Lancôme Absolue – un răspuns la cele mai noi dorinţe ale celor mai exigente femei

De ce aleg branduri cu o întreagã istorie în spate şi nume rãsunãtoare pentru produsele pe care le folosesc? Este simplu: îmi inspirã încredere! Un brand care investeşte în cercetare şi care vine în permanent cu inovaţii de ultimã generaţi primeşte votul meu de încredere, iar dacã studiazã atent şi ce îşi doresc femeile, atunci sunt sigurã cã vom face o echipã bunã.

Lancôme se bucură – mai mult decât orice altă Casă – de o cunoaştere profundă a ceea ce îşi doresc femeile deoarece a menţinut tot timpul un dialog permanent şi reciproc, fiind cu un pas înaintea aşteptărilor, anticipându-le dorinţele în continuă schimbare, în pas cu vieţile acestora, și ele în continuă schimbare.

Mai exigente ca niciodată, astăzi aceste femei îşi doresc rezultate care sfidează şi mai mult limitele posibilului. Performanţa care îşi extrage secretele din Natură, sursa moleculelor preţioase şi incredibil de eficiente. Şi tocmai în Natură Lancôme găseşte inspiraţie pentru cele mai mari descoperiri ale sale.

Aşadar, Casa s-a întors la Natură pentru a afla secretele pentru regenerarea supremă. În acest fel a luat naştere Absolue, cel mai recent produs de lux al Lancôme Research, Natura îmbunătăţită prin Ştiinţă, o întâlnire la care nimeni nu a mai îndrăznit să viseze cu asemenea intensitate.

Timp de 20 de ani, centrul de Cercetare Lancôme a fost unul dintre pionierii studiului celulelor stem, adevărate „izvoare de tinereţe”, componente esenţiale ale procesului de regenerare.

De curând, comunitatea ştiinţifică a subliniat importanţa celulelor stem din dermă, o altă sursă de regenerare a pielii. Această experienţă bogată în domeniul celulelor stem şi al mecanismelor acestora, oferă Lancôme Research cea mai avansată bază de cunoştinţe, o sursă de inspiraţie pentru regenerarea pielii.

Centrul de Cercetare Lancôme a mers mai departe decât oricine înaintea sa prin crearea „moleculelor patentate” care sunt, în egală măsură, rafinate şi puternice. Molecule care îşi au originea în Natură, dar sunt create de Ştiinţă şi care contribuie la performanţele cuantificabile în ceea ce priveşte regenerarea.

 

Principalele ingredientele active renumite din Absolue includ:

Pro-XylaneTM – o moleculă patentată care astăzi a devenit esenţială. Derivată din Xylose, zahăr natural extras din fibre şi coajă de fag şi de mesteacăn, aceasta este obţinută prin metoda HydrogenesisTM, prietenoasă cu mediul înconjurător.

Fermogenesis™ –  îmbinarea alchimică perfectă între măiestrie şi biotehnologie, care oferă fiecărei celule stem* un mediu de creştere blând, lipsit de stres, în propriul său ritm, păstrând nivelul propriu al metabolismului şi tot potenţialul regenerativ al acesteia. Celule stem din Trandafirul Lancôme*, Pro-

XylaneTM – aceste ingrediente active – inspirate de Natură, dezvoltate de Ştiinţă – sunt moleculele-emblemă ale priceperii unice şi inimitabile a Absolue.

 

Absolue Sublime Regenerating Oleo-Serum

Absolue Oleo-Serum reprezintă îmbinarea de excepţie dintre Oleo-technology şi Lancôme Science. Combinând proprietăţile unice ale Uleiului esenţial de lămâie şi uleiurilor de Camellia şi Babassu cu puterea regeneratoare a Pro-Xylane™, Absolue Sublime Regenerating Oleo-Serum a fost creat pentru a contribui la fortificarea pielii.

Noua putere a uleiurilor în beneficiul pielii se află în esenţa formulei sale, protejatã de 9 brevete. Pentru prima dată, potenţialul rafinatului ulei esenţial de lămâie a fost identificat şi demonstrate. Pentru a obţine un singur kilogram de ulei esenţial sunt necesare 200 kg de zeamă de lămâie. Format din peste 100 de componente, acest ingredient de origine naturală este obţinut prin metoda presării la rece, un proces îmbunătăţit, cunoscut pentru faptul că păstrează caracteristicile naturale ale componentelor. In vitro, acţiunea sa a fost observată atât asupra capacităţii de regenerare, cât şi asupra organizării straturilor superioare ale epidermei, fortificând pielea.

Uşor perlată şi aproape imperceptibil aurie, această textura hibridă a Absolue Sublime Regenerating Oleo-Serum  – parte ulei, parte ser – potrivită chiar şi pentru pielea sensibilă, este dezvăluită în trei etape. Prima dintre acestea, senzaţia splendidă a uleiurilor la atingere. Apoi fineţea serului la aplicare, exact senzaţia de stare de bine. Şi la final, un voal delicat şi foarte hrănitor care îmbracă uşor pielea, oferindu-i o strălucire vizibilă. Frumuseţea instantanee echivalează cu excelenţa.

Preţ 856 lei

În gamã mai sunt dispobinibile şi:
ABSOLUE PC YEUX P20ML,  preţ 427.78
ABSOLUE PC CR NUIT P50ML,   preţ 898.43
ABSOLUE PC CR JOUR P50ML,  preţ 784.29
ABSOLUE BX YEUX P20ML,  preţ 403.99
ABSOLUE BX CREME P50ML,  preţ 665.46
ABSOLUE BX CR NUIT P75ML,  preţ 850.85

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

1 Comment on Lancôme Absolue – un răspuns la cele mai noi dorinţe ale celor mai exigente femei

 1. Radu Adina
  9 March, 2013 at 10:33 (7 years ago)

  Cred ca sunt foarte bune dar si preturile sunt pe masura

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2013/03/07/lancome-absolue">
 • Twitter20
 • YouTube0