel mai bun spray pentru fixarea machiajului, iar eu sunt de acord cu această afirmație. După ce ai terminat machiajul, aplică de la minim 25cm distanță câteva pufuri pe ten. Dacă ai tenul gras/uleios, aplică câteva pufuri de spray fixator de machiaj imediat după ce ți-ai hidratat tenul, înainte să aplici baza de machiaj și fondul de ten. Pielea va fi sigilată, iar producția de sebum va fi ținută sub control mai mult timp.

Spray-ul fixator de machiaj Skindinavia, cât și toate produsele din acest articol pot fi achiziționate de pe eMAG.ro, iar în acestă perioadă puteți beneficia de o serie de reduceri de până la 50%.

Sper că v-au plăcut recomandările mele și că sfaturile mele vă vor fi de ajutor!

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2017/08/25/7-produse-esentiale-pentru-un-machiaj-glam">
 • Twitter20
 • YouTube0