Înscrie-te la Beauty Sessions @Home cu Babyliss și Ioana Dumitrache!

Vai cât este de ciudat să vorbesc despre mine la persoana a treia, dar abia așteptam să vă povestesc despre acest proiect pe care l-am pus la cale cu Babyliss – brandul meu preferat de aparate pentru stilizarea părului.

Beauty Sessions @Home – Învață cum poți să obții un look ca la salon chiar la tine acasă Babyliss și Ioana Dumitrache este un proiect în care am pus mult suflet și pe care mi l-am dorit mult. În primul rând, pentru că mă apropie de voi, și în al doilea rând pentru că vă pot oferi ceea ce îmi cereți în mod constant: să vă învăț să vă aranjați părul singure și să vă machiați ca mine.

Vom face un mic pas în offline și ne vom întâlni față în față în studio-ul Babyliss, dar vom rămâne totuși în online pentru că cele 3 workshopuri la care vă puteți înscrie vor fi filmate, iar unul dintre ele chiar va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook Babyliss România.

Fiecare workshop constă într-o lecție de automachiaj în care participantele vor învăța să își aplice machiajul ca un profesionist. Pentru că machiajul este un serviciu personalizat vor afla care sunt produsele care li se potrivesc, cum să le aplice, cum să își aleagă nuanța de fond de ten potrivită, cum să se dea cu tuș sau cum să realizeze un machiaj smoky eye și cum să își găsească nuanța iconică de ruj.

De asemenea, am ales 3 dintre cele mai iubite produse Babyliss iar voi veți descoperi singure în cadrul workshopului cât este de simplu să obții acasă o coafură ca la salon. Și vă spun asta eu, o persoană destul de neîndemânatică, care aproape după fiecare antrenament la sală se oprea mai întâi la salon pentru un spălat și un coafat rapid. Iar lucrul acesta s-a schimbat de când am descoperit produsele mele preferate Babyliss care mă ajută să îmi aranjez părul foarte frumos de fiecare dată. Fie că vreau bucle, că îl vreau drept sau plin de volum – mereu am un gadget care în maxim 20 de minute mă face să arăt fix așa cum îmi doresc.

Vreau să intrați AICI, să vă alegeți gadgetul Babyliss preferat (cu siguranță știți deja care este preferatul meu) și să vă înscrieți la unul dintre workshop-uri. Abia aștept să mă întâlnesc cu voi și să ne petrecem o după amiază ca între fete în care să vă împărtășesc trucurile mele preferate de frumusețe și să vă ajut să descoperiți ce fel de machiaj vi se potrivește și cum să aveți un păr superb în fiecare zi.

Și pentru că avem două invitate la fiecare workshop, nu uitați să îi spuneți și cele mai bune prietene să se înscrie alături de voi!

*vă puteți înscrie până pe 25 martie 2018.

**trebuie să aveți 18 ani împliniți și să fiți de accord ca workshopul să fie filmat.

Mult succes!

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

  • RSS20
  • Facebook
  • Google+0
    http://ioanadumitrache.ro/2018/03/09/beauty-sessions-home-babyliss-ioana-dumitrache">
  • Twitter20
  • YouTube0