Înfrumusețare și relaxare la The Lash Lounge

Povestea noului salon The Lash Lounge deschis de curând pe strada Matei Basarab nr. 93, în București începe din dorința Mirunei Vasile de a crea un loc unde femeile nu doar să beneficieze de servicii de înfrumusețare de înaltă calitate, ci să se asigure că timpul petrecut în centru asigură o experiență extrem de plăcută. După 12 ani dedicați muncii într-o corporație, și-a îndreptat toată atenția celui mai important job din lume, acela de mama – cum a declarat chiar ea la frumosul eveniment de inaugurare.

Așadar, hai să vedem care sunt soluțiile minune pe care The Lash Lounge le oferă femeilor moderne în căutare de servicii de frumusețe de înaltă calitate și pentru care contează cu adevărat cum își petrec timpul petrecut în salon:

Scaunul de masaj Chairmony

A fost noutatea care mi-a atras imediat atenția. Și nu doar pentru că a fost prima data când am auzit de acest fotoliu modern, ci mai ales datorită funcțiilor pe care le are. Când timpul nu îţi permite să te bucuri de o şedinţă întreagă de masaj sau eşti pe fugă, acest device îți pune la dispoziție o serie de funcții menite să se plieze pe nevoile tale: scanare corporală, încălzire, masajul pe întreg corpul și masajul cu aer cu ajutorul celor 114 airbag-uri și funcția audio care îți permite să asculți muzica preferată direct de pe smartphone. Să nu mă condamnați pentru că abia aștept să îl încerc, doar știți cât de mult iubesc masajul!

Masajul terapeutic și anticelulitic

Și pentru persoanele care nu se dezmint de mâinile și atingerile teraputice ale unui specialist, la The Lash Lounge puteți beneficia de ritualuri de reflexoterapie și relaxare, sau anticelulitice și faciale pentru o piele cât mai tânără și mai fermă.

Împreună cu Gia Bacioiu – theurbandiva.com – la evenimentul de inaugurare


Bronzare
Celor care își doresc un bronz perfect uniform în orice anotimp, The Lash Lounge le pune la dispoziție un aparat ce beneficiază cea mai nouă tehnologie din domeniu. Pentru obținerea bronzului dorit sunt suficiente doar câteva minute, de două ori pe săptămână, cu aplicarea în prealabil a unei crème speciale pentru solar. O ședinţă de bronzare stimulează buna dispoziţie, reduce depresia, îţi oferă o oază de relaxare, şi în final, un bronz strălucitor.

Machiaj

 

În calitate de make-up artist, știți că sunt extrem de pretențioasă la capitolul machiaj. Nu încurajez machiajele realizate de către cosmeticiene care au învățat și ceva machiaj în timpul școlii de cosmetic, așa că am apreciat că The Lash Lounge are un make-up artist care se ocupă special de acest serviciu. Mi-a plăcut foarte mult postul de lucru, și din ce am observat lucrează cu produse pe care le am și eu în trusa mea de make-up artist.

 

Extensii de gene

Am păstrat pentru final principalul motiv pentru care trebuie să vizitați The Lash Lounge și de fapt, nucleul acestui proiect. Pasiunea Mirunei pentru extensiile de gene fir cu fir au făcut-o să creeze un loc unde să poată oferi servicii la standardele la care și-ar dori și ea să găsească. Având 3 posturi de lucru cu 3 specialiști instruiți în Republica Moldova, The Lash Lounge oferă servicii pentru toate preferințele: de la clasicul set 1D la hollywoodianul 4D.

Mai multe informații despre servicii și prețuri găsiți pe site-ul salonului.

Credit foto: Gabriel Crișan

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

  • RSS20
  • Facebook
  • Google+0
    http://ioanadumitrache.ro/2018/01/26/infrumusetare-si-relaxare-la-the-lash-lounge">
  • Twitter20
  • YouTube0