10 motive pentru care iubesc tratamentul Hydrafacial + CONCURS

Probabil că sunt una dintre puținele femei care nu suportă să îi fie atinsă fața, și care în loc să se relaxeze și să se bucure de un masaj facial în timpul unui tratament, îi cere cosmeticienei să sară peste această parte și să îi atingă fața cât mai puțin posibil.

Nu știu dacă acest lucru se trage de la prima mea experiență (avută în adolescență) când mama m-a dus la un salon pentru un tratament de curățare a tenului meu acneic la vremea respective, și care a fost puțin traumatizantă, sau de la faptul că am bagat la cap că nu este bine să pui mâna pe față, dar cert este că nu îmi place să îmi fie atins tenul nici măcar în timpul tratamentelor cosmetice.

Și știu că este aproape imposibil să mergi să îți faci un astfel de tratament fără ca terapeutul să te atingă. Asta dacă nu îți faci tratamentul Hydrafacial.

Am descoperit Hydrafacialul acum câțiva ani, când a fost adus pe piața din România, dar nu am fost fană chiar de la început. Iar acest lucru s-a întâplat din cauza faptului că fiind un aparat nou, nici persoana care mi-a făcut procedura nu a știut să îmi personalizeze cum trebuie tratamentul.

Dar să vă zic exact în ce constă.

Hydrafacial este un echipament (aparat + produse special) de hidrodermoabraziune care combină procedurile de curățare, exfoliere, extracție și hidratare. Nu este deloc ca un tratemnt clasic unde ești dat cu o grămadă de produse, spălat cu mai multe tipuri de țesături, unde extracțiile sunt făcute mecanic prin stoarcere și care durează între o ora și jumătate și două ore.

Din contră, un tratament cu Hydrafacial durează maxim 30 de minute (poate dura și mai puțin), iar fața nu îți este aproape deloc atinsă de cosmeticiană pentru că totul este efectuat mecanic cu un dispozitiv al aparatului.

Acesta este un tratament non-invaziv care înlocuiește tratamentele tradiționale cu o experiență mai bună din mai multe puncte de vedere: este mai rapid, mai eficient, mai puțin dureros, iar rezultatele se văd imediat.

Partea bună este că Hydrafacial se adresează tuturor tipurilor de piele: menține sănătos tenul normal, calmează și tratează tenul acneic, întinerește tenul afectat de vârstă și reduce ridurile fine.  În timpul procedurii se folosesc aplicatori speciali, dedicați fiecărei etape în parte și unici pentru fiecare dintre pacienți, astfel încât aceștia au certitudinea unui tratament sigur și în condiții de maximă igienă.

Cum se desfășoară un tratament de hidrodermoabraziune cu Hydrafacial?

 1. Curățare și exfoliere: Celulele moarte și impuritățile sunt eliminate de la suprafața pielii cu ajutorul unui capăt ales în funcție de gradul de sensibilitate al pielii voastre.
 2. Peeling: se aplică un cocktail de acizi speciali care curață porii fără a irita sau leza tegumentul.
 3. Extracția: Se folosește un aplicator special acționează cu tehnologia vortex și realizează extracții asupra porilor, eliminând impuritățile de la nivelul pielii. Este ca un mic aspirator de puncte negre. Nu vor ieși toate dintr-o singură ședință, dar rezultatele vor fi vizibile instant.
 4. Hidratarea: O combinație de substanțe hidratante este introdusă în piele pentru hrănirea și protejarea tenului.
 5. Protecție: Utilizarea produselor HydraFacial Daily Essentials care ajută la menținerea rezultatelor pe o perioadă îndelungată și protejează pielea

Tehnologiile cu care funcționează Hydrafacial sunt patentate la nivel mondial:

Vortex-Cleaning™ Soluțiile speciale de curățare și eliminare ale impurităților acționează la nivelul pielii cu ajutorul vortexului

Vortex-Extraction™ Extracția punctelor negre și a pustulelor se realizează blând, cu ajutorul unui vacuum special, acționat de puterea vortexului

Vortex-Fusion™- Substanțele hidratante și antioxidanții sunt transmise în piele prin aplicatorul special, îmbunătățind aspectul pielii, indiferent de problemele cu care se confruntă pacientul.

V-am zis că Hydrafacial este un echipament care pe lângă aparatura și tehnologiile inovatoare, are și soluții speciale care tratează diferite probleme ale tenului. Soluțiile utilizate în timpul tratamentului au fost concepute să trateze punctual diferite afecțiuni ale pielii precum acneea, porii dilatați, ridurile fine, arsurile solare sau hiperpigmentațiile.

Activ-4™- Soluție cu acțiune multiplă: curăță intens porii și elimină impuritățile, pregătind tenul pentru extracții

Beta-HD™- Bazată pe acid beta hidroxi, această soluție este utilizată în timpul extracțiilor, contribuie la decongestionarea porilor și disclocarea impurităților.

Antiox-6™- Bogată în antioxidanți, această soluție ajută la combaterea radicalilor liberi și protejează celulele de factorii nocivi ai mediului înconjurător.

GlySal Prep™- Obținută prin combinarea acidului glicolic și salicilic, realizează un peeling superficial care nu agresează tenul, având efect antibacterian

DermaBuilder™- Rolul acestei soluții este de a stimula producția de colagen și de a întări structura celulară, contribuind la reducerea ridurilor fine.

Bun, acum că sunteți adevărate cunoscătoare ale acestui tratament, vreau să ne concentrăm puțin pe experiența mea și motivele pentru care prefer întotdeauna acest tratament în defavoarea altora.

De obicei se recomandă să urmăm un protocol cu 4 ședințe de tratament Hydrafacial la intervat de 10 zile pentru a obține rezultate maxime. Eu am făcut deja 2 ședințe la Clinica Yiara (unde mi-am făcut și epilarea cu laser) și deja mi se pare că tenul meu s-a schimbat uimitor de tare. Și sunt sigură că și voi ați observat asta dacă mi-ați urmărit tutorialele pe care le fac LIVE pe pagina mea de Facebook sau pe contul de Instagram.

Stresul cu renovarea casei, praful, transpirația din timpul antrenamentelor și nopțile nedormite mi-au dăruit un ten încărcat, aspru și cu niște bubițe care nu erau coșuri, ci probabil o iritație sau doar o reacție a tenului să îmi arate că ceva nu este în regulă. Așa că aveam musai nevoie de tratamentul meu preferat cu Hydrafacial. De ce musai tratamentul ăsta și nu altul? Să vă zic de ce îl prefer eu pe acesta:

 1. Pentru că fața îmi este atinsă foarte puțin de mâinile cosmeticienei și oricum poartă mănuși.
 2. Pentru că durează puțin. Poate fi și un ritual relaxant, dar poate dura și 20 minute. Ai rezultate maxime în cel mai scurt timp, nu asta ne dorim cu toții?
 3. Pentru că punctele negre sunt eliminate cu ajutorul acelui vacuum mic și nu mai trec prin procesul de deschidere a porilor cu vapovor sau mască termică și apoi stoarcerea feței. Nu pot spune că este plăcută parte de îndepărtare a punctelor negre cu Hydrafacial, dar este de vreo 6 ori mai puțin dureroasă decât modalitatea clasică și nici nu lasă urme.
 4. Curățarea nu este una superficială pentru că nu este doar mecanică, ci se folosește un exfoliant chimic destul de concentrat care chiar îndepărtează celulele moarte și desfundă porii.
 5. Porii dilatați își micșorează aspectul și liniile fine se estompează. Nu știu ce efecte are în cazul ridurilor pentru că nu prea am riduri, dar pot vorbi despre liniile fine din jurul gurii, de pe frunte, din jurul ochilor.
 6. Este igienic, iar pentru o persoană paranoică cum sunt eu chiar este important pentru confortul meu psihic.
 7. Reduce petele pigmentare (chiar și cele dobândite în timpul sarcinii).
 8. Tratează acneea.
 9. Tenul rămâne luminos imediat după terminarea tratamentului și te poți machia fără riscuri pentru că porii sunt închiși.
 10. Îți pun cremă cu SPF după terminarea tratamentului, lucru foarte important atunci când folosești exfolianți chimici.

 

Ideea este că tratamentul Hydrafacial îmi oferă ce are tenul meu nevoie: rezultate vizibile, ten mai curat, mai hidratat și mai luminos în timp scurt și fără să îmi fie fața atinsă prea mult.

 

CONCURS

Dacă v-am stârnit interesul și vreți și voi să încercați tratamentul Hydrafacial la cinica Yiara, să știți că v-am pregătit un concurs și voi oferi 2 ședințe de Hydrafacial uneia dintre voi.

Ce trebuie să faceți pentru a câștiga cele două ședințe de Hydrafacial?

 1. Dă LIKE paginii de Facebook Clinica Yiara.
 2. Dă SHARE (public) pe profilul vostru de Facebook acestui articol cu mesajul “Vreau și eu să încerc tratamentul Hydrafacial la @Clinica Yiara!”
 3. Lasă în comentarii la acest articol link-ul share-ului tău.

Perioadă concurs: 12 – 22 decembrie 2017

Anunțare câștigătoare: 24 decembrie 2017, chiar în Ajun!

 

Mult succes!

 

—-

Câștigătoarea este Laudra Andriana!

Felicitari!

 

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

3 Comments on 10 motive pentru care iubesc tratamentul Hydrafacial + CONCURS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  http://ioanadumitrache.ro/2017/12/12/hydrafacial-clinica-yiara">
 • Twitter20
 • YouTube0