Mama povesteşte despre Idéalia Vichy

Am povestit aici despre lansarea noii creme marca Vichy, Idéalia.  Acest produs este disponibil în douã formule: pentru ten uscat şi pentru ten normal-mixt.

Din pãcate eu am tenul mixt, iar crema pe care am primit-o se adresa tenului uscat, aşa cã dupã câteva negocieri, un şantaj cu bomboane Toffifee şi promisiunea unui review, crema a ajuns în posesia mamei mele pe care a început sã o foloseascã cu data de 1 mai.

Vã invit sã citiţi scurtul review pentru cã tare frumos scrie mama mea 😀 Şi dacã îmi veţi da dreptate, puteţi sã o citiţi chiar pe blogul ei. Scrie despre cãlãtorii, iar acum transmite live de la Herculane! 😀

“Curiozitatea este dupã pãrerea mea principala calitate a unei femei, deşi alţii ar fi tentaţi sã o defineascã ca fiind un defect, dar ce ar fi lumea noastrã fãrã veşnica şi atât de feminina întrebare: De ce? De ce ar fi nevoie de o nouã cremã ? De ce aş încerca noua cremã Idéalia de la Vichy? De ce Vichy ?

Cum deja v-aţi data seama, mã numãr printre femeile pentru care noua cremã de la Vichy Idéalia, pentru ten uscat, a constituit un must have, imediat de la apariţia sa. Eram familiarizatã de mai mult timp cu produsele Vichy, având apa termalã Vichy printre ingredientele de bazã, astfel încât am dorit sã aflu cât mai curând în ce constã noutatea cremei Idéalia, care promitea un ten mai luminos, mai neted şi mai hidratat. Printre noile ingrediente, kombucha şi adenozina cu rol de stimulare a reînoirii celulare şi un puternic efect anti-îmbãtrânire, promiteau adevãrate minuni.

Crema Idéalia, m-a surpins plãcut în primul rand prin consistenţa cremei, foarte finã la atingere, catifelatã, cu o texturã plinã de supleţe, ceea ce o face uşor de aplicat. De asemenea am remarcat cã, pentru o aplicare eficientã, este necesarã o cantitate relativ micã, aplicarea acesteia fãcându-se în punctele principal: pe frunte, pe pomeţi şi în zona gâtului. Pielea rãmâne finã, crema fiind absorbitã în totalitate în profunzime. Apreciez de asemenea foarte mult mirosul extrem de delicat, ceea ce o face potrivitã şi pentru acele femei care prezintã alergii la mirosurile puternice.

Deşi nu se numãrã printre calitãţile determinante, apreciez totuşi culoarea alesã pentru definirea noii creme, rozul delicat, reprezentativã pentru o cremã care se doreşte a fi un aliat de nãdejde în lupta cu efectele trecerii timpului: ridarea, culoarea ternã şi lipsa strãlucirii. Ce altã nuanţã ilustreazã mai bine delicateţea tinereţii dacã nu rozul delicat al florilor de cireş?

Dupã folosirea cremei Idéalia de la Vichy timp de 3 sãptãmâni se poate observa o îmbunãtãţire apreciabilã a aspectului general al tenului, cu o estompare a ridurilor fine de expresie. Se poate observa de asemenea cã s-a îmbunãtãţit nivelul de hidratare a pielii, aceasta fiind mai elasticã şi mai plinã (o ciupitura uşoarã nu lasã o cutã vizibilã pe piele).

Ca o concluzie, consider cã noua cremã de la Vichy Idéalia, constituie un aliat de nãdejde în atingerea visului oricãrei femei, un ten întinerit şi mai luminos.”

Dragele mele, dacã v-a plãcut acest articol nu uitaţi sã mã votaţi pentru Şcoala de Beauty Blogging L’Oreal Paris aici. Mai sunt doar câteva zile în care mai puteţi vota, iar fiecare 50 de voturi valoreazã un punct. Am nevoie de 500 de voturi pentru nota 10. Vã mulţumesc!

Nu uitaţi de concurs! Detalii aici!

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

5 Comments on Mama povesteşte despre Idéalia Vichy

 1. Emoke Czako
  28 June, 2012 at 08:50 (8 years ago)

  Ce talentata e Mama ta! 🙂

  Reply
 2. Alina
  28 June, 2012 at 12:08 (8 years ago)

  Ioana, vezi ca la sfarsitul textului este o virgula pusa cum nu trebuie. Suuces cu blogul. Mie imi place

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   28 June, 2012 at 15:04 (8 years ago)

   Gata, am scos-o. Multumesc! :*

   Reply
 3. Alina
  28 June, 2012 at 12:09 (8 years ago)

  Succes, deci 🙂

  Reply
 4. vale
  1 July, 2012 at 18:52 (8 years ago)

  are un parfum adorabil

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2012/06/28/mama-povesteste-despre-idealia-vichy">
 • Twitter20
 • YouTube0