Rezultatele tratamentului Eximia

Vã mãrturiseam cu o lunã în urmã cã eu merg la Eximia, un tratament inovativ şi non-invaziv în domeniul remodelãrii corporale ce reuneşte 3 terapii într-un singur aparat:  ultrasunet cavitaţional, electroporaţia şi endoliftul.

Informaţiile complete despre acest aparat le-am detaliat aici si nu le mai reiau pentru cã vreau în acest articol sã pun accent pe schimbãri şi rezultate.

Ultrasunetul cavitaţional este o tehnologie care  înlocuieşte liposucţia ajutând la diminuarea ţesutul adipos definitv.
Electroporaţia mai este numitã şi “Mezoterapie virtualã” deoarece nu este nevoie de folosirea acelor – ajutã la penetrarea în profunzime a ingredientelor active, ajutând la remodelarea corporalã.
Endoliftul este un vacuum care acţioneazã în 4 timpi şi ajutã la decongestionarea ţesutului adipos şi a nodulilor de celulitã, îmbunãtãţeşte circulaţia sanguinã şi redã elasticitatea pielii conducând toxinele cãtre limfã.

Ultrasunetul şi electroporaţia pãtrund adânc în derm şi ajutã la micşorarea celulelor grase prin transformarea lor din substanţe solide în substanţe lichide. Din acest proces rezultã un plus de energie pe care tu îl vei resimţi 24h dupã tratament, timp în care vei consuma energia din celulele grase fãrã a fi în pericol de a depune vreun gram. How cool is that? 😀

Şi vã spun sincer cã aşa este pentru cã atunci când fãceam Eximia ziua era mult mai lungã şi nici nu mã mai apuca somnul la prânz, iar toatã ziua zburam dintr-un loc într-altul jovialã, ca o albinuţa tocmai ieşitã de la spa.

Endoliftul se realizeazã cu ajutorul unor role magnetice care ajutã la îmbunãtãţirea metabolismului celular, nutrienţii şi oxigenul fiind transportaţi mai rapid la celule ajutând la eliminarea toxinelor. Acţiunea vacuumului în 4 timpi se face pentru un drenaj limfatic eficient permiţând dislocarea şi defibrozarea a nodulilor de celulitã. Aici voi insista mai mult pentru cã este şi cazul meu, iar Eximia a avut nişte rezultate fabuloase asupra texturii pielii mele.

Şi acum sã vã povestesc exact ce schimbãri şi senzaţii am experimentat eu pe propria piele. În primul rând vã spun sincer cã am fost tipul cel mai dificil de client Eximia pentru cã aveam zone extinse cu celulitã compactã, noduli de celulitã şi piele lãsatã în zona abdomenului.

Celulita are mai multe stadii: mai întâi se formeazã ţesutul adipos, apoi apare celulita, celulita se transformã în noduli de celulitã, iar mai mulţi noduli de celulitã formeazã celulita compactã. Pentru a slãbi şi pentru a scãpa de centimetri trebuie sã treci prin toate aceste etape, bineînţeles invers.

Vã spuneam cã am fost tipul cel mai dificil de client Eximia pentru cã le aveam pe toate: metabolism leneş, celulitã compactã şi multe zone cu probleme şi o asimetrie a corpului.

Dupã cele 12 şedinţe de Eximia sunt foarte entuziasmatã pentru cã Eximia a reuşit un lucru extraordinar în doar o lunã – sã îmbunãtãţeascã vizibil aspectul pielii. Adicã, de la stadiul de celulitã compactã am ajuns la stadiul de celulitã, iar în unele zone chiar la ţesut adipos. Diferenţa este vizibilã cu ochiul liber pentru cã pielea mea are un aspect mult, mult mai neted. Lucru pe care nu am reuşit sã îl obţin de-a lungul timpului cu masaj, creme şi alergatul pe bandã. De exemplu înainte nu îmi permiteam sã port colanţi fãrã un dres pe dedesubt sau dres lycra subţire, iar acum nu mã mai jenez deloc.

Alexandra Turcu, specialist în terapii corporale, spune cã “dupã ce scãpãm de nodulii de celulitã tratarea ţesutului adipos devine mult mai simplã şi se va putea scãdea în centimentri mult mai uşor.  În funcţie de nevoile şi starea organismului fiecãrui pacient, remodelarea corporalã se poate face în mai multe etape. Pentru tratarea celulitei compacte şi a nodulilor de celulitã, combinaţia dintre ultrasunet şi electroporaţie este cea mai eficientã şi non-invazivã metodã pentru cã ajutã organismul sã îşi accelereze activitatea metabolicã dispersând şi modificând volumul nodulilor de celulitã şi transformându-i în energie”.

Aşadar, în cazul meu s-a lucrat foarte mult în profunzime, acest lucru având un impact direct asupra aspectului pielii. Acum îmi dau seama de ce acţiunile mecanice de la suprafaţa pielii nu aveau niciun efect. O persoanã care nu se confruntã cu aceleaşi problem ca mine ar fi mult mai uşor sã scadã în centimetri, iar cazurile Eximia de pânã acum au dovedit asta.

Dar sã vã spun ce rezultate am avut eu pentru cã şi eu am scãpat de ceva centimetri chiar dacã la mine s-a lucrat foarte mult asupra dispersãrii şi micşorãrii volumului celulelor grase. 😀

Dupã primele 6 şedinţe (2 sãptãmâni) au apãrut primele rezultate: am dat 3 cm din şolduri, 1 cm din talie, 1,5 cm de la coapsa dreaptã şi 2,5 cm de la coapsa stângã (nu le aveam egale). Poate nu par mult, nici mie nu mi se pãrea mult dar când îmi îmbrac hainele atunci simt cu adevãrat diferenţa.

Dupã 12 şedinţe rezultatele nu erau cu mult diferite doar cã reuşisem sã mai dau 1cm din abdomentul inferior, cea mai dificilã zonã, încã 2 cm din fiecare coapsã, 1cm din genunchiul stang şi 2cm din genunchiul drept. În total dupã tratamentul cu Eximia am scãpat de 15cm.

Poate nu pare mult, dar când îmi îmbrac hainele se simte mult mai bine, iar pe fese şi coapse se vede cel mai bine, ca sã nu mai spun cã picioarele au aspectul acela neted care nu te face sa te jenezi când porţi haine mai mulate.

Probabil cã aţi fi vrut sã vedeţi poze şi eu aş fi vrut sã vã arãt ca sã vã convingeţi cât de mult s-a schimbat şi îmbunãtãţit textura pielii, însã vã daţi seama cã m-aş simţi jenatã sã îmi expun corpul pe internet şi sunt sigurã cã mã înţelegeţi.

Beneficii Eximia:
– eliminã excesul de grãsime – slãbire rapidã şi pierdere în centimetri
– combate şi trateazã celulita în diverse stadii
– amelioreazã şi trateazã vergeturile
– acţioneazã asupra pielii uscate şi deshidratate
– previne îmbãtrânirea prematurã a corpului şi feţei
– activeazã circulaţia perifericã ajutând la eliminarea toxinelor
– trateazã retenţia de lichide
– terapia este nedureroasã şi complet sigur

Tratamentul cu Eximia l-am efectuat la Chic Salon din Str. Duzilor Nr.22, însã Chic Salon mai are o adresã în Str. Pictor Gheorghe Tattarescu Nr. 6. Gãsiţi contactele exacte aici şi totul despre preţuri aici.

 

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

10 Comments on Rezultatele tratamentului Eximia

 1. Dara
  12 March, 2013 at 08:33 (7 years ago)

  As vrea si eu sa fac, mai ales sa mai imi “aranjeze” din celulita. 🙂 Pe tine cam cat te-au costat toate sedintele? Plateai de fiecare data cand te duceai sau ti-ai facut abonament?
  Te pup!

  Reply
 2. Ana-Maria Cuciug
  12 March, 2013 at 12:49 (7 years ago)

  Si eu vreau sa stiu cat te-au costat cele 12 sedinte.

  Reply
 3. AndreeaM
  12 March, 2013 at 12:58 (7 years ago)

  Cat de des mergeai la Eximia? Oare fac si reduceri?

  Reply
 4. Maria Agafitei
  12 March, 2013 at 13:00 (7 years ago)

  Nici eu nu m-as simti bine sa pun poze cu mine goala pe internet, asa ca te inteleg. Vreau insa sa te intreb daca vei mai face Eximia, din ce ai scris aici reiese ca acum ar fi mai usor sa scazi in cm…

  Reply
 5. Ana Maria Tatucu
  12 March, 2013 at 16:48 (7 years ago)

  simti vreo durere in timpul tratamentului? eu am incercat acum 7 ani tratament cu electrostimulare, ma intepa si ma si durea inima dupa fiecare sedinta…..

  Reply
 6. andra
  12 March, 2013 at 21:23 (7 years ago)

  Cat costa cele 12 sedinte? Sau ce abonament e mai avantajos? Mersi

  Reply
 7. Sev
  12 March, 2013 at 21:33 (7 years ago)

  norocoasa ca ai putut beneficia de aceste tratamente,mi-as dorii si eu pentru ca as avea nevoie,dar preturile sunt cam mari,intr-adevar merita dar pacat ca nu toti ne permitem.Este bine totusi ca tehnologia avanseaza,cu timpul ma gandesc ca nu vor mai fi atat de scumpe aceste tratamente..dar voi avea undeva la ..50 de ani?:))) 😀 In fine,e bine ca exista asa ceva 😀

  Reply
 8. nicoleta ciocoiu
  13 March, 2013 at 08:34 (7 years ago)

  bravoo , dupa o perioada de infofolire trebuie sa avem grija si de pielea noastra .eu as vrea dar sa nu slabesc de loc ca nu mai am ce doar sa mai puna ei pe ici pe colo ceva .

  Reply
 9. Florentina Enache
  13 March, 2013 at 13:35 (7 years ago)

  Te înţeleg, niciuneia dintre noi nu cred că i-ar plăcea să-şi expună corpul. Cât despre proceduri, mă bucur că te simţi mai bine în pielea ta, asta e tot ce contează, nu câte kg avem sau ce spun ceilalţi despre noi, ci să fim noi mulţumite de noi însene.
  Te pup!

  Reply

1Pingbacks & Trackbacks on Rezultatele tratamentului Eximia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2013/03/12/eximia-2">
 • Twitter20
 • YouTube0