Scapã de obosealã şi combate semnele îmbãtrânirii

Într-o zi cãlduroasã de varã în care energia şi pofta de lucru mã pãrãsiserã complet de câteva zile şi nici nu dãdeau semne cã ar dori sã se întoarcã, m-am îndreptat cãtre locul în care cu puţin timp în urmã îmi luasem porţia de bronz sãnãtos pe anul acesta. Convinsã de Adina Necula, beauty advisor Noblezza Beauty Lounge, cã am nevoie de un rãsfãţ ca la carte ca sã îmi revin, am acceptat în ciuda faptului cã nu sunt o mare fanã a tratamentelor faciale, propunerea ei de a încerca tratamentul Golden Rejuvenation (260lei).

Vã spun sincer cã dacã nu aş fi primit încã de la început asigurãri cã nicio procedurã nu este invazivã pentru ten, aş fi refuzat din start.

Diana Paraschiv, specialist în esteticã facialã, mi-a oferit o orã de relaxare totalã în care am şi adormit puţin, dar am aflat şi multe informaţii foarte utile. O apreciez pe Diana foarte mult pentru cã a fost primul estetician cãruia i-am mãrturist cã folosesc în fiecare searã o loţiune cu BHA2% şi nu s-a luat cu mâinile de pãr, ci m-a felicitat şi mi-a recomandat sã continui.

Tratamentul a început cu demachierea tenului folosind produse diferite pentru ten şi ochi, iar apoi mi-a fost aplicatã o mascã foarte grasã cu miere. Iniţial m-am speriat, dar Diana mi-a explicat cã scopul ei este de a facilita mişcãrile vaccumului. Vacuum corporal am mai fãcut şi ştiam cã este foarte dureros, dar nu mã aşteptam ca vaccumul facial sã fie atât de plãcut! Acesta ajutã la stimularea musculaturii faciale, are efect de lifting,  ajutã la remodelarea facialã (se poate scãpa de guşã, ridica pomeţii)  şi se face numai în sens ascendent. Vacuumul facial se poate face şi în zona ochilor pentru îndepãrtarea cearcãnelor de la obosealã.

Urmãtorul pas a fost radiofrecvenţa, o nouã premierã pentru mine. Pe toatã durata celor 15 minute cât a durat acest pas, a trebuit sã ţin un obiect metalic în mânã pentru a nu şimţi curentul. În schimb, am avut parte de un masaj circular în sens ascendent, foarte plãcut, cu un obiect din metal care emana cãldurã. Radiofrecvenţa este foarte imporntantã deoarece stimuleazã producţia de colagen, dezinfecteazã în profunzime, iar în combinaţie cu masca hrãneşte intens tenul.

Ultimul pas constã în aplicarea mãştii cu aur (de unde şi numele tratamentului) care are efect anti-îmbãtrânire, este foarte bogatã în antioxidanţi şi Vitaminele A,C şi E şi luptã intens împotriva ridurilor.

Încã un lucru care m-a fãcut sã am încredere în specialiştii Noblezza Beauty Lounge este faptul cã Diana nu mi-a aplicat aceastã mascã, ci a adaptat tratamentul pentru nevoile tenului meu. Eu având un ten mixt/gras şi fãrã riduri, mi-a propus masca cu merişor şi afine, care este specialã pentru tenul cu tendinţe de îngrãşare. Aceasta are proprietãţi antiinflamatorii, calmeazã tenul şi este foarte bogatã în vitamine şi antioxidanţi.

Alãturi de Diana Paraschiv. Zâmbetul este cât se poate de natural, vã asigur 😀

Specialiştii Noblezza Beauty Lounge vã aşteaptã în Str. Putul lui Zamfir nr.63, Bucureşti.

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

6 Comments on Scapã de obosealã şi combate semnele îmbãtrânirii

 1. Irina
  26 September, 2012 at 17:49 (8 years ago)

  Hihi, parca eram acolo cand citeam randurile scrise de tine :X

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   26 September, 2012 at 18:42 (8 years ago)

   Ma bucur ca ne-am relaxat impreuna 😀

   Reply
 2. Diana V
  26 September, 2012 at 22:30 (8 years ago)

  Eu in locul tau as fi incercat un tratament pt slabire,nu mi se pare ca ai fi avut nevoie deloc de un tratament de rejuvenare…

  Reply
 3. Produse cosmetice
  27 September, 2012 at 07:44 (8 years ago)

  Mi-ar placea si mie un asemenea tratament..

  Reply
 4. Marius
  5 February, 2016 at 11:01 (4 years ago)

  Toata lumea cred ca ar vrea sa aibe tenul tanar si frumos, dar pentru acest lucru este nevoie si de tratamente de infrumusetare.

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Scapã de obosealã şi combate semnele îmbãtrânirii

 1. […] Despre experienţele avute în centrul Noblezza puteţi citi aici şi aici. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2012/09/27/scapa-de-oboseala-si-combate-semnele-imbatranirii">
 • Twitter20
 • YouTube0