Vorbește liber despre corpul tău și Beliema de la Idelyn premiază 10 femei curajoase!

Săptămâna trecută am acceptat propunerea Beliema de la Idelyn de a provoca femeile la #ConversațiiIntime. Ideea acestei campanii mi-a plăcut pentru că are un puternic caracter educativ care poate ajuta femeile din toată țara să prevină anumite neplăceri de natură intimă.

Principalul scop este de a ajuta femeile să își cunoască mai bine corpul și să știe cum să își îngrijească vaginul. Discuțiile pe această temă cu prietenele, mamele, partenerii de viață sau medicii ginecologi ar trebui să fie considerate firești, iar problemele să fie tratate rapid fără întârzieri cauzate de pudicitate.

Mai jos vă las câteva dintre filmulețele de campanie în care puteți asculta câteva #ConversațiiIntime între vagine și chiar vă rog să îmi scrieți în comentarii cum vi se par! Eu cred că este important să nu ne jenăm să cerem ajutorul atunci când vine vorba de sănătatea intimă și că trebuie atât noi ca femei, cât și partenerii noștri, să înțelegem că este un lucru cât se poate de firesc.

CONCURS

Beliema de la Idelyn susține acest demers nu doar prin Campania #ConversațiiIntime, ci dorește să premieze pe blogul meu 10 femei curajoase care vor să susțină această cauză!

Premiu:

10 premii formate din Beliema Expert – Gel intim de la Idelyn, Beliema Expert – Cremă intimă cu agent antimicrobian și Beliema Effect – comprimate vaginale.

Perioadă de înscriere: 8 – 22 noiembrie 2017.

Câștigătoarele vor fi anunțate pe data de 24 noiembrie 2017.

Condiții de înscriere:

 1. Distribuie pe profilul tău de Facebook video-ul campaniei (îl gasești aici). Ai grijă ca share-ul să fie public, ca eu să pot verifica.
 2. Completează formularul acesta.

Câștigătorii vor fi desemnați cu ajutorul Random.org.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Câștigătoarele sunt:

 1. Lydia Bulilete
 2. Nicoară Cosmina
 3. Apostoiu Gurău Mihaela Florentina
 4. Corina Cosa
 5. Ana Maria Duran
 6. Petre Florina Elena
 7. Gheorgița Ioana Alinta
 8. Ghinet Andreea Elena
 9. Constantin Marina Carmen
 10. Gabriela Crețu

Am ales câștigătoarele cu Random.org și am descalificat persoanele care nu au respectat regulamentul. 

Felicitari!


Despre produse

Beliema Expert – Gel intim de la Idelyn, este un gel de duș delicat cu agent antimicrobian, ce conține clorhexidină care ajută la stopareadezvoltării bacteriilor și a ciupercilor. Bacteriile și ciupercile reprezintă, de cele mai multe ori, cauza infecțiilor intime. Gelul intim are pH acid și parfum plăcut. Conținutul de substanță antimicrobiană este destinat numai administrării cutanate, pentru o igienă corespunzătoare zilnică și pentru îndepărtarea senzațiilor neplăcute de mâncărime, iritare și arsură, precum și a eventualelor mirosuri nedorite cauzate de activitățile de zi cu zi și transpirație.

Conține substanțe delicate, acid hialuronic (pentru o mai bună hidratare), acid lactic, acid boric (pentru ajustarea pH-ului la nivelul fiziologic), vitaminele E și B5 sub formă de pro-vitamine și extract de aloe vera cu proprietăți calmante.. În plus, produsul conține BioEcolia, o formulă specială de α-oligoglucani care, în calitate de prebiotice, ajută la refacerea micro-florei naturale a pielii.

Beliema Expert gel intim reduce senzația de mâncărime și nu provoacă iritații nedorite. Redă o senzație de prospețime și induce o stare plăcută. Igiena zilnică corespunzătoare pe termen lung și utilizarea produselor adecvate ajută la menținerea echilibrului pH-ului natural, contribuie la starea generală de sănătate și funcționarea optimă a părților intime ale corpului și a mucoasei vaginale, ajutând la reducerea semnificativă a reapariției inflamației și a infecțiilor bacteriene în zonele intime.

Beliema Expert gel intim pentru aplicare cutanată este recomandat pentru îngrijirea adecvată și igiena corespunzătoare în timpul apariției infecțiilor intime și, de asemenea, este adecvat în situațiile ce favorizează apariția infecțiilor cauzate de bacterii și ciuperci (fitness, gimnastică, jacuzzi, piscină, în timpul călătoriilor lungi) și în timpul menstruației sau sarcinii, precum și în perioada post natală.

Beliema Expert – Cremă intimă de la Idelyn – cremă cu efect calmant conține agentul antimicrobian clorhexidină, ce stopează dezvoltarea bacteriilor și a ciupercilor, cu pH acid. Nu conține parfum sintetic.

Conținutul de substanță antimicrobiană este destinat numai administrării cutanate, pentru o igienă intimă zilnică corespunzătoare și pentru îndepărtarea senzațiilor neplăcute de mâncărime, iritare și arsură, precum și a eventualelor mirosuri nedorite cauzate de activitățile de zi cu zi și transpirație.

Conține acid hialuronic (pentru o mai bună hidratare), acid lactic, acid boric (pentru ajustarea pH-ului la nivel fiziologic), vitaminele E și B5 sub formă de pro-vitamine și extract de gălbenele cu proprietăți calmante și de stopare a senzațiilor de mâncărime. În plus, produsul conține BioEcolia, o formulă specială de α-oligoglucani care, în calitate de prebiotic, ajută la restabilirea micro-florei naturale a pielii.

Crema intimă reduce mâncarimea și nu provoacă iritații nedorite. Redă o senzație de prospețime și induce o stare plăcută.

Beliema Effect – Comprimate vaginale de la Idelyn, este un dispozitiv medical, o soluție complexă în tratamentul și prevenția infecțiilor vaginale, cu dublu efect, utilă în toate cazurile de modificare temporară a florei vaginale.

Beliema Effect de la Idelyn poate fi folosit atât pentru leucorree urât mirositoare din cauza vaginitei nespecifice sau după tratamentul cu chimioterapie și antibiotice, cât și pentru vaginita specifică (Candida, Trichomonas, Mycoplasma, etc), fiind o completare a terapiei antimicrobiene sau antifungice, restabilind astfel condițiile fiziologice ale micromediului vaginal.

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

1 Comment on Vorbește liber despre corpul tău și Beliema de la Idelyn premiază 10 femei curajoase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2017/11/08/beliema-idelyn-conversatii-intime">
 • Twitter20
 • YouTube0