Review Apã micelarã demachiantã Sephora & Demachiant bifazic Sephora

Am aceste douã produse de vreo 4-5 luni, dar abia acum 2 sãptãmâni m-am încumetat sã le folosesc. Le-am pãstrat strict pentru cãlãtorii pentru cã sunt micuţe şi ocupã puţin spaţiu în bagaj, dar între timp au intrat în uz zilnic.

Iniţial vroiam sã scriu doar despre demachiantul bifazic, dar am spus sã fiu mai eficientã şi sã vã povestesc despre amândouã. Produsele marca Sephora nu prea îmi inspirau încredere şi din acest motiv le ocoleam. Însã, mi-am dat seama cã au şi produse foarte bune şi mi-am schimbat total pãrerea.

 

Waterproof eye makeup remover – The makeup eraser este un produs pentru demachiere bifazic pe bazã de ulei special pentru ochi. Nu prea folosesc produse waterproof, dar rimelul se ia foarte greu şi niciodatã nu reuşesc sa îl iau pe tot, iar dimineaţa mã trezeam cu ochi de panda, aşa cã am început sã îl folosesc în fiecare seara pentru demachierea ochilor şi sprâncenelor (crema de la MUFE este waterproof). Îmi place cã nu trebuie sã insist ca sã iau tot machiajul, mai ales cã în ultima perioadã folosesc mult eyeliner negru.

Plusuri – este eficient 100%, nu iritã ochii, nu conţine parfum şi niciun fel de alcool, este fãrã parabeni (mi-era indifferent dacã avea sau nu), se consumã greu, uşor de transportat (chiar şi în avion).

 

 

 

Triple action cleansing water – makeup be gone este apa micelarã marca Sephora. Este la fel de eficientã precum iubita mea Sensibio dela Bioderma. Curãţã foarte uşor atât machiajul ochilor, cât şi machiajul tenului, nu conţine alcool sau parabeni, dar conţine HydroSenn™ – un ingredient activ nou derivat din plante care s-a dovedit (prin teste clinice) mai efficient în hidratarea pielii decât acidul hialuronic. Îmi place cã nu trebuie sã insişti pentru a curãţa bine tenul. Ambalajul este practic şi uşor de transportat/folosit. Pentru cã are doar 50ml îl poţi lua şi in avion. Apa micelarã poate fi folositã şi ca toner.

Preţ aproximatic 19lei (dar nu sunt sigurã)

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

4 Comments on Review Apã micelarã demachiantã Sephora & Demachiant bifazic Sephora

 1. Alice wonders
  19 October, 2012 at 09:43 (7 years ago)

  Am avut si eu un demachiant de fata si de ochi, tot sub forma unui lichid albastru… foarte bun, de altfel. Doar ca se consuma prea repede si costa mult pentru cati ml are, vreo 100-150. Produsele Sephora sunt hit or miss, zic eu.

  Reply
  • Ioana Dumitrache
   19 October, 2012 at 12:22 (7 years ago)

   Sa stii ca asa este. Este riscant uneori..

   Reply
 2. kokonuca
  19 October, 2012 at 14:34 (7 years ago)

  Mi-a placut si mie cel bifazic, dar cred ca-l prefer pe cel de la Balea.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2012/10/19/review-apa-micelara-demachianta-sephora-demachiant-bifazic-sephora">
 • Twitter20
 • YouTube0