HOT! Noua gamã Eucerin te scapã de petele hiperpigmentare!

Vã povesteam aici cã stând la poveşti cu voi am întârziat la evenimentul de lansare a unei noi game Eucerin. Ei bine nu prea am întârziat prea mult deoarece am prins în întregime prezentarea despre Even Brighter Clinical, gama care beneficiazã de o formulã inovatoare, bazată pe ingrediente active cu eficienţă dovedită clinic îţi redau luminozitatea şi nuanţa uniformă a tenului.

Studiile demonstreazã cã un număr tot mai mare de femei se confruntă cu problema petelor inestetice de la nivelul pielii, cauzate de hiperpigmentare.

Surplusul de melanină care cauzeaza hiperpigmentarea este influenţat de o varietate de factori, dintre care cei mai importanţi sunt legaţi de expunerea la soare, factorii genetici, vârstă, hormoni, precum şi leziuni ale pielii sau inflamaţii. Influenţele hormonale sunt cauza principală a unui anumit tip de hiperpigmentare cunoscut sub numele de melasmă sau cloasmă.

Melasma este deosebit de frecventă în rândul femeilori, apărând atunci când hormonii sexuali feminini – estrogenul şi progesteronul – stimulează producţia de melanină în exces odată cu expunerea la soare. Melasma este de asemenea declanşată de anumite boli şi de pilulele anticoncepţionale, afectând în acelaşi timp un număr alarmant de femei însărcinate.

Eucerin a gãsit o formulã magicã pentru a reda luminozitatea şi nuanţa uniformã a tenului infibând producţia de melaninã şi acţionând direct la sursã. Formula Eucerin EVEN BRIGHTER CLINICAL are la bază două ingrediente active cu rezultate confirmate clinic:

1. B –Resorcinol –  un puternic inhibitor al tirozinazei, enzima cheie, responsabilă cu producţia de melanină. „Producţia de melanină are loc doar atunci când este declanşată de enzima numită tirozinază. B-Resorcinolul reduce activitatea acestei enzime, inhibând producerea de melanină în exces şi stopând apariţia hiperpigmentării”, spune Stefanie Conzelmann, Head of Product Development, Dermo Cosmetics, Beiersdorf.. Acest ingredient acţionează eficient împotriva a 4 tipuri majore de hiperpigmentare: melasma, pistrui, petele de vârstă şi Hhperpigmentarea postinflamatorie (frecventă la pacienţii cu acnee).

2. Acidul gliciretinic – un ingredient natural derivat din licorice care protejează pielea împotriva efectelor radiţiilor UV şi stimulează regenerarea celulelor pielii.

Şi acum sã vã prezint cele trei produse din gama Even Brighter Clinical 😀

Cremă de zi Eucerin EVEN BRIGHTER CLINICAL cu factor de protectie 30

Crema de zi cu efect de hidratare în profunzime, reduce eficient petele, netezeşte pielea şi redă tenului aspectul uniform. După 4 săptămâni de utilizare regulată, se pot vedea primele rezultate vizibile: pielea devine mai luminoasă şi uniformă. Excelentă bază de machiaj.

Preţ 98 RON (50 ml)

Cremă de noapte Eucerin EVEN BRIGHTER CLINICAL

Acţionează eficient pe timpul nopţii, iar Dexpanthenolul din formula sa regenerează celulele pielii şi îi redă astfel strălucirea.

Preţ 103 RON (50 ml)

Serum concentrat Eucerin EVEN BRIGHTER CLINICAL

Datorită formulei sale lejere, se recomandă aplicarea pe arii largi de pigmentare, înainte de folosirea cremei de zi şi a cremei de noapte, pentru obţinerea unor rezultate vizibile. Concentraţia mare de ingrediente active (B-Resorcinol şi acid gliceritinic) potenţează efectul depigmentant al gamei EVEN BRIGHTER CLINICAL. Non-comedogenic. 1 fiolă reprezintă tramentul necesar pentru 1 săptămână.

Preţ 118 RON (5 ml X 6 fiole)

 

 

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

4 Comments on HOT! Noua gamã Eucerin te scapã de petele hiperpigmentare!

 1. Adriana
  5 March, 2013 at 07:04 (7 years ago)

  Cat de mult im doresc crema de zi… 🙂

  Reply
 2. FLory FLorentina
  5 March, 2013 at 07:31 (7 years ago)

  Si eu imi doresc sa scap de pistrui,mie nu.mi plac deloc ,dar sunt destul de scumpe aceste creme.Rezultaul sper sa fie pe masura…

  Reply
 3. Delia
  5 March, 2013 at 10:17 (7 years ago)

  Eu nu m-am inteles prea bine cu produsele Eucerin 🙁

  Reply
 4. Cristina P.
  5 March, 2013 at 12:19 (7 years ago)

  Am avut ocazia sa testez doua mostre cu produse Eucerin, mi se par produse eficiente, si as fi interesata pe viitor sa includ in rutina mea produse de ingrijire Eucerin!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2013/03/05/eucerin-even-brighter-clinical">
 • Twitter20
 • YouTube0