Vrei să ne cunoaștem? Te aștept la Beauty Box-ul elmiplant din Mega Mall să te răsfăț cu o ședință de machiaj!

Nu știu dacă ați aflat deja, dar elmiplant a dat drumul unei campanii fix pe sufletul meu pentru că ne îndeamnă să ne dezvăluim și să ne acceptăm frumusețea naturală. Știți că sunt make-up artist, că sunt pasionată de machiaj și că imediat ce îmi pui pensula în mână pot face niște transformări spectaculoase. Dar cu toate astea, filozofia mea este că machiajul este doar un instrument care să ne ajute să ne subliniem acele trăsături cu care ne mândrim.

Motto-ul campaniei elmiplant Dezvăluie Frumusețea este să ne acceptăm frumusețea naturală, adică aceea care vine din interior.

Așa că elmiplant vă invită pe 11 și 12 mai 2018 în Mega Mall (la etajul -1, lângă Carrefour) în BEAUTY BOX-ul special unde vă așteaptă un expert în frumusețe care vă va oferi sesiuni gratuite de make-up & hairstyling.

Iar dacă vreți să ne cunoaștem, vă invit în data de 12 mai de la ora 12:00 la Beauty Box-ul elmiplant unde mă voi întâlni cu 20 dintre voi în cadrul unui eveniment organizat pentru voi. Pe lângă surprizele elmiplant multiCollagen care vă așteaptă, voi alege 2 dintre voi care vor beneficia de câte o sesiune de machiaj. Adică vă voi machia eu 🙂

Dacă vreți să vă întâlniți cu mine, vă rog să vă înscrieți aici printr-un comentariu.

În cadrul evenimentului vom discuta despre îngrijirea pielii, despre ordinea aplicării produselor de îngrijire și de machiaj, și voi împărtăși cu voi trucurile mele preferate. Și nici nu veți pleca cu mâna goală acasă!

Deci, dacă vreți să ne vedem, să testați produsele elmiplant, să vă bucurați de servicii de make-up & hairstyling gratuite, să discutăm despre machiaj sau despre îngrijirea pielii, sau să fiți machiate de mine chiar acolo, lăsați un comentariu la această postare.

Dacă nu puteți ajunge sâmbătă la întâlnirea cu mine, expertul în frumusețe elmiplant vă așteaptă acolo vineri și sâmbătă până la ora 20:00 ca să vă #DezvăluieFrumusețea.

Iar dacă vă doriți să câștigați un set de produse elmiplant multiCollagen, vă invit să vă înscrieți aici. Atenție, că trebuie să mergeți personal să vă ridicați premiul din Mega Mall!

Dezvaluie frumusetea interioara prin puterea naturii! Gama multiCollagen este imbogatita cu ingredientul antirid premiat COLLAGEN RESTORER, ce activeaza 3 tipuri de colagen natural pentru actiune atirid!

Eu abia aștept să vă întâlnesc!

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

  • RSS20
  • Facebook
  • Google+0
    http://ioanadumitrache.ro/2018/05/10/elmiplant-dezvaluie-frumusetea">
  • Twitter20
  • YouTube0