Când o vizitã la salon îţi ridicã întrebãri existenţiale

Sãptãmânal sunt invitatã sã vizitez câteva saloane şi sã le încerc serviciile, iar în limita timpului disponibil şi în funcţie de câteva criterii pur subiective le şi calc pragul unora dintre ele.

Astãzi vreau sã vã povestesc despre Beauty Play care mi-a atras atenţia prin conceptul interesant care stã la baza lui: un salon adresat femeilor care îşi doresc sã se menţinã frumoase, dar şi mãmicilor prea ocupate care nu îşi pot lãsa copilul singur acasã pentru cã salonul are amenajat un loc de joacã special pentru copii, oferit gratis mãmicilor care merg la salon. Acolo copiii se pot juca sub supravegherea unui adult, pot participa la diferite cursuri interesante şi au de asemenea şi o frizerie specialã pentru ei. Credeţi-mã este genul de loc din care cu greu îţi poţi lua copilul acasã, aşa cã nu trebuie sã te simţi presatã de timp cât eşti la salon.

În perioada în care am vizitat salonul Beauty Play tenul meu avea nevoie de o resuscitare deoarece rutina mea de îngrijire nu mai fãcea faţã, aşa cã am ales un tratament facial de curãţare, hidratare şi detoxifiere care sã aibã beneficii imediate, dar care sã persiste în timp.

Ştiam cã în salon se lucreazã cu produse Bruno Vassari, aşa cã din acest punct de vedere am fost relaxatã deoarece ştiu cât de blânde şi eficiente pot fi (dacã aveţi probleme cu luciul în zona T citiţi acest review).

La faţa locului am avut surpriza sã descopãr cã tocmai începuserã sã lucreze şi cu produsele unui nou brand – Algologie – fabricate în nordul Bretaniei (Franţa) şi care îşi extrag ingredientele din cel mare mai mare câmp de alge din Europa. Recunosc cã am fost luatã prin surprindere şi cã pe moment nu mi-a plãcut aceastã schimbare, însã pe parcurs m-am relaxat.

Dna. Dana a adaptat tratamentul nevoilor specifice ale tenului meu întrucât aveam un mixt de necesitaţi: zone uscate, zone normal, zone cu pori dilataţi, etc – lucru pe care l-am apreciat foarte mult.

Tratamentul a fost în mare parte foarte plãcut, exceptând parte cu extracţia care este mai dureroasã. Ochii au avut parte de o îngrijire specialã şi m-am bucurat cã nu au fost neglijaţi.

Dna. Dana este foarte priceputã şi am simţit cã a lucrat cu multã pasiune. Mi-a mãrturisit cã este de formaţie jurist şi cã de 3 ani lucreazã în acest domeniu. Dupã mai bine de 30 de ani de carierã juridicã a ales sã facã ceva pentru sufletul ei şi care sã îi facã plãcere. Acest lucru l-am simţit şi eu şi tocmai de aceea am îndrãznit sã o întreb de cât timp practicã aceastã meserie. Spre deosebire de alte tratamente încercate, cel de la salonul Beauty Play nu are timpi morţi în care diversele creme sau mãşti sunt lãsate sã acţioneze iar clienta rãmâne singurã în salã, pentru cã aceşti timpi au fost umpluţi cu un masaj extrem de relaxant al gâtului, umerilor, decolteului şi al braţelor. Un masaj minunat şi relaxant de care m-am bucurat la maxim.

Un alt lucru pe care l-am apreciat a fost faptul cã nu am plecat cu faţa roşie şi iritatã şi nici cu un strat gros de cremã care sã mã facã sã lucesc ca un patinoar. Serumul de final a fost foarte lejer şi a intrat repede în piele lãsând o senzaţie plãcutã pe ten.

Chiar am plecat mulţumitã şi relaxatã dupã acest tratament-rãsfãţ şi cu o nouã perspectivã asupra modului în care trebuie sã se desfãşoare lucrurile în saloane şi asupra aşteptãrilor pe care trebuie sã le avem. Dacã pânã acum puneam accent pe produsele cu care se lucreazã, un nou criteriu mi-a rãsãrit în minte: priceperea persoanei care executã serviciul. Iatã cã într-un salon de cartier, fãrã fiţe şi fãrã sã practice preţuri mari, am descoperit un serviciu foarte bun exectat de o persoanã foarte bine pregãtitã care pune pasiune în ceea ce face, iar acest lucru l-am simţit pe propria piele.

Bineînţeles cã sunt şi câteva minusuri pe care trebuie sã vi le spun: camera în care se fac tratamentele faciale nu este complet izolatã de restul salonului şi nu tot timpul ai parte de liniştea pe care ţi-o doreşti, iar al doilea lucru ar fi cã salonul este localizat foarte departe de mine. Acesta este un criteriu subiectiv deoarece pentru doamnele din zona Dristor – Baba Novac este excelent. Situat pe Bdul. Câmpia Libertãţii cu intrare chiar din stradã, Beauty Play este foarte accesibil pentru persoanele din zonã.

De asemenea, mai vreau sã vã spun cã salonul oferã şi servicii de mani-pedi, coafor, masaj sau tratamente corporale şi chiar albire dentarã cu sistemul avansat UVBleachBright.

Eu voi mai merge la Beauty Play. Mã tenteazã extensiile de gene fir cu fir şi albirea dentarã …ahh şi manichiurista este foarte priceputã, am vãzut cã face nişte lucruri extraordinare.

Mai multe informaţii despre servicii şi preţuri gãsiţi pe site-ul salonului. Click aici pentru a face turul virtual al salonului.

Acum este rândul vostru sã îmi spuneţi dacã aţi încercat serviciile salonului Beauty Play şi cu ce impresie aţi râmãs 😀

LIKE it & SHARE it!
0

Comments

comments

7 Comments on Când o vizitã la salon îţi ridicã întrebãri existenţiale

 1. Andreea
  17 March, 2013 at 12:47 (7 years ago)

  Buna, Servciile acestui salon nu le-am incercat insa cu siguranta am sa le incerc pt ca intr-o luna juate ma mut in acea zona 😀 si chiar mi-am pus problema unui salon bun 😀 Acum nu mai este nvoie ;)) Multumesc pt info. :*

  Reply
 2. Victoria Stanciu
  17 March, 2013 at 12:53 (7 years ago)

  Am ramas cu o impresie foarte buna si cred ca voi face o programare,este aproape de mine deoarece locuisc in Titan

  Reply
 3. Ana Maria Tatucu
  17 March, 2013 at 18:16 (7 years ago)

  Suna bine …mai ales ca ai zis de zona pentru copii :D.

  Reply
 4. Ana Maria Tatucu
  17 March, 2013 at 18:18 (7 years ago)

  …dar si pentru mine e foarte departe….

  Reply
 5. Monica Lungu
  17 March, 2013 at 22:57 (7 years ago)

  Este un salon super! Si îți poți lăsa copilul in grija doamnei de la locul de joaca, fără sa ai emoții. Baietelul meu, de 4 ani, nu vroia sa mai plece de acolo.Servicii de calitate, personal profesionist si prietenos. Am beneficiat de aproape toate serviciile acestui salon: remodelare corporală, masaj,coafor,manichiura,pedichiura. Iar prețurile sunt foarte ok.

  Reply
 6. Aluculesei Brindusa
  18 March, 2013 at 14:53 (7 years ago)

  Un salon in care orice femeie ar dori sa isi petreaca un pic in timpul ei!

  Reply
 7. Aghinitei Maria
  18 March, 2013 at 15:22 (7 years ago)

  Daca serviciile sunt excelente si preturile OK, merita incercat !

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


Enjoy this blog? Please spread the word :)

 • RSS20
 • Facebook
 • Google+0
  https://ioanadumitrache.ro/2013/03/17/beauty-play-salon">
 • Twitter20
 • YouTube0