Weekendul acesta ne vedem la Beauty Days în VIVO! Constanța!

Oameni dragi, am o veste bună: weekendul acesta vă dau întâlnire chiar în mall-ul VIVO! Constanța unde vom sărbători împreună BEAUTY DAYS, cel mai important eveniment al primăverii în materie de frumusețe.

Cei de la VIVO! Constanța v-au pregătatit două zile (24 și 25 martie) pline de frumusețe și răsfăț în cadrul cărora vizitatorii vor putea testa gratuit cele mai recente produse de înfrumusețare apărute pe piața de profil, puse la dispoziție de magazinul Douglas, partenerul evenimentului.

În plus, vizitatorii se pot înscrie pentru ședințe gratuite de machiaj profesional, voi primi sfaturi personalizate privind rutina de îngrijire a pielii și vor afla trucuri direct de la specialiștii Douglas. Sau de la mine, căci și eu voi fi acolo pentru voi 🙂

Și asta nu este tot pentru că un hairstylist Kardashian Beauty va fi prezent la eveniment pentru a susține demonstrații live pe modele sau pe voi, clientele mall-ului. Trebuie cumva să mergi weekendul acesta la un eveniment special sau pur și simplu vrei să beneficiezi de sfaturile unui specialist? Programează-te la ședințele de machiaj și/sau coafat!

Vizitatoarele VIVO! vor beneficia și de sesiuni de spraying ale casei de parfumerie new-yorkeze Coach, disponibilă în România în exclusivitate la Douglas, un brand american emblematic care întruchipează lejeritatea și atitudinea urbană specific americană.

Eu abia aștept să mă urc în mașină și să pornesc spre voi! Nici măcar vremea neprietenoasă nu mă sperie. Vreau doar să vă invit să veniți în număr cât mai mare sâmbătă și duminică între orele 14:30 și 19:00 ca să ne cunoaștem, să vorbim despre frumusețe și cele mai bine păstrate secrete ale ei. Iar vestea bună este că alături de mine vor fi și îndrăgitele Adina Iordan, Iulia Negoescu, Adela Ene și Raluca Vătafu – beauty bloggerii voștri preferați din Constanța.

Vreau să vă spun că este a doua oară când particip la Beauty Days în VIVO! Constanța și vin cu mult drag și entuziasm pentru că prima data m-am simțit minunat! Sper să înfruntați vremea de afară și să veniți în număr cât mai mare să petreceți timp alături de mine și de colegele mele.

În plus, nu vreau să ratați workshop-urile în cadrul cărora vom dezbate teme precum:
– machiajul business/la birou – sâmbătă de la ora 16:00
– cum să îți alegi nuanțeșe potrivite de fond de ten, fard de obraz și ruj – sâmbătă de la ora 18:30.
– cum camuflăm și estompăm cearcănele, care este diferența dintre anticearcăn și corrector – duminică de la ora 16:00
– ordinea aplicării produselor de machiaj și instrumentele necesare – duminică ora 18:30.

Înscrierile la Beauty Days se fac doar la biroul de informații din VIVO! Constanța. La eveniment pot participa toate vizitatoarele centrului comercial care fac cumpărături de minimum 200 de lei în orice magazin din VIVO! Constanța. Ședințele de machiaj și coafor vor avea loc pe 24 și 25 martie, între orele 12:00 și 20:00. Locurile sunt limitate.

Deci, cu cine mă întâlnesc weekendul acesta la VIVO! Constanța?

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

  • RSS20
  • Facebook
  • Google+0
    http://ioanadumitrache.ro/2018/03/22/beauty-days-vivo-constanta">
  • Twitter20
  • YouTube0